Кога минаха 5 дни не можах да разбера.
Въпросите ми бяха - Книжовната дейност на Неофит Бозвели и Белетристиката на Емилиян Станев.Малко гаднички на пръв поглед, но по-добре, че не беше нещо от рода на Вазов или Ботев, че сигурно щяха да ме ръзпънат на кръст от комисията
По мои сметки съм вече бакалавър
най-накрая.То не било толкова трудно, само дето все ги отлагах досега.Сега до края на месеца се подават документи за магистратура и се чудя дали да запиша нещо 

Единствено ме притеснява това зачервяване на главата при яденето на плодови пюрета, от какво ли става така
Досега съм въвела само пуешко месо, но днес накупих и пюренца със заешко , пилешко и телешко.Като ги въведа и тях и ще се пишем на кухня.Симеон ще е вече на 7 месеца и мисля, че не е рано.Глутена и аз го въведох с кашата на Хумана овес и праскова.Имам и бисквитена, но още не съм я давала.
Ние бяхме със същата диагноза в детската пулмология на Александровска. Че даже и в интензивното!
Това беше в началото на декември и малкия ми беше даже 2 денонощия на кислород.
Естествено всичко с мярка, защото нищо прекалено не е хубаво 

Вие в коя болница сте? Пожелавам ти най-вече кураж и мн силна психика, защото аз по-голям не съм изживявала и не съм си и представяла! На никой не пожелавам да си види детето във вида, в който аз гледах моето 2-месечно бебе 1 седмица в болницата - с абукат, целия в маркучи за кислорода, инжекции 2 пъти на ден, от които се съдира, болезнени манипулации, инхалации през 3-4 часа и т.н.

.Дано скоро ти докарат чантата

до послееее 

Днес след обед пак се каня да я храня навън.
, дано 

е, кърмих Юлия поне 4 пъти за 2 часа,ама тя мрънколи; явно иска внимание детето, пък аз тикам цицата в устата,понеже само така мога хем да ви чета, хем и нея да огрея
добре,че Лили се оправвя с баща си 
Юлия като направи бронхит, веднага я категоризираха,че това ще и е слабото място,ама аз не го вярвам това
една моя приятелка ,обаче,се върза на подобни простотии и хлапето и пие по 2 антибиотика всеки месец, че да не слезело по-надолу
до сега "надолу" никога не е слизало, ама нея все я е страх
аз мразя антибиотиците и ми е много тъжно,че децата ми пиха от тях по 2 пъти тази зима, но поне имахме резон-бактерии. този път се разминахме без АБ,но Лили още се бори с вируса и по примера на Звздичкова го занесохме в Русе-подарък за баба и дядо
те излезнаха железни,обаче-бабата не се разболя,а дядото само имаше зверска хрема един ден и се самоилзекува с капки за нос. аз се разболях,естесвено-заболя ме гърло и ми цъфнаха 3-4 херпеса на устата: на който, където му е слабото място 
др. път
днес направих пюрето от домашна тиква-харесаха го децата, и двете
. в Русе ни стъжни животецът първите две нощи, но аз го приемам като тренировка за морската ни почивка на Великден
е, винаги можем да оревем хотела,ама дано се разминем 

не навличайте много децата,че като се изпотят, лесно изтиват после.аз започнах Юлия я свиквам да е облечена все по-леко и вече почнах да я обличам така,както съм облечена аз
лошото е,че сега пак ще плъзнат вируси, заради преходното време, но дано е за кратко

Много му харесва хубавото време. Ама по разходките защо реве... Май много се дразни като му блести слънцето, ще трябва да търся чадърче 
Двата пъти като спеше го завивах с одеалцето и се изпотяваше и се преобличахме
Аз пък бях по къс ръкав 
Че до сега не съм ги пробвала,пък ми донесоха една 
за теб и за Леда

Аз съм в Токуда и ни лекуват с Урбазон и Вентолин все още не са включили антибиотик, но ако не се излекува скоро ще включат превантивно заради опастност от пневмония или бронхит. Абе кофти история, но според мен малката се подобрява. Днес ни е трети ден лечение. Силви, ако чуеш бебчето да му хрипат дробчетата като кашли веднага се обади на ЛЛ, че и нас ни казваха, че е от носа, а то виж какво стана.

Ние днес сме излязли в 11 часа,прибрахме се в 17 ч.Много хубаво беше времето,ние по къси ръкави бяхме....
и забрави да я намаже със слънцезащитен крем

Радвам се,че и захранването при вас върви добре,дано все така да си хапва Самито!
И Алина вече почти не се маца...Обаче няколко пъти ми прави един много гаден номер
Аз чакам да се съберат с Елена