И победител е ... Софи Маринова

• 48 964
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Няма значение дали е циганка. Преди харесвах Мариана Попова, независимо от етноса.
Ииии, цинге ли е това девойче? Винаги съм я смятала за такава, но никога не съм чувала да се споменава. Софка е по-добра, автентична и неподправена.  
Не знам как се води когато единият родител е циганин. Майка й е циганка. Ако има някакво значение.
ТОва сигурно ли е или е поредната сочна клюка от жълтите парцали? Лично ли я познаваш? Защото мисля, че н едно интервю Мариана Попова беше казала, че има африканска кръв (не помня кой точно роднина е бил чернокож).
Иначе ние си умираме като видим черни коси и мургава кожа да изкараме човекът циганин (не че има нещо лошо, ама въпросът е дали е вярно). Навремето тъй приказваха и за Бисер Киров.
Не съм запозната как се доказва точно към кой етнос принадлежиш, но колкото е сигурно, че Азис е циганин, малко по-сигурно е за майка й. Аз първо написах от къде знам, после ми се стори некоректно спрямо нея и изтрих, не всеки иска да се знае за него къде е живял, при какви условия и т.н. Разговорът се измести в съвсем друга посока.

# 481
  • Бургас
Да имаш силен глас,с който виеш не означава,че можеш да пееш.
Геополитическият вот почна от сега.Що мангал има всички са пуснали смс.Циганска държава сме.

# 482
  • гр. Шумен
Да имаш силен глас,с който виеш не означава,че можеш да пееш.
Геополитическият вот почна от сега.Що мангал има всички са пуснали смс.Циганска държава сме.
Не е въпросът, че циганите са пускали СМС-и. Общо гласовете за Евровизия са около 20000. Това колко представителна извадка е. По правило за Евровизия се гласува малко. Затова има странни победители и възможности за платен вот и после "Ау, какво стана". Същата работа на избори - не гласуваме, щото "сите са маскари", пък после "как може Х да ни управлява".

# 483
Да бе,точно на песента на Софка ти идва да се разкършиш като на Руслана или Елена

bouquet

# 484
на цялата малигнизация като чалга, малга и подобни, ей тази песен най ни отиваше за евровизия:

# 485
  • Майничка
на цялата малигнизация като чалга, малга и подобни, ей тази песен най ни отиваше за евровизия:
...

Останах бездиханна от тази еклектика от стилове и цветове! Както се казва, "за всекиго по нещо".hahaha

# 486
  • София
Много, ама много ми е кеф, че на Евровизия отива циганка. Защото разни мои познати, от дребни комплексари до откровени расисти, умират от яд. Днес това установих - кеф ми е, че се дразнят.  ooooh!
Иначе песента си е точно за този тъп конкурс и се надявам да спечели. Само "волим те, мон шери" е фразата, която може да усмихне деня ми - егати тъпизма)

# 487
 "Яхабиби- жо тем" също е готино Simple Smile

# 488
  • София
Интересно е как всички плюем циганите, че са мързеливи, не се интегрират, висят ни на шиите да ги издържаме и когато се появи циганин/циганка, успял да промени нещата и да постигне нещо в живота, пак не сме доволни. Еми, не може да ни се угоди. Аз пък като разбрах, че нейната песен е спечелила, дори не си помислих, че е циганка. Какво значение има, има право да участва, може да пее, хората са я харесали и логично печели. Относно чалгата - доста от другояче звучащите песни имат ужасни текстове или по-скоро само две-три повтарящи се думички. Не слушам чалга, не харесвам и чалга-певиците, но специално Софи Маринова ми харесва и с гласа си и с естественото си държание. Деси Слава изглеждаше доста по зле на сцената, танцуваше изключително дървено и гласът и почти не се чуваше.

# 489
До колкото виждам анкетата, водещ брой гласове са за ''става''. значи смятате, че не е лоша песента. Тогава защо от коментарите ви не спирате да я плюете????

# 490
  • Варна
До колкото виждам анкетата, водещ брой гласове са за ''става''. значи смятате, че не е лоша песента. Тогава защо от коментарите ви не спирате да я плюете????

Ами очевидно, тези , които плюят не са гласували със "Става". Rolling Eyes

# 491
 Може би разминаването идва от това, че едно е една песен да е подходяща и да "става" за Евровизия, друго- да е стойностна.

# 492
 Ха, че то за Евровизия всичко става. Ти видя ли другите претенденти?

# 493

Аз доколкото мога да смятам:

Шедьовър!                                                     Не ми харесва
Прекрасна е, ще я пея и на децата си!         Пълна боза
Става                                                               Срам ме е, че такава "песен" ни представя

------------------------------------------------             ------------------------------------------------------------
170 гласа                                                         169 гласа

Т.е. Мненията са 50/50

# 494
Самоче не го смятай по тоя начин за и против...

Общи условия

Активация на акаунт