За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Булка и Зелда да идват да ми чистят монитора,че го оплюх Joy

Бенджи мила,егати късмета Confused
Дано Крисунка да оздравее,а после ще празнувате Peace
После ще гледам да  се разпиша че ме зовът от земята,да се търкулна да си играем с Борянка! Да знете само как ми се играйка Mr. Green

# 601
  • София
Бенджи, честит рожден ден и от мен!!! Hug Да си жива и здрава и безкрайно щастлива!! Само хубави неща да ти се случват вече! Wink Весело прекарване на вечерта и много хубави преживявания!!

(Бях написала поздравление по-рано - да е в отделен пост - но интернета взе, че изчезна и ето.... чак сега успявам пак... Rolling Eyes Извинявай, Бенджи!)

# 602
Ааааааааааааааааа, бях забравила постовете на Булчето, страхотно чувство за хумор, евала!!!!!!!
А пък като прочетох и на Лили поста ................, ела бе мила, ММ няма да ти се разсърди, той обича млади булки, абе всекакви булки, особено сега, когато забавленията му са сведени до нулата.
Бенджи, честит рожден ден и от мен и не се ядосвай, понякога се получава и така, празнични дни да са изпълнени с неприятни моменти, но ... да не забравяме, че доброто винаги възтържествува. Красето да оздравява, колата я зарежи - и аз днес минах през един бордюр, а отзад даже си карах и ММ, познай как ме похвали, ама - здраве да е!
Лена, да разкажеш с подробности за социализацията ти...
Зелда, то и Явор много приказва, знам ли го, може и Шекспир на бебешки да цитира, но определено го бива за артист, такива мимики и жестове използва, че Парцалев пастички да папка...

# 603
А пък като прочетох и на Лили поста ................, ела бе мила, ММ няма да ти се разсърди, той обича млади булки, абе всекакви булки, особено сега, когато забавленията му са сведени до нулата.

Не мога да дойда, на училище съм!  Joy Joy Joy

# 604
  • София
Честит рожден ден Бенджи!

# 605
Ту-туууу!

Аз няма какво да кажа,освен,че тази вечер,макар и да се броят на пръсти постовете ви,ми напълниха душата-буквално! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Булче, Hug (ти си знаеш защо),а поста ти ме уби  hahaha Joy
Лина,радвам се,че си се забавлявала!Хайде сега да ни метнеш и фотографски материал  Laughing
Лили Joy,я кажи как е отново в тинейджърска възраст?!Чупите ли се от час?
Гледам за "говорещи и рецитиращи"деца говорите,та в тази връзка Лина на моменти толкова сериозно се опитва за "каже" нещо,че чак се замислям какъв ми е проблема,че не я разбирам  Crazy

Друго не се сещам... newsm78

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 21:50 от Стани~87

# 606
  • Русе/Germany
Вили, сори че чак сега но ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН МИЛА, БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА И ЖЕНА. КРАСУНКА ДА ТЕ ПРАВИ ГОРДА МАМА НА ПРИНЦЕСА!

Надявам се бързо да се оправяте Hug колата не я мисли, оправя се Wink

Аз цял ден се дърпам с шишето на Боби и така се ядосах. Нещо се прецака и не иска да пуска вода #Cussing out само въздух. С обикновено не искам да го сменям че много се дразня като пие докато му е пълна устата с ядене и като се напълни цялото с храна. И ще трябва да купувам ново шише. А в това имаше още живот.

Тези дни четох една тема в която майките си направиха НАЦИОНАЛНА СРЕЩА, по техните разкази беше страхотно и се замечтах и ние да си направим като се стопли хубавко за два дни такова нещо. Те бяха избрали град в средата на България и всички купом с мъже и деца си бяха направили купона за събота и неделя.

Другоооо, какво да пишааа
Ми отивам да си простра пералнята и после баня и бегом по леглата.
Лека нощ от мен и да ви сложа един мъж да го сънувате, пък който иска и непослушна ученичка може да е Mr. Green Mr. Green

# 607
Публикувана от: Стани~87

Ту-туууу!

Аз няма какво да кажа,освен,че тази вечер,макар и да се броят на пръсти постовете ви,ми напълниха душата-буквално!

и на мен и на мен  bouquetмакар че има болнички Hugда оздравявате мили дечица Praynig
и мамите и татковците и всички Hug
ние сме добре,но днес не ни е ден,първо в кауфланд се задави от солетата,чак до посиняване,събрахме хората около нас,огънаха ми се краката от притеснение Twisted Evilза какво имаме толкова зъби като всичко като месирка гълтаме #Cussing outпосле и ваксината ни довърши,още като влезнахме се разплака,а като видя педито да не говорим,трима човека едвам я удържаха,много ми е криво,гледаше ме,крещеше и все едно ме молеше да я спася Cryоф Confused
изморена съм,но само да честитя рождения ден на Бенджи-бъди здрава,обичана,щастлива,заобиколена от любов и красиви моменти  bouquet

# 608
Ох, Янче Confused Hug
Милата,представям си колко си се изплашила,мен затова много ме е страх да давам солета,не че със всичко друго не могат да се задавят ooooh!
Абе трябва много да се внимава Peace
Важното е че се е разминало Praynig Hug
И на нас ни престои ваксина,но все ме е страх ooooh!
Снежи,къв е тоя дет си го пльоснала бе жена Naughty..... без таковата Embarassed,виж че не може да си го откриее,то от толкова мускули,най-важният го няма Mr. Green Joy

За прахусмукачките - на Борянка й е любима играчка,особенно да застане отзаде й и да я духа ooooh!,и аз мисля че няма да помогне купуването на нова newsm78,ама успех дет се вика Peace
Хубав повод да се сдобиеш с нова Laughing
 Иначе и аз съм за национална среща,ако може в Златоград Rolling Eyes или пък в Козлодуй,много е готино  Mr. Green
Зелдичка, дано да му минава подсеченото дупенце на Симчо,че е голямо мъчение Sad
Булче мила, радвам се да те видя,но се натъжих затова през което сте преминали със сладурите,егати кошмара,като се тръшне едното и другото да го последва ooooh!
Дано да са се "напили" вече с АБ и да не се повтаря Praynig,както и всички болнички дечица да не повтарят повече!
Ади,дано Венци вече да спира с тия Т Praynig
Гале- браво на бъбривото професорче Heart Eyes,а на теб браво за килата Peace
Аз си чакам Кленовият сироп,че като видях една мацка и се втрещих Shockedза 2 години свалила 30 кила Crazy
Лена, важното е че сте се забавлявали, пък главата все ще ти мине някога Mr. Green, завиддддд за забавлението,не за главоболието Naughty
Ятце мила,аз като се размрънкам и трябва да се сещам за теб Hug  bouquet
Много искам да се запознаем,а ако и Песълс си дойде иха Party Hug
Ученичка-Пчеличка, да внимава със сънищата Laughing
Красимира, добър хемоглобин са му докарали на малкия Hug
Дейзи,Лори, Пателина,Номерче,как стеее?
Ставам,че ревеее

# 609
Честит рожден ден, Бендж! Дано оттук нататък само хубави неща да ти се случват

# 610
  • Русе/Germany
Ааааа, Надеее недей вярва че не може да намери най-важното Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама аз да ви кажа хич и не си мисля за такова нещо, може и защото ММ го няма newsm78

# 611
  • София

Не мога да дойда, на училище съм!  Joy Joy Joy
                newsm62

Taзи вечер верно сте много смешни!! Grinning
Лили, идеята за куку конкурс е супер, но ще имаш конкуренция!! И аз открито се обявявам за кукувица (само дето животът ми в чужбина ме дресира успешно да се правя на нормална и то доста умело)! Mr. Green
Краси, никакво готвене на морето! Като иска кухня - прекрасно - но той да готви! Naughty
Янче, това звучи зловещо...! Никакви солети няма да давам - до .... незнам докога!
Лена, има ли снимки, наистина? Peace
Снежинка, това за националната среща е супер! Peace Но как може да се координират толкова много хора...? Ние за един рожден ден на децата, които са в София не можахме да се разберем...  Laughing
Лека нощ на всички!! И дано наистина е лека за всички ни.... Hug

# 612
Булка Марулка  Hug Радвам се, че се върна при нас.

Лили  Joy

Бенджолина честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве!

Ние пък си имаме пробили едновременно предкътник и кучешки горе. И не съм разбрала кога, вече са доста подадени  Whistling

# 613
Публикувана от: agileya:
Цитат на: QueenBee в Вт., 27 Март 2012, 20:05

Цитат на: jatze в Вт., 27 Март 2012, 20:03

Не мога да дойда, на училище съм!  

Taзи вечер верно сте много смешни!!
Лили, идеята за куку конкурс е супер, но ще имаш конкуренция!! И аз открито се обявявам за кукувица (само дето животът ми в чужбина ме дресира успешно да се правя на нормална и то доста умело)! "

newsm10 newsm62
Гери Hug Отсега нататък само хубави неща да ви се случват! Hug
Ако има още болнички,бързичко да оздравяват!
Браво на Криско и Светли,знаех си,че няма да имат проблем в яслата!
Браво и на Лина и Еван- добре сте се позабавлявали всеки по отделно Party Искаме снимки,искаме снимки...
Роки,така и не мога да го видя пък! Crossing Arms Гале,качи го и във фейса!
Обичаме ви! Добре,че сте вие да ме разсмеете искрено! Hug
И за лека нощ да ви постна един мой и не само мой любимец, не за друго,ама никоя не се сети до сега да го уважи чаровника Heart Eyes
Иначе мразя цигарите,ама пусто на него така му отиват Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 00:35 от Totoni

# 614
Ай добра вечер:) Някой ме спомена и рекох да се обадя , да не ни мислите;)
Дадох си малко почивка, но сега пак ще гледам да се включам по-често Peace
Добре сме, Бела още не е проходила, макар да прави 2-3 крачки без да се държи...Един вид може сама, но още не го е осъзнала  Simple Smile
Купихме страхотни обувчици на Добричкия завод и чакам да се постопли, за да ги сефтосаме навън. Много им се кефя, все едно аз ще ги нося  Simple Smile
Сега лягам, утре си оставям за домашно да чета назад и да се вклщча по-адекватно.

А, и не на последно място:
Честит рожден ден, Бенджи! Да си много обичана и глезена мама и любима!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт