И победител е ... Софи Маринова

• 48 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Софето,че пее,пее!Спор няма!Песента е сравнително добра,като за нощен фолк клуб..За Евровизия,обаче не става.Да не говорим,че с визията на оперна прима съвсем са изгустирали нещата..

# 466
Според мен точно за Евровизия ще се впише идеално.
Сега румънския денс тип Morandi, Inna и др. е на гребена на вълната,
а нашето парче е точно такова. А и в крайна сметка Евровизия не е
някакъв кой знае колко престижен конкурс. Халтура си е, в която се
наливат много кинти. И между другото чалгаджийските ритми там
вървят добре, въпреки че песента на Софка тази година няма нищо общо
с нейния жанр. Ето ви все победители. Обърнете внимание какви са песните.

http://vbox7.com/play:c93da860

http://vbox7.com/play:4b1c21ce

http://vbox7.com/play:daccdb86

# 467
Напълно съм съгласна с Argent. Не защото харесвам чалгата, а защото такива са обективните факти. Отделно на ръка е, че тази песен не е чалга.

Да, текстът и музиката са елементарни, но пък правят песента лесна за запомняне, ерго сериозен претендент за титлата.

Що се отнася до Софи, ще е грехота да се отрече, че тя има глас. Евала, защото е успял представител на етнос, който по принцип е в задънена улица, поне в расистка България. Евала за пътя, който е изминала. Евала, че детето й ще получи добро образование.

Пък и какво да си кривим душата - тази песен наистина представя страната ни такава, каквато е в момента.

# 468
  • гр. Шумен
Няма значение дали е циганка. Преди харесвах Мариана Попова, независимо от етноса.
Ииии, цинге ли е това девойче? Винаги съм я смятала за такава, но никога не съм чувала да се споменава. Софка е по-добра, автентична и неподправена.  
Не знам как се води когато единият родител е циганин. Майка й е циганка. Ако има някакво значение.
ТОва сигурно ли е или е поредната сочна клюка от жълтите парцали? Лично ли я познаваш? Защото мисля, че н едно интервю Мариана Попова беше казала, че има африканска кръв (не помня кой точно роднина е бил чернокож).
Иначе ние си умираме като видим черни коси и мургава кожа да изкараме човекът циганин (не че има нещо лошо, ама въпросът е дали е вярно). Навремето тъй приказваха и за Бисер Киров.

# 469

Тембърът на Софка преди не можех да го понасям. Смятах го за крайно отвратителен, а сега й свалям шапка. Явно когато навлизаш вътре в нещата започваш и с друго ухо да възприемаш, знам ли.

Възможно е, на мен ми звучи адски немелодично. Наистина като вой.

Колкото до етноса и - дори е предимство, любопитно е, а и циганите са известни с музикалността си по цял свят.

# 470
Софи, има невероятен глас, не знам какво сте взели да се превземате и да я плюете..........песента е точно за Евровизия.
Поне веднъж, да ни представя човек умеещ да пее на живо Mr. Greenаз съм горда , че тя ще представи Бг тази година......имам подозрения, че доста напред ще стигне в класирането Wink, да спечели,едва ли ще я оставят, но знае ли човек Flutter

# 471
Да бе,точно на песента на Софка ти идва да се разкършиш като на Руслана или Елена
Показаните песни са еталон какво може да се запее и запомни.
Хората искат радост да се носи от песента,да те накара да потръпваш с ритъма.

# 472
  • София
Argent, разбирам го това  за правите тонове, но най-субективно усещам ги нейните извивки, колкото и да се е постарала да ги обере. Това е нейният стил, тя не може да избяга от него, той за певците е уникален, като оптечатък.

# 473
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Според мен точно за Евровизия ще се впише идеално.
Сега румънския денс тип Morandi, Inna и др. е на гребена на вълната,
а нашето парче е точно такова. А и в крайна сметка Евровизия не е
някакъв кой знае колко престижен конкурс. Халтура си е, в която се
наливат много кинти. И между другото чалгаджийските ритми там
вървят добре, въпреки че песента на Софка тази година няма нищо общо
с нейния жанр. Ето ви все победители. Обърнете внимание какви са песните.

Напълно подкрепям.
Песента на Софи ми хареса още на първо слушане, което значи, че наистина е нещо различно. Не харесвам Софи по принцип, но този път определено успя да ме грабне. Пожелавам й успех и дано се класираме по-напред  Peace

# 474
  • гр. Шумен
Софи, има невероятен глас, не знам какво сте взели да се превземате и да я плюете..........песента е точно за Евровизия.
Поне веднъж, да ни представя човек умеещ да пее на живо Mr. Greenаз съм горда , че тя ще представи Бг тази година......имам подозрения, че доста напред ще стигне в класирането Wink, да спечели,едва ли ще я оставят, но знае ли човек Flutter
Да, бе, да! В България хич няма певци, които да могат да пеят на живо и хич не са можели да пеят тия, дето бяха на Евровизия досега, сал една е Софи МАринова! Вие като пишете, гледате ли какви ги нижете!  ooooh!

# 475
Интересна класация http://www.youtube.com/watch?v=WgsWFC0UrdE&feature=related - 3 място за България.
На 4.03 сме на 15 след Австрия Embarassedhttp://www.youtube.com/watch?v=GxuoGouycSI&feature=related

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 10:02 от sabina_k

# 476
  • София
   Може и да има, но не се явиха там, да ги видят и чуят хората.И никой не успява да пее вярно на живо.

# 477
Аз пък не я харесвам, и песента не харесвам, НО мисля че е съвсем подходяща за Евровизия- и песента, и изпълнителката
И й стискам палци
И не ме е срам от това че е циганка. Срам ме е от циганките, които крадат по чужбината, които си продават децата и проституират. От певица, която представя страната ни с весела песен , която дори не е чалга- не, не ме е срам изобщо.

# 478
# 479
  • гр. Шумен
НЕ смятам, че Мариана Попова пее фалшиво тука (само воят на Азис накрая леко ми образува нерви Grinning).
Нито пък Поли Генова Поли няма гигантски глас, но има специфичен тембър. И да, на други места е пяла неточно (песни, които въобще не са за нейния глас), но точно на Евровизия си заби стабилно. Друг е въпросът, че стилистите й тогава бяха за бой. Grinning
Елица и Стунджи няма да ги коментирам.
Орлин с Каффе - пее също вярно, но скукааа. ЗА Миро долу горе същото.
И останаха наистина фалшивите Йоана с Дийп Зоун и виещият с вълци Красимир Аврамов  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт