И победител е ... Софи Маринова

• 49 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Какъв е тоя напън- Софка на Евровизия Thinking
Няма отказване тая жена.
Не стана със Слави,не стана с Устата.
Е,сега и излезе късмета.
И що?Бонус ли ще получи?Новина в биографията или интерес от медиите,че е първата циганка спечелила newsm78
Пее жената,няма спор.
Едни я харесват,други не.
Пак няма лошо.
Ама....тая Евровизия така ли никой не разбра какво се харесва и да го направи-без значение циганин, турчин, евреин,арменец,българин.

# 241
Евровизия отдавна е конкурс на който, да се посмеем добре на гърба на изпълнителите.
То и тукашните коментари са в такъв дух, само подигравки и шеги.  Mr. Green

Иначе, и холандците не си харесват изпълнителката
- http://www.youtube.com/watch?v=KGqXWmyu4ic&feature=related     Joy

Софи си я свързвам с поп-фолк и някак ми стои неестествено с това парче.
А песента...хмм, през цялото време имам чувството, че вече съм я чувала някъде.  newsm78

# 242

А песента...хмм, през цялото време имам чувството, че вече съм я чувала някъде.  newsm78
Да не прочете дъщеря ми....от сутрешния блок на БТВ до преди половин час,обясняваше на всеки готов да я слуша,че това е нещо дето го е чувала.

# 243
  • София
Да ви имам и средата, и местообитанието... От кое гето сте изпълзяли вие, бе?! То на феновете на операта им харесва, на вас не! hahaha

# 244

А песента...хмм, през цялото време имам чувството, че вече съм я чувала някъде.  newsm78
Да не прочете дъщеря ми....от сутрешния блок на БТВ до преди половин час,обясняваше на всеки готов да я слуша,че това е нещо дето го е чувала.

Първоначално като я чух се сетих за тази песен

Има нещо много общо в мелодията.

# 245
Ооо, да, има много общо наистина.  Laughing

# 246
Да, около 20-та сек. и на двете песни има доста общо.
Разбира се, ако Софка беше откраднала цялата мелодия, песента ѝ щеше да е къде-къде по-хубава.

# 247
Плаката на тази певица виси точно над леглото на дъщеря ми с автограф newsm7
Дали може да се махне гласа на Софка и да остане само музиката?
Май имаме Deja Vu

# 248
Да ви имам и средата, и местообитанието... От кое гето сте изпълзяли вие, бе?! То на феновете на операта им харесва, на вас не! hahaha

Joy Joy Joy

# 249
  • гр. Шумен
Великобритания срази всички със 75-годишна легенда на "Евровизия"

Цитат
Хитър ход или тъжно падение - това не могат да решат самите британци, които се разделиха на два лагера около изненадващото решение.

Цитат
Песента, с която ще се яви на тазгодишната "Евровизия" в Баку, още не е обявена, но екипът зад музиката и текста й е внушителен, тъй като стои и зад звезди като събралата куп награди "Грами" Адел, Мери Джей Блайдж и Лана дел Рей.
Значи догодина спокойно ЛИли Иванова може да представя България.  Mr. Green

# 250

Алооо, сигурна съм, че там, където ти живееш по-прилича на гето, от на Софка дома.
А и от нея няма никога да чуеш такъв тон и подигравки за никого, още повече за хора, които не познава.
Тъпотия!!! Sick

# 251
  • София
Да, около 20-та сек. и на двете песни има доста общо.
Разбира се, ако Софка беше откраднала цялата мелодия, песента ѝ щеше да е къде-къде по-хубава.

Наистина доста се припокрива в началото. Между другото на мен ми направи впечатление че песента на Цецо Елвиса много прилича на Tainted love на Merilyn Manson . Явно композиторите са на ниво и просто решават да изпозлват вече наложени неша.

# 252

Алооо, сигурна съм, че там, където ти живееш по-прилича на гето, от на Софка дома.
А и от нея няма никога да чуеш такъв тон и подигравки за никого, още повече за хора, които не познава.
Тъпотия!!! Sick
Някой нещо не разбира или чете буквално.

# 253
джоджо, много добре видях към кого е писала, но разбрах и препратката.
На какво се чудиш?
Няма как вкусовете на различните хора да са еднакви. Едно включване с "не ми харесва" е достатъчно в случая. Тук се намеси етнос ( и срам от него  Shocked ), музикален стил ( въпреки, че във  въпросната песен няма и помен от него ), какво ли не, само и само да бъде оплют един човек и някоя мижитурка да се издигне в собствения си поглед. Ако не е това целта, поправете ме.

# 254
  • София
sunny day, малко ти е операта на теб май...

Общи условия

Активация на акаунт