И победител е ... Софи Маринова

• 48 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Евала на Жорката Христов! Много ми хареса как се изказа за Софи и оплю Десислава!

# 571
Циганският език е факт,и не виждам причина да не пее и на него,още повече че и е роден.

По тази логика например ако аз трябваше да представлявам България можех да я представя с песен на Руски. Все пак ми е майчин език.
Как от толкова много езици успяха да вмъкнат в припева Ромски и Турски? Изкуство какво да правиш. ooooh!
Неуките като мен, които не разбират от ромско изкуство могат само да се чудят.
Поне да бяха сложили "Обичам те" на първо място в припева.
След време като пуснат и новини на ромски по ТиВито Laughing да не надигнете вой, че ще е късно.

# 572
  • София
  Ние не можем да гласуваме за нас, затова обръщението е към тези,които могат да гласуват.

# 573
Хм, а руските представители - Бурановские бабушки не пеят на руски. От Удмуртия са и пеят предимно на удмуртски, и няма драми.

# 574
  • в колонките
Циганският език е факт,и не виждам причина да не пее и на него,още повече че и е роден.

По тази логика например ако аз трябваше да представлявам България можех да я представя с песен на Руски. Все пак ми е майчин език.
Как от толкова много езици успяха да вмъкнат в припева Ромски
           Когато гласуват за теб си пей на какъвто си искаш език.  Naughty.Дали ще е руски или ромски все е тая.  Peace

# 575
  • в колонките
  Ние не можем да гласуваме за нас, затова обръщението е към тези,които могат да гласуват.

Да, аз го писах и преди,че ще гласувам за Софи,щото не живея в Бг.

# 576
Аз искам да знам кой е автора на песента.

# 577

Как от толкова много езици успяха да вмъкнат в припева Ромски
          Когато гласуват за теб си пей на какъвто си искаш език.  Naughty.Дали ще е руски или ромски все е тая.  Peace
Няма проблем.
Като стане ромския задължителен за твойте деца в училище може да ме викнеш за ромско / руски преводач.
Така ще си помагаме аз ще давам уроци по Руски, Вие по Ромски. Joy

# 578

Да, аз го писах и преди,че ще гласувам за Софи,щото не живея в Бг.
То и аз ще гласувам за нея.С нежелание, но все пак ще пусна няколко смс'а.
Дано поне да каже, че е Българка от ромски произход.
На нея и се е случвало вече в чужбина да я попитат каква е по народност и тя да отговаря "циганка".

# 579
  • София
ми, тя си е циганка, защо да лъже? Може да е български гражданин, но като етнос се самоопределя като циганка, това е нейно право. Предполагам, че няма да посочи етноса, а гражданството си, защото представя страната.

# 580
Току-що чух песньовката на Софка  Shocked Shocked
Такава уникална тъпотия не съм очаквала и в най-смелите си предположения, честно.
Да пребият с камъни автора и да  разследват спичелените гласове! Това парче удря в земята всичко показвано досега.  ooooh!
Софка я спасяват само интересния глас и интернационалния елемент. Но те няма да и помогнат особено.

Що бе? Ти чула ли си какви парчета звучат от години на Евровизия - комерсиални еднодневки.
Все пак това не е Сан Ремо. Laughing Баш по линията си е парчето. Като хванеш всичките румънски денсове от последните няколко години: Accent, Inna, Morandi - същата, ритмика, инструменти, електронните бленди, всичко. Разликата е само, че Софка ги прибира румънските мякащи в малкия джоб, взети заедно.

Аз искам да знам кой е автора на песента.

Автори на музиката и аранжимента й са Ясен Козев и Крум Георгиев.
Текстът е на Дони Василева.

# 581
  • в колонките
 Naughty Naughty

Така ще си помагаме аз ще давам уроци по Руски, Вие по Ромски. Joy

Дъщеря ми кара задочно второ висше.Знае английски,гръцки,български.Едва ли ще и е необходим руски или ромски.   Naughty

# 582
Не знам подходяща ли е песента (то поне да си беше съвсем чалга  Mr. Green), но като се сетя какво недоразумение спечели миналата година, Софи е сто пъти по-добре от тях   Peace

# 583
  • Пловдив
Не съм гледала досега  Евровизия. Специално заради темата открих песента за да я чуя. Ами не знам какво разбирате под уникален глас ама това нейното е врещене и пищене.  Уникален глас аз лично казвам на покойната Уитни Хюстън , Марая Кери , Селин Дион , Барбара Стрейзънд ,от нашите певици Марияна Попова, Мария Илиева.

# 584
  • София
Не съм гледала досега  Евровизия. Специално заради темата открих песента за да я чуя. Ами не знам какво разбирате под уникален глас ама това нейното е врещене и пищене.  Уникален глас аз лично казвам на покойната Уитни Хюстън , Марая Кери , Селин Дион , Барбара Стрейзънд ,от нашите певици Марияна Попова, Мария Илиева.
Звънни им, да участват от наше име на Евровизията.Който има за цел да се заяде,винаги ще намери кусури.

Общи условия

Активация на акаунт