И победител е ... Софи Маринова

• 49 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • В Космоса
Йеее, таз камилската кърти просто. Party Ние що не учихме таквиз яки песньовки? Sad

# 286
  • Варна
тази песен е някаква странна комбинация; на места звучи като песен на Лили Иванова от 60те год, записана на бързи обороти и изпята с лек ромски акцент. На други места е типична чалга. Успях да изгледам само 50 сек от песента, но толкова ми стигат. На какьв принцип тази песен е избрана да представлява България. Ако става с гласуване, на тези на които не им харесва, гласуваха ли за по-добра.

То нямаше по-добра. Laughing
Аз лично по-принцип не се интересувам от Евровизия, заслушах се в песните заради форума.
Да гласувам пък още по-малко, къде ще се меря с родата на Софи с ваучерите. Laughing

# 287
  • гр. Шумен
Ами разбира се, тука се чупят границите. При оня случай времето.. имаш в/у какво да помислиш, за да обогатиш сюжета. При всяко връщане различен език, например:)
Лошото е, че не е оригинална. С многоезичните послания имам предвид:
http://www.gabka.org/08pesni5_dobro%20utro.html

# 288
За Евровизия си е ОК песента, даже може да откриете, че за нея ще гласуват и други балкански страни.
Аз също ще гласувам, от инстинкт за подкрепяне на загубени каузи.
На коя дата е?

# 289
  • Варна
Йеее, таз камилската кърти просто. Party Ние що не учихме таквиз яки песньовки? Sad

Как, не си ли учила Погоня ?

# 290
  • В Космоса

Как, не си ли учила Погоня ?

За първи път я чувам тая Пагоня. Хем на руски песнички съм спец от на сестра ми пеенките (тя е по-голяма от мен с 8 години).

# 291
  • Варна

За първи път я чувам тая Пагоня. Хем на руски песнички съм спец от на сестра ми пеенките (тя е по-голяма от мен с 8 години).

Беше любимата песен на класа ни. /Спирам със спама/ Blush

# 292
  • гр. Шумен
Хексе, ако иронията е към руското, моята малката (6г) веднъж чу Прекрасное далеко и все иска да й я пускам. Както и Песня про зайцев. Детето хич хАбер си нихт от комунизъм и СССР, но като мелодия му харесаха и си ги иска.
А камилската песен също ми е вторична - http://vbox7.com/play:27ed238a

# 293
  • Варна
Хексе, ако иронията е към руското, моята малката (6г) веднъж чу Прекрасное далеко и все иска да й я пускам. Както и Песня про зайцев. Детето хич хАбер си нихт от комунизъм и СССР, но като мелодия му харесаха и си ги иска.
А камилската песен също ми е вторична - http://vbox7.com/play:27ed238a

Не е само ирония към руското, аз харесвам руски песни, особено Любе.
Но не им е работа на деца да пеят за изгорялата трева и преследването с коне. Да не казвам какви крясъци бяха на припева. Laughing

Цитат
да здравствует ветер, который в лицо
Heart Eyes

# 294
  • В Космоса
Ооооо, Гостенка от бъдещетооооо! Heart Eyes А това момиченце ми се струваше голяма какичка... Simple Smile

И кервана си е много яка, верно.

# 295
 Ау, много е добра тази за камилите newsm68 Почти колкото любимата ми за малката скумрийка Сийка.

# 296
За Евровизия си е ОК песента, даже може да откриете, че за нея ще гласуват и други балкански страни.
На коя дата е?
На най-хубавия празник - 24 май.
 Simple Smile

# 297
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
На мен песента на Софи Маринова ми харесва и не само ще гласувам за нея, но ще агитирам и колегите ми от Canal9 и Canal+ да гласуват за нея.

# 298
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Цитат на: Г-жа Броненосец link=tгopic=644487.msg21308310#msg21308310 date=1330723023
На коя дата е?
На най-хубавия празник - 24 май.
 Simple Smile
Защо пък българите да нямаме двоен празник тогава.  Grinning

# 299
.... Отрицателни страни: представянето на един от пионерите и флагоносците на чалгата за национален продукт е меко казано странно; абсолютно неинтересна песен; глупав аранжимент; незапомнящо се представяне на сцената; очевадни трудности на певицата със стил, който й е нехарактерен.

Това, за мен, е без никакво значение. Тя има уникален глас.
Няма значение какво е за нас, българите, чалгата. За мен Софи не представлява чалгата на Евровизия, а страната ни и аз се радвам, че изпращаме такъв глас.
Представянето на сцената може да се отрепетира, да се промени, както и да се поработи върху визията, но гласът е незаменим.
А защо в темата не се споменава до тук името на изпълнителката? Потърсих, но не намерих.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт