И победител е ... Софи Маринова

• 49 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Избора ни на победител за Евровизия,
отразява действителното състояние на музикалния бранш в България
На този етап има ли по комерсиален и талантлив изпълнител от Софка?

# 376
Трябваше да пратим Лили Иванова
Митко Щерев да напише музиката,
а Надежда Захариева текста

Чудесно щеше да се получи.  Joy.  Само  дъртаци на Юровизион. hahaha
А англичаните атакуват с Енгелберт Хъмпърдинк...
Е, не, Веско с този ентусиазъм като се разпеняви на сцената, като се препоти, направо ще ги смаже!

# 377
Избора ни на победител за Евровизия,
отразява действителното състояние на музикалния бранш в България
На този етап има ли по комерсиален и талантлив изпълнител от Софка?

Е как, Азис я води с няколко дължини сигурно Simple Smile

# 378
Джина, има и точки, слагащи край на изречението  Grinning
/ аз за песента и за Софка казах отдавна какво мисля, ама леко ме обижда, че не си чела темата, сигурно защото си нетърпелива да боднеш възможно най-много удивителни и да посочиш врагът възможно най-бързо /
Не , мила , не те приемам за враг . Враг излиза , че е " простата кръчмарска певица Софи" и позорния български народ , който я е избрал ! Това са враговете на " хубавата " българска музика , дето вече няколко години се пънем , пънем ама на Евровизия никой не я зачита .  

# 379
За мен Азис не е талантлив, той е артист Simple Smile

# 380
Поли Генова - талант!  Joy За пръв път го чувам и то от музикант!

# 381
а не, тогава Лили моментално се измества от Веско Маринов Laughing
На този не му ли помогнаха вече да спре да пее?

и защо така злобно ?
защо не си харесваме нещо , вместо да разваляме удоволствието на другите ?

# 382
Джина, има и точки, слагащи край на изречението  Grinning
/ аз за песента и за Софка казах отдавна какво мисля, ама леко ме обижда, че не си чела темата, сигурно защото си нетърпелива да боднеш възможно най-много удивителни и да посочиш врагът възможно най-бързо /
Не , мила , не те приемам за враг . Враг излиза , че е " простата кръчмарска певица Софи" и позорния български народ , който я е избрал ! Това са враговете на " хубавата " българска музика , дето вече няколко години се пънем , пънем ама на Евровизия никой не я зачита .  

Аз по-скоро не бих участвала на Евровизия отколкото да се представям с такава песен
Никой няма да забележи, ако България реши да не участва на този така престижен форум и вземе че направи разлика с останалите Балкани, решавайки да не се представя в традиционния за региона ориенталски контекст:)
Ако щеш неучастието се налага и заради нивото на останалите участници, които не са кой знае колко по-различни - същата боза.

# 383
Митко Щерев е велик за всичко, което е направил за българската музика. Няма да коментирам изказването му.
А Софи Маринова, ако се беше родила преди години, вероятно днес щеше да бъде една от школуваните естрадни певици и можеше да има и авторски песни на Митко Шерев.

Софи Маринова има авторска песен, която е чисто естрадна, по музика на Тончо Русев и текст на Евтим Евтимов, с която спечели един поп-фолк конкурс "Златния мустанг" във Варна преди повече от 10 години. И тогава и сега пее без грешка. Ето я песента http://www.youtube.com/watch?v=D6zhJRnoaSs

# 384
Даже и авторката на тази тема не е руса . Ето я,с червената блуза . #Crazy    

http://eurovision.bnt.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D … 1%80%D0%BE%D0%B2/  
Хм.. по начина й на писане и хапливостта й си я представях доста по-различно, но ме изненада с миловидното си лице.  Simple Smile

А Митко Щерев защо така лицемерничи? Той е работил и записвал със Софи.. сега, обаче друга песен пее..

# 385
Симпатяга е Занда. Има си мнение жената, отстоява си го, нищо лошо никому не сторва, а виж какви спорове разпалва  Grinning

# 386
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
    10 c's ,мила,аз от 20 год.не живея в Бг-то. Чалга не съществуваше по моето време,вие после я измислихте. А, името ми е Сивила,не Силвия .Нищо общо нямат двете имена.  Wink  
  P.S.  Не мога с лека ръка да "оставя" комунизма . Та нали комунистите убиха дядо ми. #2gunfire
Да бе, погледни още веднъж откога се слуша поп-фолк в България. От 35 години че и повече.

P.S. Дядо ми е бил комунист, да не би да е убил твоя дядо?

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 23:06 от emokey

# 387
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Трябваше да пратим Лили Иванова
Митко Щерев да напише музиката,
а Надежда Захариева текста

Чудесно щеше да се получи.  Joy.  Само  дъртаци на Юровизион. hahaha
Младите като не могат да пеят ами само знаят да си показват магариите на сцената и да ни излагат, защо пък да не изпратиме тежката и доказала се артилерия на българската естрада.

# 388
гласувах - Става .. ако все още е затова темата..
въпреки, че на мен песента не ми харесва заради извивките, които Софито си ги вмъква..  Sick ама то от нея по-добре няма как да стане.

# 389
Не го гледах конкурса, но пуснах да чуя песента, която е спечелила. Не ми хареса особено, Софи изобщо не харесвам, обаче вчера я пуснах песента, а сега като видях темата, веднага наум започнах да си припявам припева.
А за крайните победители си мисля, че основно гласуват емигранти или от съседска солидарност, по-малко за песента.

Общи условия

Активация на акаунт