Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • ГОре на черешата...
Честит празник!

# 541
ЧЕСТИТ 24 МАЙ И ЧЕСТИТО ВЪЗНЕСЕНИЕ ГОСПОДНЕ

# 542
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 543
Честит празник!
Ето я моята отличничка.

Естествено Ицата беше недоволен ,че няма лента и не участва в парада.Сега сме в къщи и за да ми е мирна главата той е натъкмен с лентата.

# 544
  • ГОре на черешата...
Прекрасна е Габи, тъкмо и се любувах във фейса Heart Eyes...ние ще излезем следобед, че бях на работа, за да им купя традиционните книги за празника.

# 545
Яна, браво на момичето.   bouquet Габи е станала истинска хубавица.  Hug
Ние днес си направихме една хубава и дълга разходка. Теди и Сашко поднесоха цветя пред паметника на Кирил и Методий пред Народната библиотека, че даже ги и снимаха от някаква телевизия, май беше БНТ. Разгледахме отвътре Софийския университет, подариха им къмъчета с букви. Сашо обясни нашироко кой е Кирил и кой Методий - явно вчера са учили в градината, защото беше впечатлен и обясняваше кой какво държи в ръка, какво са направили, кои са учениците. Беше вълнуващ ден.  Grinning
Аз снимки на моята отличничка първокласничка няма да качвам, защото не виждам смисъл (само Или ми забеляза поста, благодаря ти Или още веднъж  Hug Hug Hug).

# 546
Аз снимки на моята отличничка първокласничка няма да качвам, защото не виждам смисъл (само Или ми забеляза поста, благодаря ти Или още веднъж  Hug Hug Hug).
Лулу,не си прави грешни впечатления. Сигурна съм, че всички са видели поста ти  Hug
Радва ме ентусиазма ви да водите децата по такива събития  bowuu Аз днес цял ден чистя и готвя, чакаме гости всеки момент. Почистих и падналата мазилка от земетресението  Confused Дано да утихват вече земетръсите  Praynig Даже гостите ни, които идват от провинцията доста се дърпаха да дойдат заради страх от земетресение  Laughing

Яна, прекрасно и умно момиче си имаш  Heart Eyes Все така да продължава  Hug И Ицата да ходи по нейните стъпки Crazy

# 547
Лулу,не си прави грешни впечатления. Сигурна съм, че всички са видели поста ти  Hug

Или, не е за първи път.  Sad Просто понякога ме натъжава... заради детето... Както и да е.

# 548
Лулу,не си прави грешни впечатления. Сигурна съм, че всички са видели поста ти  Hug

Или, не е за първи път.  Sad Просто понякога ме натъжава... заради детето... Както и да е.

Детето е прекрасно, живо и здраво  Heart Eyes и другото и то  Heart Eyes Това е най-важно!
И аз имам периоди, в които минавам страниците по диагонал и изобщо не ми се пише, не го приемай толкова навътре  Hug

Гостите ми идват  Crazy
Прекрасна вечер   bouquet

# 549
Здрасти!

При нас настана зверска жега, чак да не повярва човек, но все пак се надявам да е за по-дълго де  Praynig

Много гадно за земетръсите, ужасно ми е притеснено за всички в бг, дано се размине  Praynig Praynig Praynig

Големи отличия, честито на всички!!!   bouquet

Лу, аз лично чета и не коментирам, но се радвам на всички успели мъници  Heart Eyes

Относно музикалните инструменти се чудя дали е време да го запиша Неди на нещо  Thinking

Ох време е за ваканция, море.......  car003  grinning039  Nature Sunny

Хайде хубава вечер без трусове  Praynig

# 550
ЛУ,аз пък не съм видяла къде си писала,с големи букви следващия път Laughing

тъй де Честит празник Wink

# 551
Здравейте!!!
Аз пак пиша от телефона,та ще съм кратка Simple Smile
Лу,Яна да са ви живи и здрави отличничките.Желая им да вървят все напред и винаги да са така любознателни.Лу,направо ме застреля с китарата и тържеството на немски ShockedНямаш ли клип?

За земетреснията не ми се спомня:(Още ми ечат ушите и ми се люлее всичко.Дано да няма повече Praynig

Извинявам се,ако пропускам някой или нещо,но в последните дни ме тръшна такъв ужасен вирус,че само косата не ме болеше Sick и сум чела леко диагонално Embarassed

Честит празник на българската писменност!!!Честит Спасов ден!!!

# 552
Лу, аз също прочетох поста ти, но нали имахме малък спор и не исках да ти вдигам въшките Hug. Браво на Теди. Наистина останах възхитена, не преувеличавам
Яна, браво и на твоето момиче. Много е пораснала и е станала още по-красива

# 553
  • София
Здравейте  Hug.
Лу, Яна, браво на отличничките Peace. Все така и за напред да ви радват и да се гордеете с тях.
На Дани и двете тържества минаха. Това в Алианса беше повече от страхотно и вълнуващо Grinning. А, това от ДГ, което беше организирано в детски клуб, беше меко казано провал Tired.  Вместо, да бъде тържествено и емоционално, като за последно, то беше пародия. Няма да влизам в подробности, защото се опитвам по - бързо да го забравя Rolling Eyes.
Да свършвам, че земетресението не успя да бутне апартамента, но хлапетата със сигурност ще го направят Laughing. Уф, това ме чака 3 1/2 месеца ooooh!.
Приятен ден   bouquet.

# 554
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Яна честито завършване на отличничката.чудна е каката,снощи я гледах във фейса.
Лулу сигурна съм,че всички много се радваме за Теди,но ако и другите са толкова стиснати откъм постове като мен,затова не са споделили.
Аз чета тук всеки ден,но какво да ви напиша,като при нас е една скукаааа.
Надявам се поне лятото (живот и здраве) да ни е по-интресно,тъй като за тогава имаме разни планове.
Димяни как са сладурите,здрави ли са?
Земетресението и ние го усетихме доста силно.Аз изпаднах в паника,разбира се,но после като си говорихме с моите приятелки,се оказа,че съм реагирала най-адекватно от всички.Веднага грабнах Стилиян и застанахме под касата на вратата.После ме изби на рев,не мигнах цяла нощ и за капак ми излезна херпес може би от стреса.Но важното е,че всички сме живи и здрави (да благодарим на Господ).

Общи условия

Активация на акаунт