Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 159
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Лулу виноват  Sad,когато публикувах предния пост наистина не четох нищо.
Браво на Теди изобщо не съм се съмнявала ,че ще е отличничка. Heart Eyes
Земетресението въпреки ,че сме далечко и ние го усетихме доста ,направо не знам в София и Перник какъв ужас е било дано не се повтаря. Praynig Praynig Praynig

# 556
Ей, те верно ще ни заключат темата, никой не пише  Rolling Eyes

Как сте, как е положението в София? Земетръси, дъждове.......

Ние тук имахме седмица лято  Party напекохме се, англичаните добиха типичният за тях тен " препечено прасенце"  Laughing и така..

Хайде пишете деее!!!!!!

# 557
  • София
Вярно се изпокрихте всички Simple Smile
Ние се излекувахме.... бая тежко беше но сега сме добре!
Райън го спрях от градина вече защото ми идва в повече всичко това ooooh!
На есен с песен наново...

# 558
И аз да драсна два реда...

Ние се върнахме в Понеделник от Сандански.Ивон е на ДГ,супер доволна е.Не знам какво ще я правя 2,5 м после,ще издивеем и двете CrazyСближиха се с едно момиченце от групата и само дето не спят заедно-преди Дг,след Дг,по време на Дг....като залепени са Laughing
Ал и той е добре.Беснее,дивее,само бели прави,нормалните неща Grinning

Аз още си страдам от синузита.Не мога да дъвча,окото ми е издуто,явно яко се възпали след този вирус,но май вървя към оправяне........надявам се.

Трус..имаше и тази сутрин.Силно се надявам вече да се е освободила енергията,че никак не е приятно усещането ooooh!

# 559
Трус..имаше и тази сутрин.Силно се надявам вече да се е освободила енергията,че никак не е приятно усещането ooooh!
Кога бееее  #Crazy ай стига вече, аман  Crossing Arms

Радвам се, че всички са здрави  Hug

И при нас нещата са добре, Яни е добре, изключвам леки сополи  Tired Ходим на градина, на работа, всеки по направление общо взето. Аз правя хормонални изследвания сега и се надявам всичко да е добре  Praynig

Много гаден период значи- то не бе земетресения, не бяха наводнения, градушки, гадно подтискащо мрачно време  Tired Айде стига вече  Praynig Искам слънце, топло време, весели хора   Flutter

# 560
Как сте банда, и фейсбук групата зарязахте, освен тук, но така е децата пораснаха и ангажиментите също! Crazy
Прочетох последните 2 страници, разбрах, че е имало отличнички, да са живи и здрави и да са все така умни способни до 12 клас, че по-нататък Party Laughing
Земетръси слес 23 май не усещам, но аз не съм и голяма паника, спя си като пън, пък и какво мога да направя, не съм си приготвила нито "земетръсна торбичка", нито нищичко, като ще треска, да става, каквото ще! Joy
При малкия всичко е ок, ходи си на градина, тази година почти не боледува, само веднъж по-сериозно и на лекраства.
Аз уча за изпит, скоро ми е, ше ставам пак студеНка(баба) с децата, но важното е, човек да се развива и усъвършенства себе си, трябва да има гъвкавост. Peace Joy
Очаквам скоро да дойде лятото, че ми писна да ходя ту съсъ зимно яке, ту с потник, егати и времето загубено, да грейва слънчо, да ни се отпуснат малко душиците. Joy
Хайде чао засега от мен!   bouquet

# 561
  • София
Здравейте Hug.
При нас нищо интересно и затова и не пиша. Аз се наслаждавам на последните спокойни дни, че от петък съм с два броя вкъщи Whistling. Малко и кандидат първокласни въпроси ме безпокоят, но няма как Rolling Eyes.
Земетресенията не ме впечатляват и като ни разлюлее поредния трус (станахме като в Япония), гледам да не му обръщам внимание Mr. Green. Покрай нас и децата не се впечатляват. При най - първия трус и двамата се събудиха и питаха какво става, Ники им обясни, те легнаха и заспаха отново и оттам нататък само констатират, че има земетресение.

# 562
я,то живнало Laughing

Тони,много хубаво си направила ,че си го спряла Райчето от градина...за това Тедко не ходи...досега си го спестих да се занимавам с родители "откачалки"...да видим на есен как ще е....

Или,стис и всичко ще е наред Hug

Ира,баба на училище а? някое младо гадже искаш ,знам те теб Mr. Green

Ади,ремонта напредва ли?

Танче,ах тиии с това лято,прати дъжда  тук... Heart Eyes

ние сме влезли в фаза детски рождени дни,мине не мине 2-3 дни и сме на рд Crazy снощи до 10 и 30 бяхме на рд,не можем си тръгнем голяма игра Laughing наближава и на Елица рд,почвам да се подготвям и аз Grinning

тУй то от мен Wink

# 563
Вале, ем чИ кЪк, само млади и убави гаджета, да ми подхождат, ко ся, младолика съм, бъркат ме за 22 годишна вечИ и аз с дъртаняни да се занимавам... Joy
Чакай да бързо да ставам от компа, че да не види какво съм написала съпружието, напоследък е станал отвратно ревнив. Twisted Evil #Cussing out hahaha

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 17:49 от Зеринтия

# 564

Чакай да бързо да ставам от компа, че да не види какво съм написала съпружието, че напоследък е станал отвратно ревнив. Twisted Evil #Cussing out hahaha
ам чИ Убава и млада, къФ да е  Crazy

# 565
# 566
Така е то...млади или стари, студентките са си палави Mr. Green

# 567
Привет!!!
Децата ще имат празник в градината за 1 юни и Ицко каза ,че пак щял да е петел и не е особено доволен.А Габи ми шепне на ухото ,че го избирали за петел ,защото имал много гаджета. Joy Joy Joy
Ицко мина през фазата ,че ще кара влак ,после беше ,че ще кара такси след това ,че ще е полицай а вече е твърдо решен ,че ще става барабанист.От седмица го е решил това и тенджерите и тавите ми нямат мира горките както и ние.Днес ми каза ,че вече ще се казва Майкъл Джексън ,защото "то много готино танцува"и съответно ми  показа някоя друга стъпка. JoyВчера им пусках филма на Джаксън "Лунна разходка" и явно много се е впечатлил.

# 568
хмм,дали да не взема и аз да се запиша да уча? Laughing не съм изтрещяла толкова Mr. Green Joy

Яна Joy

# 569
Привет!!!
Децата ще имат празник в градината за 1 юни и Ицко каза ,че пак щял да е петел и не е особено доволен.А Габи ми шепне на ухото ,че го избирали за петел ,защото имал много гаджета. Joy Joy Joy
Ицко мина през фазата ,че ще кара влак ,после беше ,че ще кара такси след това ,че ще е полицай а вече е твърдо решен ,че ще става барабанист.От седмица го е решил това и тенджерите и тавите ми нямат мира горките както и ние.Днес ми каза ,че вече ще се казва Майкъл Джексън ,защото "то много готино танцува"и съответно ми  показа някоя друга стъпка. JoyВчера им пусках филма на Джаксън "Лунна разходка" и явно много се е впечатлил.

Ох, Яна и двамата са големи образи  Joy

Морска, на мен пък ми се учи, ама мъжОт не ще, че съвсем няма да имам време за него  Crazy
Не е много фен на науките той  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт