Не съм искала да кажа, че ти си тъпа, а теорията, има разлика. Дори най-големите гении като Айнщайн правят грешки, и според него няма по-висока скорост от тази на светлината, ама ето че и това се оказа, че не е вярно. Между другото той пак май беше казал, че "ако фактите не подкрепят дадена теория, променете фактите". Така че една теория винаги може да изгрее и поне за известно време да се окаже достоверна
А това, че съм те накарала да подишаш малко свежи бензинови изпарения само може да ме радва
Продължи да си споделяш, аз ще постарая да не звуча грубо 
Само дето не знам къде ще намеря био тиквичка във Варна, ама ще падне търсене 
Като бях малка и много се чудех защо дебелите циганки и леля Павлина от магазина си носят яйца в пазвата
Малка, малка, сега като се сетя под какъв ъгъл съм им се чудела на яйцата, по-височка от тях съм била вече 
Ние днес си направихме една чудесна разходка на топличкото време. Калоянски се наяде и сега се е заиграл.
Зори от малка й предлагахме неподсладени неща и разни диетични зрънчовци и бисквитки. Заради алергията пък не е яла разните бейкролсове, снаксове, кроасани и прочие подобни. Сега може да яде както бисквити или зайо-байо така със същия апетит си хапва от диетичните бисквитки и зрънчовци. Свикнала е с вкуса им и си го намира за приятен. А каши купувах само безмлечни (те са и неподсладени) и си добавях или плодово пюре или директен свеж плод.

Ей това се казва спокойствие. И нашата е от същата порода. Зори с една екзема на рамото и се гърчи като червей. Аз съответно разпитвам какви са рисковете от обрив и екзема да забие към белия дроб и астма, а тя ме поглежда..."абе детето иска просто да се почеше, ти що си мишслиш, че се занимава с твоите глупости".
Браво и за захранването
Надявам се всичко да се развива нормално и прогнозите на лекарите все пак да се окажат грешни.Пише,когато ти остава време,за да не ви мислим. 
И колко са хубави Ая и Дани,как сладко се гледат,че и за ръчичка се държат
И Борислав и Благовест са много сладки!Блазе ви за срещичките.
Как завидях на майка ти за татусчето
И аз много искам.Искам татус-надписче на китката от вътрешната страна,ама не мога да събера смелост
Мерси за предложенията за заглавие. 
Следващия път ще станат
Явно трябва повече опит,нали знаеш,че понякога нещата не стават от първия път.
колкото и да не му се иска в тая криза да купува кола няма начин трябва ми 
екстра 
чудесна новина браво на вас

До момента, в който Благовест не ревна и ние прекратихме разходката...
Уж смених с летния кош 

Ами с доста високи стойности бяхме някъде към 30, като най високата е 10.5.

оххх кви са тия лекари днешните, поне на децата да обръщат внимание 
), но мисля че ще се оправи 

Ще се оправи петното, спокойно.
Знам, че си умна и любопитна и щом имаш желание ще прочетеш и може би ще разбереш. 

Ахилея нещо спомена за децата захранени преди 20-30 години и не ми стана ясно какво има в предвид? Аз когото и да съм питала кога и как са го захранвали преди 20-30, че и преди 5 години, всичките ми познати, приятели и децата им са захранени след 6я месец, ами да ви кажа - не познавам никой с алергии.
Все се каня да си купя Мерц и все не хваща ред 

. Но кой знае, може би е права. Понякога си мисля, че твърде много се вторачваме, аз по принцип съм хипохондричка 
/ на Кико ако я събирам.