Отговори
# 435
Че защо му е на Ферат да я убива  ?!

За да върне Кузей в затвора. Най-малкото да върне ужаса от възможността това да се случи.

# 436
[Не е задължително да ме вълнува това, което някой друг го вълнува, нали така!

Е , хайде сега , да не вземем да се съревноваваме колко са за Кузей  или колко са за някой друг .
Един се вълнува от едно , друг от друго и това е съвсем нормално .
Но в конкретния случай е по-интересно  неизвестното , т.е каква ще е позицията на Кузей  , тъй като на Джемре е ясна .

# 437
интересно дали ще спретнат Симай и Фърат сценка на Кузей как Фърат иска да я убива...и по-интересното дали Кузей ще хукне да я спасява...като го знаем как го удря на чест и доблест Wink Wink

# 438
интересно дали ще спретнат Симай и Фърат сценка на Кузей как Фърат иска да я убива...и по-интересното дали Кузей ще хукне да я спасява...като го знаем как го удря на чест и доблест Wink Wink

Едва ли , защото Кузей се развежда и не го е грижа много за Симай .
Но според мен Фърад ще се насочи против това което Кузей иска , т.е може би на първо време да осуети именно развода .
Ама , знае ли се , и другото е възможно , все пак това е Кузей.

# 439
black star , аз съм писала на дълго и широко защо имам такова отношение към Симай ! Кузей няма никаква вина за това, което е тя ! Защото тя си беше такава и преди Кузей, просто с него прояви всичките си "таланти" Ако за теб това е любовта - да те лъжат, да те унижават, да те смачкат, да те изнудват, пожелавам ти такава любов, тогава !

# 440
Съгласна съм за казаното за Симай , има си недостатъци и  не е положителен образ , но все пак спаси Кузей от куршума и  може би го обича по свой начин.Иначе не знам как да си обясня тази нейна  постъпка.

# 441
Аз мисля, че на Ферат не му пука особено за Симай. За него тя е средство да стигне до Кузей, затова не мисля, че ще я убива. Поне не, докато му е необходима. Според мен Ферат ще се насочи директно към плащането на последния дълг, т.е. към Гюней. След като Ферат е следил нещата от затвора( нещо, в което викой не се съмнява ), много добре знае колко му пука на Кузей за Симай . Затова ще удари там, където ще го заболи и знае, че Кузей ще реагира веднага ! Защото и в това нямам съмнение- независимо от пропастта, която зее между братята, Кузей никога няма да остави Гюней сам !
Аз очаквма с нетърпение да видя как Гюней ще се ..... като види Ферат ! Mr. Green

# 442
За Фърад парите не са толкова на преден план , не че няма да си ги потърси ,пък и те вече биха могли да му ги върнат , но според мен   той повече от всичко иска да види Кузей страдащ и с преклонена глава , а може би и ще търси начин  да го принуди пак да се бие , та така хем да печели пари , хем да убят Кузей в някой момент.
И двата варианта ще го устроят.

# 443
# 444
peti07, аз изобщо не съм имала предвид парите !  Peace

mimy_b,   bouquetблагодаря ти !

# 445
Точно така ,както си и знаех моя човек се завърна трябваше да се появи от някъде с ехидната си усмивка нали  #2gunfire #2gunfire #2gunfire трябва да има #2gunfire хаха.Горката Симай не я чака добро.....

Гюней видя записа на ,кайто Бану гори в онези пламъци 100 процента разбира истината за Ебру и Баръш ....колко лоши са всъщност.

# 446
Че защо му е на Ферат да я убива  ?!

За да върне Кузей в затвора. Най-малкото да върне ужаса от възможността това да се случи.

Сега видях, че си ми отговорила, извинявай !
Аз мисля, че Ферат има по- голяма полза от Кузей на вън, не в затвора ! Peace
Предполагам, че сега "изпитанията ", на които ще го подложи, ще са много по- сериозни и опасни от това да се бие за него със затворени очи. Peace

# 447
На първия фрагман , защо трябваше да удря Гюней сега , защото му каза истината ли?!
Трябваше да го удари преди това , когато го изгони от фирмата .

# 448
http://www.youtube.com/watch?v=IuuU7hFsCo0

Агресията дойде от едно писмо дали Джемре ще бъде замесена отново с този мръсник ?

Слухчето от рускините затвърждава мнението ми за шантажа на Баръш ,след това което Гюней вижда ще си имат неприятности....двамата

# 449

Общи условия

Активация на акаунт