. Във фейсбук споделих за проблема с гърдичката и само да се похваля, че хомеопатията явно го повлия и почва да намалява подутото и да се разсейва 
, та когато мога ходя все по процедурки и на народни танци и по женски да си поизлизам. Е, вярно че с кърменето съм малко ограничена във времето, но с добра организация (и тичане като линейка от време на време
) всичко е възможно и почвам да се чувствам прекрасно, пролетно и съм много заредена
. Даже ми идва да си направя пак една паневритмия на балкона, пък, ако ще и без космически частици (Нурии
). Тук по-скорошните членове на форума сигурно вече ме мислят за изтрещяла 
Аме не шъткам
А на Хумана кашата грис и ванилия е млечна!
Дано бързо да се оправите вече, пред вид че сте под лекарско наблюдение!
Нацелувай Леда! 
Всичко ще мине!

)
А сега вече съвсем ти завидях за тераската 
Бих се възползвала 
Видях снимката на Ивко,която си качила в албумчето.Той много е пораснал и е адски сладък...Прилича ми малко на Алина 

Сега ми се спи като на пор, а имам толкова много работа, че цял ден бях по задачи навън и нищо не можах да свърша у дома, обаче мисля всичко да зарежа и утре съм им казала - 7 часа да се изнасят в хола - аз ще спя до обяд и после всичко ще си свърша бързо-бързо като съм се наспала.
И си останах без чанта. Прерових онлайн сайтовете, ама няма от къде да си я поръчам и сега остава да чакам да я докарат. Той ми вика - купи си друга чанта. Не искам друга, аз тази съм харесала
Аз толкова много се изнервих, че му се скарах на детето.Тук сигурно ще ме линчувате.
, още повече се изнервих, припотих се и викам на ММ да се прибираме, той не пожела и продължихме, но го сложихме в количката след като се успокои. Слагаме го, още не сме го закопчали иииии реееееееееееев. В това хубаво време така ми се разхождаше спокойно, но НЕ! Минават две жени покрай нас, едната се обръща и вика: Защо плаче, сигурно му е топло? И тогава изпуснах парата. А другата жена ме обвини, как съм била реагирала. Писна ми! Що за малоумни хора има, нито ме познават, а се спират и коментират. Да си гледат пътя и това е! Не ми стигат погледите, ами и глупавите им коментари. Един път ми казват колко е студено и как ще го простудя, после, колко е топло и как ще го сваря.
Много ме дразнят
. И така оставихме го да реве в количката още 5 мин-струваха ми се 50 мин. После не издържах и го в взех отново на ръце. Но този път така беше подел, че нищо не го успокои. И решихме да се прибираме, но се бяхме отдалечили на 15 мин. И тъкмо да стигнем пред блока - заспа.
Продължихме разходката и това беше най-спокойния ми час от 2-3 месеца. Няма такова облекчение и приятно усещане да се разходиш и детето ти да е спокойно. Прибрахме се као набилижи часа за хранене, но той продължи да спи около 1,5 ч. Не мога да повярвам. Но толкова ме заболя главата, че продължава още. Не бяхме го оставяли да плаче повече от 5-10 мин, а днес цели 30 мин бяха сигурно. Много ми е тъжно, много съм крива и сега ми олекна, че споделих. Извинявам се, ако съм досадила.

ужасно е. Съни- купих си балсама на Елсев - страхотен е. Дано има резултат и при мен.

и Дарина днес го направи тоя номер на два пъти и се налагаше да не спирам количката
ама деца растат и нахитряват , а за повишаването на тона аз го правя като ми прави проблем с яденето
как ме прехвана от Катя тъкмо се зарадвах , че се разминахме и .....
снощи ме сви гърлото сутринта се събудих нищо ми нямаше и на обяд вече бях готова очите ми сълзят като на кьорав кон , носа така ми тече , че пожар мога да изгася и на всичкото отгори и ми дойде
и одеве като се прибрахме от разходката се евакуирах при каката и така там ще спя мъжа де се оправя
лошо ми е