И победител е ... Софи Маринова

• 48 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Italia
НЕ смятам, че Мариана Попова пее фалшиво тука (само воят на Азис накрая леко ми образува нерви Grinning).

При все желанието ми да се въздържам от коментари, песента от 2006 е къде къде по-чалгарска ( и това казано с нито грам лош умисъл) Поздравления на Vjara и Argent за коментарите, само заради тях си струваше да прочета последните страници (нямам сили за цели 40 с расистки излияния).

# 496
Софи, има невероятен глас, не знам какво сте взели да се превземате и да я плюете..........песента е точно за Евровизия.
Поне веднъж, да ни представя човек умеещ да пее на живо Mr. Greenаз съм горда , че тя ще представи Бг тази година......имам подозрения, че доста напред ще стигне в класирането Wink, да спечели,едва ли ще я оставят, но знае ли човек Flutter
Да, бе, да! В България хич няма певци, които да могат да пеят на живо и хич не са можели да пеят тия, дето бяха на Евровизия досега, сал една е Софи МАринова! Вие като пишете, гледате ли какви ги нижете!  ooooh!
Да ти кажа освен Мариана Попова и Миро, други наши представители на Евровизия не съм запомнила......и да, Софи колкото и да отричате умее да пее на живо, дори много по-добре от гореизброените Wink .........жената има глас, колкото и да си кривите душите Mr. GreenДесислава, направо ми беше жал да я слушам, имах чувството, че жената се мъчи да пее ooooh!

# 497
Aз само да питам всички тези дето мрънкат, вие пуснахте ли смс за някой? Щото ако не сте , нямате право да плюете сега.

# 498
Аз доколкото мога да смятам:

Шедьовър!                                                     Не ми харесва
Прекрасна е, ще я пея и на децата си!         Пълна боза
Става                                                               Срам ме е, че такава "песен" ни представя
------------------------------------------------             ------------------------------------------------------------
170 гласа                                                         169 гласа

Т.е. Мненията са 50/50
И отчети, че има гласували с "Шедьовър" с чувство за хумор или сарказъм   Wink

# 499
  • София
Може би разминаването идва от това, че едно е една песен да е подходяща и да "става" за Евровизия, друго- да е стойностна.

Не искам да се заяждам, но какво толкова стойностно да търсим в парче, което ще се тананика месец - два. Ами заслушайте се в някой от текстовете, които се въртят нон стоп по радиата и телевизиите. Мишел Тело например - ах ако те хвана, то не е текст, не е чудо. Ама стана световен хит. Стига с тези стойности, това е развлекателна индустрия, трябва ли докато слушам парчето да правя задълбочен анализ върху терзанията на лирическия герой.  smile3515

# 500
А има ли"неразвлекателна"музика и ако да,то какъв жанр е? newsm78

П.п.Изкл.погребалните маршове.. Whistling

# 501
  • в колонките

И отчети, че има гласували с "Шедьовър" с чувство за хумор или сарказъм   Wink

От къде си сигурна ? Аз бях първата,която гласува "Шедьовър".  Naughty.Сериозно и отговорно. Naughty. От предложените песни за Юровизията тази беше най-добрата за мен,с най-хубавият и точен глас,без фалш и превземки.  Peace   

Aз само да питам всички тези дето мрънкат, вие пуснахте ли смс за някой? Щото ако не сте , нямате право да плюете сега.

Аз ще гласувам на Юровизията за Софи,защото не живея в Бг-то.  Peace

# 502
И отчети, че има гласували с "Шедьовър" с чувство за хумор или сарказъм  Wink

От къде си сигурна ? Аз бях първата,която гласува "Шедьовър".  Naughty.Сериозно и отговорно. Naughty.   

Не ми се рови да цитирам постове, но отговорът се съдържа някъде между 1 и 5 страница от темата. Наистина ли беше първата гласувала с тази опция?

# 503
  • в колонките
 Хърмаяни,може би за живеещите в Бг-то е странно,но ако поживеете 20 и повече години в чужбина ще усетите носталгията и ще се радвате на хубаво изпълнена бг.песен. Нямам интерес да пиша лъжи,да,първа гласувах за песента.Спомням си,че някаква съфорумка след мен написа някакъв подигравателен коментар.Расизмът е грозно нещо,май трябва да поживеете извън границите на държавата,че да го разберете.Когато си в чужбина и чуеш новости от Родината си НЕ се интересуваш дали е циганин,турчин,или българин. Naughty. Защото всички,живеещи в Родината,не зависимо от вероизповеданието са българи. Така го разбирам аз. Naughty

# 504
  • София
А има ли"неразвлекателна"музика и ако да,то какъв жанр е? newsm78

П.п.Изкл.погребалните маршове.. Whistling

Няма да затъвам в спорове.  Има музика за ценители, по жанрове, по изпълнители и т.н. и такава за широката публика. И в повечето от най-популярните песни от втория вид  Wink текстовете са "изключително" съдържателни. Също така на мене лично Евровизия ми е напълно безинтересен формат, но това си е лично мнение. Просто не го гледам и не го коментирам. Включих се единствено, защото Софи Маринова ми допада като певица и е тъпо да се отрича доброто й представяне, защото видите ли е чалгаджийка и циганка.

# 505
Хърмаяни,може би за живеещите в Бг-то е странно,но ако поживеете 20 и повече години в чужбина ще усетите носталгията и ще се радвате на хубаво изпълнена бг.песен. Нямам интерес да пиша лъжи,да,първа гласувах за песента.Спомням си,че някаква съфорумка след мен написа някакъв подигравателен коментар.Расизмът е грозно нещо,май трябва да поживеете извън границите на държавата,че да го разберете.Когато си в чужбина и чуеш новости от Родината си НЕ се интересуваш дали е циганин,турчин,или българин. Naughty. Защото всички,живеещи в Родината,не зависимо от вероизповеданието са българи. Така го разбирам аз. Naughty
Напротив! Още повече, че си тръгнах от "родината", защото тя прави повече за циганите отколкото за българите (и разбира се по ред други причини)! И да срам ме е че циганка ще ни представя, наречете го расизъм, да такъв е и какво от това? В много случаи е имало расизъм спрямо мен в собствената ми "родина" за разлика от многото горкички "роми" (нали така е по- културно). Но ще навлезем в друга тема, нека не спамим! А и не мисля че Софка има глас, сори!

# 506
  • в колонките
      Mariya_AN ,след като поживееш двадесетина години извън Родината може да си поговорим,но в друга тема.  Peace

# 507
Mariya_AN, жалко!!! Много грозни думи!!! Много некомпетентно и комплексарско да се слагат всички цигани под 1 общ знаменател...

# 508
  • София
Напротив! Още повече, че си тръгнах от "родината", защото тя прави повече за циганите отколкото за българите (и разбира се по ред други причини)! И да срам ме е че циганка ще ни представя, наречете го расизъм, да такъв е и какво от това? В много случаи е имало расизъм спрямо мен в собствената ми "родина" за разлика от многото горкички "роми" (нали така е по- културно). Но ще навлезем в друга тема, нека не спамим! А и не мисля че Софка има глас, сори!
Олелее, и там където си, как вирееш, при толкова много и всякакви националности. newsm78 Доста от тях живеят също на социални помощи.

http://mamita-bg.com/2012/01/25/%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D … 0%BB%D0%B3%D0%B0/

# 509
Може би разминаването идва от това, че едно е една песен да е подходяща и да "става" за Евровизия, друго- да е стойностна.

Не искам да се заяждам, но какво толкова стойностно да търсим в парче, което ще се тананика месец - два. Ами заслушайте се в някой от текстовете, които се въртят нон стоп по радиата и телевизиите. Мишел Тело например - ах ако те хвана, то не е текст, не е чудо. Ама стана световен хит. Стига с тези стойности, това е развлекателна индустрия, трябва ли докато слушам парчето да правя задълбочен анализ върху терзанията на лирическия герой.  smile3515
Ама аз съм "за" това Софи да ни представя, песента става за този тип конкурс. Което не значи, че ще си я пусна, както няма да си пусна Елена Папаризу, Руслана и т.н. (само тези победители в конкурса съм запомнила.)

Общи условия

Активация на акаунт