И победител е ... Софи Маринова

• 48 884
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
А откъде мога да видя останалите песни които ще се състезават? Сърбия ме интересува.

Погледни в тоя форум. Peace
Благодаря много!   bouquet

Сърбите май не са избрали, а Беларус - дисквалифицирана песен. Що ли?

Не знам дали спя, но България не я виждам на тази страница.

# 526
Не знам дали спя, но България не я виждам на тази страница.

Няма я на страницата, в отделна тема е. Peace

# 527
# 528
Напротив! Още повече, че си тръгнах от "родината", защото тя прави повече за циганите отколкото за българите (и разбира се по ред други причини)! И да срам ме е че циганка ще ни представя, наречете го расизъм, да такъв е и какво от това? В много случаи е имало расизъм спрямо мен в собствената ми "родина" за разлика от многото горкички "роми" (нали така е по- културно). Но ще навлезем в друга тема, нека не спамим! А и не мисля че Софка има глас, сори!
Няма как да не забележа гордостта, която струи от изкзването, че си напуснала родината и предубедеността относно определени групи хора, която показва чиста ограниченост.  Пусни си песента на Софи, може и да научиш нещо от текста.  

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 19:39 от Blondie_

# 529
Софи е политически удобното решение. Всяко друго щешеда е ялово на този етап.

# 530
  • в колонките

Няма как да не забележа гордостта, която струи от изкзването, че си напуснала родината и предубедеността относно определени групи хора, която показва чиста ограниченост.  Пусни си песента на Софи, може и да научиш нещо от текста. 

Мен ли визираш с поста си?  Rolling Eyes

# 531

Няма как да не забележа гордостта, която струи от изкзването, че си напуснала родината и предубедеността относно определени групи хора, която показва чиста ограниченост.  Пусни си песента на Софи, може и да научиш нещо от текста. 

Мен ли визираш с поста си?  Rolling Eyes

Споко,мен също ме нарекоха расистка,защото казах че ме е срам.Ама много важно.
По-добре изобщо да не бяхме участвали
Да такава съм-мразя цигани

# 532

Няма как да не забележа гордостта, която струи от изкзването, че си напуснала родината и предубедеността относно определени групи хора, която показва чиста ограниченост.  Пусни си песента на Софи, може и да научиш нещо от текста.  

Мен ли визираш с поста си?  Rolling Eyes

Не визират нея .
И тя би те нарекла расистка.

# 533
  • София
Стига де, нищо й няма на Софка! Като й оправят стайлинга, като сложат няколко мацки да се фръцкат около нея (че и те искат да се разходят до Баку), ще се поупражнява малко с Хай-лъв-ю и готово! акво значение има дали е българка, циганка, китайка или индианка

# 534

Не визират нея .

не ми пука,аз сама казах че съм и ако сте достойни българи се замислете
била много добра,незнам си каква още,обсипахте и краката с цветя-да ама е циганка
не визирам теб,говоря като цяло Peace

# 535
  • Sofia
Предпочитам песента на Софи пред тази на Десислава, която си беше много зле.

# 536
ivon4eto ти се замисли какво значи достойнство .
Десислава и мен ме учуди ,пее добре но тук въобще ни ми хареса.

# 537

Не визират нея .

не ми пука,аз сама казах че съм и ако сте достойни българи се замислете
била много добра,незнам си каква още,обсипахте и краката с цветя-да ама е циганка
не визирам теб,говоря като цяло Peace
Ивонче,  защо бе "мила" пак почна да твориш newsm78 Хубаво беше спряла.....
Еййййй нЕма такава пр.....я hahaha Само глупости ръсиш да ти се смеят хората....
Цунки  А.Болейн Joy

# 538
  • в колонките

Еййййй нЕма такава пр.....я hahaha Само глупости ръсиш да ти се смеят хората....
Цунки  А.Болейн Joy

Joy                 Joy               Joy

Аз се учудих,щото съм ЗА песента на Софи и съм гласувала за нея.Пък и на Евровизията пак ще гласувам за нея,щото не живея в Бг. Не живея в Бг,щото свекър ми не е българин и съпругът и дъщерята са с двойно гражданство.Къде и е проблема на Blondie_ ,ако визира мен в поста си? newsm78

# 539

Цунки  А.Болейн Joy

Joy                 Joy               Joy

Аз се учудих,щото съм ЗА песента на Софи и съм гласувала за нея.Пък и на Евровизията пак ще гласувам за нея,щото не живея в Бг. Не живея в Бг,щото свекър ми не е българин и съпругът и дъщерята са с двойно гражданство.Къде и е проблема на Blondie_ ,ако визира мен в поста си? newsm78
Със сигурност не визира теб.

Общи условия

Активация на акаунт