И победител е ... Софи Маринова

• 48 834
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Paradise
И защо те нервира това, therese?

# 166
Протестирам - анкетата е направена злонамерено и има иронични отговори. Все пак не пасем трева.
Анкета  за евровизионна песен се прави по следния начин -
12
10
8
7
и т.н.

# 167
Няма да е лошо съседите да ни подкрепят.

# 168

защото е курвенско поведение , една държава се предлага като курва на околовръстното ,
дано отпадне и без това тъпата песен при първия възможен миг .

# 169
слушам поп-фолк и смятам, че много по-рано трябваше да изпратим  някоя такава певица, Преслава би била идеална Heart Eyes

# 170
Имаше един коментар под песента в йутуб на турски (между другото много турци коментират песента) : 12 точки няма да дадем, защото са запазени за Азърбейджан (почти всяка година си разменят 12 точки  hahaha ), но 10 ще дадем.  Mr. Green

# 171
  • Paradise

защото е курвенско поведение , една държава се предлага като курва на околовръстното ,

ей сега ще дойдат разни радетелки за разпространение на българската халтура да ти обяснят, че нищо не разбираш и не си толерантна Laughing

# 172
  • Варна

Значи на английски може, на турски не , а? Laughing
Ами то се пее и на гръцки и на сръбски и на френски... Пък и песента не е държавна..айде по-сериозно, не зависи от песента на Евровизия как ще ни възприемат следващата една година европейците. Нито е държавна позиция. Rolling Eyes

# 173
въобще не става въпрос за европейците , на които грам не е им е пукало , не им пука сега и никога няма да им пука , a тия работи с ''пукането'' и приемането са много наивни и комплексарски ,

и да , това е държавна позиция - защото се организира и контролира от държавната тв ,
и е голямо самоунижение да се включват думи на турски  , уж за да се спечели някаква подкрепа !!

# 174
  • Варна

и да , това е държавна позиция - защото се организира и контролира от държавната тв ,
и е голямо самоунижение да се включват думи на турски  , уж за да се спечели някаква подкрепа !!

Тези думи са комплексарски.

# 175
Леле, като си помисля, че желание след френска филология ми беше тюркология, какъв ли предател народен щях да съм, ако ме бяха приели  Crazy
Песента на Софи ми е безлична, но това просто не е моят стил.
От всичките чути ми допадна леко Светльо Христов.

# 176
Веднага изтрий, Еовин, за тюркологията, имаш време...

Значи на английски може, на турски не , а? Laughing
Ами то се пее и на гръцки и на сръбски и на френски... Пък и песента не е държавна..айде по-сериозно, не зависи от песента на Евровизия как ще ни възприемат следващата една година европейците. Нито е държавна позиция. Rolling Eyes

Така е, важно е не дали се подлагаме, а на кого! Правилният избор да сторим и сега, както винаги сме го правили.  Peace
Софи малко припева с текста да оправи, да ореже всички езици, освен основните европейски. Колко му е!

# 177
Не разбирам защо се хванахте за турското Обичам те? В песента този израз присъства на 12 езика, ама турският най-много ви пречи Crazy Най-простото, което ми идва на ум е, че думичките са избирани, така че да се римуват и добре да се ритмуват с музиката. Я люблю тебя или Их лиебе дих, например, трудно биха били изпяти.
Иначе смятам избора на Софчето за добър. Гласът й няма нужда от беквокали, сам по себе си насища залата - като сила и емоция. Съгласна съм с всички, които казаха, че трябва да се пипне сценичното представяне и стила на изпълнителката, но това е изпълнимо.
Самата певица уважавам без да съм й фенка - с времето тя успя да се развие оставайки себе си, искрена е, отворена към промени и смятам, че ще ни представи добре.

# 178
Софи Маринова може да има глас, но песента и е ужасно елементарна с цигански и кючекчийски привкус. Срам ме е, че циганка ще ни представя на този опорочен вече конкурс, но изглежда вече сме малцинство. "Прекрасна" визия на българите за пред Европа, нямам думи, чудно. ooooh! Sick
Десислава беше една идея по-подходяща, поне беше включила народни български мотиви в песента си и изглежда в пъти по-добре на сцена, освен това е българка.

# 179
Десислава беше една идея по-подходяща, поне беше включила народни български мотиви в песента си и изглежда в пъти по-добре на сцена, освен това е българка.

Аууу, а как ли ги е срам кипърците от тяхната представителка с полубългарски произход! Сигурно много трудно го преглъщат, горките Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт