Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 164
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Ехааааа,много бре.Не му се пораства на момичето.....права си е Laughing

# 526
  • Stavanger,Norway/ Varna
Днес паднаи последния юнак повален от черната ръка на вируса.... Crazy
Йована се събуди прегракнала и кашляща, ама иначе е дива за 10, явно при нея минава леко.

Докато бях на работа, споделила с баща си, че вчеращния епизод с трънчето е бил от страх. Просто много се е изплашила  ooooh!, милото ми то. Като се прибпах, тържествено ми обеща, че няма вече да ходи боса навън  Grinning

Мисля да ги изведа малко на плажа. Днес няма да работя, взех си болнични и ще се поразходим, дано помогне морския въздух.

# 527
Канени сме на два бала - 2 момчета на 24-ти и 26-ти. Умувах, умувах и нищо не измислих за подарък. Решихме да дадем пари. Ама аз по принцип не харесвам пари за подарък, още повече за момче на тая възраст, че кой знае за каква глупост ще хвръкнат. Така че приемам предложения. не искам да е нещо сребърно или златно, че не знам вкуса

# 528
  • В светлината на слънцето
К'ъв скандал бе, кви пет лева... Mr. Green smile3534
Ама се пораздвижи темичката, нали?  Mr. Green smile3502

Бобче, браво че сте извадили и другото трънче.
Пфу, пак много болни.  Sad Аман вече от тия вируси, ужас направо.  Sad Гуш на всички болни - малки и големи, и бързо да се оправяте!  Hug Hug Hug
Моите засега държат.  fingerscrossed Чакам ги да ми се приберат, че Теди днес имаше концерт (тоест свири на концерт две детски песнички), а Сашо внезапно изяви желание да гледа. Та ще видим как е минало, още нямам инфо. Само дочух нещо, че финала бил във "Виктория" (концертът беше във Военния клуб, а тя нали е в съседство).  Wink Изкрънкали са татко си за пица или спагети, няма начин. Joy

Сас, голямото момче на едната ми колежка е тази година абитуриент. И тя обясняваше, че искал часовник и копчета за ръкавели. Тя за часовника веднага се нави, но доста се чудеше на копчетата. Обаче всички щели да имат. Явно е някаква мода сред абитуриентите. newsm78

# 529
  • София
Здравейте  Hug.
Лу, и на мен ми се ще Ани да я запиша на балет, защото аз като бях малка ходех и много ми харесваше и все още обичам да гледам балетни постановки. Обаче, тя не ще да ходи на класически, а си държи на латиното. Иначе и аз обмислях, ако се съгласи, да я запиша в школата на М. Илиева. От няколко места съм чула добри отзиви за преподавателите там. Вчера в Станция нова", имаше момиченца от нейната школа, а едно от момиченцата е детенце на майка, с която пишехме в декемврийската тема (на Дани).

Бобче, добре, че сте успяли с трънчетата. Дани ми е така. Види ли кръв или по - голяма рана прибледнява и аха, аха да припадне.
Сас, идея не мога да ти дам, защото на тази възраст вече е трудно да им се избере подарък, който те ще го харесат. За мен най - удачно е да им дадете пари, пък те да ги харчат, както знаят. Ние преди 2 години бяхме на бал на момче и така направихме. Човека остана доволен.

Ние днес сме на "абитурентски бал"... на Дани Mr. Green. А вчера бяхме пък на тържество за завършване на ПГ в Алианса. Той, покрай тия тържества е в непрекъсната еуфория и човек, ако го гледа отстрани, ще каже че завършва средно образование, а не ДГ Laughing.

На всички болни, бързо оздравяване  bouquet.

# 530
Марти, знам какво е със завършването.  Mr. Green Нали миналата година минахме по този път с Теди. Направо си е абитуриентски бал. Crazy ooooh! За латинотанци - много са добри тези от Dance Academy, ама на вас ви са далечко. Те са в зала "Фестивална". Една от съученичките на Теди ходи при тях вече втора година, точно латино, и е страхотна. Отделно, гледам ги как работят - много са точни. Peace Теди ходи именно там на класически балет (школата е пак на Маша), защото те освен латино, имат най-различни танци - и за деца, и за възрастни. Разгледай им сайта, но наистина са ви далечко. Thinking
http://www.danceacademy.bg/academy_1/

# 531
  • София
Моите и тримата са на АБ!
Райън му е 4 ден,а малкитеот снощи на Клацид всичките  Confused
Вики е с Бронхоелит но поне вече не вдига температура но пък ВАля си подържа до 38  ooooh!
Кашлят яко,сополки абе ужас!
Вчера ги заведох в една клиника и ми дадоха направления за Хоспитализация но като отидохме в Токуда ми казаха,че ще се справим и у дома и такаа....
а за болницата паднах просто за двее прегледа ми струваше 90 лв при все,че имаме и направления за постъпване  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil но в този момент не ми се занимаваше с изроди!!!
ДАно само се оправим с този АБ,че подивях!
Аз също съм болна само мъжа ми е читав.

Райън му позволявам да гледа и детски и на тв и на компа играе игри и така не смятам,че вредя с това иначе ще откачим задружно всички!  Wink Има време за всичко ....

# 532
Привет  Grinning
Минавам само да се похваля, че вече сме официално във втори клас. След ранното земетръсно утре и нощното неспане, децата изнесоха прекрасен концерт за закриване на учебната година, получиха си дипломите - всичките са отличници, но те го и заслужават, защото са много силен клас. И така - наесен с песен, второкласници. Grinning Пяха ни, рецитираха, танцуваха, Теди свири на китара, изнесоха и немска програма, абе бяха прекрасни, пу-пу... Blush
Димяни, направо си е обирджийство това. Дано всички се оправите по-бързо и да не ви идват вече такива болести на главите.  Praynig Hug Hug

# 533
Димяни, защо си плащала  #Crazy е гати мизерниците  ooooh! Майната им на парите, дано оздравеят скорострелно  Praynig
Лулу, ето това е първата хубава новина в този така апокалиптичен ден!
Браво на Теди   bouquet 

# 534
Или, сутринта беше чак гротескно - хората едни омърлушени, неспали, наплашени, а ние - също омърлушени, неспали и наплашени, но бодро крачим с китки в ръце и сияйни усмивки.  Crazy

# 535
Или, сутринта беше чак гротескно - хората едни омърлушени, неспали, наплашени, а ние - също омърлушени, неспали и наплашени, но бодро крачим с китки в ръце и сияйни усмивки.  Crazy
аМ чИ тъй де, вие тържество имате, той тръгнал да свършва света, ааама ха  Crossing Arms

Hug

# 536
аМ чИ тъй де, вие тържество имате, той тръгнал да свършва света, ааама ха  Crossing Arms

Hug

Както написа някой във ФБ - уж, взе да свършва света, ама и тая работа не я свършиха като хората. Mr. Green Абе дано не повтаря, че ужас си беше.  Praynig

# 537
Пази Боже  Praynig

# 538
От 2 седмици помощтните колелета на Деян са вдигнати по-нависоко, за да не се опира на тях като кара, а само да да го подкрепят да не падне, ако се наклони много. До днес караше малко, но задължително или аз, или баща му го държахме. Щом го пуснехме и спираше. Днес поиска царевица в парка и му поставихме условие да покара малко сам. И маймуната му с маймуна веднага тръгна. Само ни е разигравал.

# 539
  • ГОре на черешата...
Хахах, Сас, значи и вие със заплаха свършихте тая работа hahaha...големи са хитряги, нали Wink!

Общи условия

Активация на акаунт