Мартенички бели и червени вързваме на октомврийчета засмени.

• 31 131
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
Ей, Ахилеа, радвам се че писа  Simple Smile Не съм искала да кажа, че ти си тъпа, а теорията, има разлика. Дори най-големите гении като Айнщайн правят грешки, и според него няма по-висока скорост от тази на светлината, ама ето че и това се оказа, че не е вярно. Между другото той пак май беше казал, че "ако фактите не подкрепят дадена теория, променете фактите". Така че една теория винаги може да изгрее и поне за известно време да се окаже достоверна  Simple Smile А това, че съм те накарала да подишаш малко свежи бензинови изпарения само може да ме радва  Hug Продължи да си споделяш, аз ще постарая да не звуча грубо  Simple Smile

Ние днес бяхме на консултация.
 - Има кървави нишки в акото...
 - Може, да, ако се е напъвала повече.
 - Ами тя от няколко месеца е със слуз ...
 - Да, ти ми беше казала.
 - Има и пъпчици ...
 - Да, в областта на памперса е нормално.
 - Тази кръв ме притеснява...
 - Ами тя си наддава добре, добре изглежда, няма нищо друго притеснително. Може и да е от нещо, което си яла. Няма за какво да се притесняваш.
 - Баткото има нещо като топчета на вратлето.
 - Лимфните възли ли сте му напипали? - опипва ги - Съвсем нормално е на тази възраст да се получи така, може дори и да се виждат.

Точно това исках да чуя  Mr. Green Не, сериозно, кефи ме, че трудно се трогва и поне за час-два се успокоявам и аз. Поне кръвта намаля, преди малко смених един само с две съвсем малки нишки, явно е лещата.

Хариела, мисля с картоф, тиквичка ... както бях писала, но само да опита, не да замествам. Освен ако не й харесат, де  Simple Smile Само дето не знам къде ще намеря био тиквичка във Варна, ама ще падне търсене Simple Smile

Нуриии, щях да ти пиша за "циците на дупето"  Simple Smile Като бях малка и много се чудех защо дебелите циганки и леля Павлина от магазина си носят яйца в пазвата Mr. Green Щото са им малки сутиените  Joy Малка, малка, сега като се сетя под какъв ъгъл съм им се чудела на яйцата, по-височка от тях съм била вече  Mr. Green Между другото и аз много мразя думата "цици" и сигурно за пръв път ей сега я използвах.

# 646
Елита82- благодаря ти много за инфото. Аз до сега го лепях първо отгоре, после продължавах надолу, ще пробвам по твоя начин, дан остане Praynig Praynig Praynig А вие заради какви показатели бяхте в болница и как ви лекуваха?

# 647
Зелда, аз разбрах че имаше предвид теорията, че е тъпа, не мен самата, но така или иначе се почувствах по-ниско от земята задето съм стигнала до тия тъпни и ме поочука малко по самочувствието, но нищо. Де да беше само това ,както се казва.  Laughing
Хубаво, че твоята лекарка не се трогва толкова. Тя и моята е същия тип май-май.  Laughing

# 648
  • Куциндрел
Ето ме отново. Mr. Green
Лусин, за сега не смятам да си слагам лентичка за подпис.
Ахилея, тази мрежичка е хубава, защото детето може да дъвче без да се задави. Подариха ми една, с доста големи дупки е, така че може би не само сок ще успее да изсмучи от нея.
Купихме лятна количка, ето тази в синьо:
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=999
Ще влезе в багажника на колата, че и място ще остане. Ще може спокойно да отидем на почивка, без да се чудим къде да си денем гащите. hahaha
Варненки, как е? Да си призная, аз съм родом от Варна. Mr. Green Леко ви завиждам за Морската градина, щото знам колко е хубаво там. Нищо, лятото смятам да погостувам в родния край.
Нещо друго щях да пиша, ама забравих. Rolling Eyes

# 649
Зелда, педиатъра ви ме кефи:) Сигурно е роднина на моята: Аз: Дани вдигна 39,6 темп, Тя: емии, нормално, какво???? Joy

# 650
Привет и от нас   Grinning Ние днес си направихме една чудесна разходка на топличкото време. Калоянски се наяде и сега се е заиграл.
Съни, честита ти кола! Много километри да навъртиш и безаварийно да си я ползваш.  Hug
Смуси, и аз не смятам да давам захар. Е, може би в някои от пюренцата със сливи или кайсии ще си затворя едното око  Mr. Green, но само до там  Naughty Зори от малка й предлагахме неподсладени неща и разни диетични зрънчовци и бисквитки. Заради алергията пък не е яла разните бейкролсове, снаксове, кроасани и прочие подобни. Сега може да яде както бисквити или зайо-байо така със същия апетит си хапва от диетичните бисквитки и зрънчовци. Свикнала е с вкуса им и си го намира за приятен. А каши купувах само безмлечни (те са и неподсладени) и си добавях или плодово пюре или директен свеж плод.
MagieA, дано скоро се отърсиш от напрежението на преживяното. И аз все се притеснявам и повтарям като изкуфяла по 49576785949 как да се пресича. Мен като дете ме е бутала кола. Направо не искам и да си представям майка ми как го е понесла.  Confused
Марси, ама много ми хареса твоят сън.  Mr. Green Що пък не?  Mr. Green
Елита, добре дошла!
Мела, честито ви зъбче! И на двамцата да са белички и здравички! Охххх, ама как издържаш? Аз хич не деяна на безсъние и не се ли наспя направо съм....абе не съм човек....и ставам злобна  Mr. Green;
Фифи, линк не мога да пратя. Още от Зори четох къде ли не и какво ли не. От тогава сменихме два пъти компютрите и не ми остана нито един линк в отметките. Но бях чела някъде, че в развитието на имунната система има няколко стъпки - 6 седмици, 6 месеца, 1 годинка, 3 годинки, 6 годинки и 8 годинки. След 8 се смята, че имунната система на детето е достигнала пълният си капацитет. А за стомашно-чревния тракт около 6-тия месец лигавицата вече не е така рехава и не пропуска толкова лесно към кръвообращението чужди белтъчни молекули. Сравнено разбира се с лигавицата на двумесечно бебе. Иначе пак си е нежна. Тогава вече се секретират и доста ензими, увеличава се значително и количеството на слюнката. Та така, някъде около 6-тия месец има един минискок в развитието на детето. Не стават чудеса, но е на по-добър етап. Но всичко това съм го чела къде ли не и просто съм си го натъпкала в мозъка. Или по-точно той сам си го е натъпкал. Аз се радвам на приятната способност да запомням много неща без да ми се налага да полагам особени усилия по въпроса.
Оххх, Тони, ама и на теб не ти е лесно с такава свекърва.
Клеопатра, браво за чудесните новини около вас и браво на Сара! Все така да се бори милата и вие да имате сили да й помагате!  Hug
Мадам Х, много ведър пост. Браво,ч е така двенките си се успокояват една дуга и азспиват. Пу-пу да не ви урочасаме.  Grinning
Зелда, твоята докторка е уником!  Grinning Ей това се казва спокойствие. И нашата е от същата порода. Зори с една екзема на рамото и се гърчи като червей. Аз съответно разпитвам какви са рисковете от обрив и екзема да забие към белия дроб и астма, а тя ме поглежда..."абе детето иска просто да се почеше, ти що си мишслиш, че се занимава с твоите глупости".  Mr. Green Сега като бяхме болни тук, ама 7 броя болни, във всяка стая накой киха, кашля, поти се...абе кошмар....и аз вече разпитвам, че май няма само с хомеопатия да минеме та да ми каже някакви витамини, пробиотици, билки....и тя "я зарежи тия модерни глупости. Трябва да сте болни една седмица. Това е. Приеми го." Като гледам май съвсем не са единствени двете. Grinning

# 651
Привет,момичета.Днес времето е много хубаво.С Али излязохме в 11 и 30,прибрахме се преди 1 час LaughingГоляма разходка беше,видях се с приятелки,със сестра ми ходихме на кафе,ходихмеда вземем и Боян от ясла и се прибрахме одеве.Сложих да готвя,а те двамата са се заиграли,та използвам свободното време,че после ядене,къпане,приспиване и....

Клеопатра,много се радвам,че Сара е добре,а и че все още кърмиш,браво на теб! Simple SmileБраво и за захранването Simple SmileНадявам се всичко да се развива нормално и прогнозите на лекарите все пак да се окажат грешни.Пише,когато ти остава време,за да не ви мислим. Hug

Аааа,много хубави снимки видях на една,сладка Ая и една прекрасна Стела,със също толкова сладък бати Ники Heart EyesИ колко са хубави Ая и Дани,как сладко се гледат,че и за ръчичка се държат Simple SmileИ Борислав и Благовест са много сладки!Блазе ви за срещичките.
Ина и Стелияна са пораснали мноооого и са страшно сладки,каката и тя не остава по-назад!

Марси,дано да успееш да отидеш на партите и да се повеселиш малко Simple SmileКак завидях на майка ти за татусчето CrazyИ аз много искам.Искам татус-надписче на китката от вътрешната страна,ама не мога да събера смелост LaughingАз и обеца исках,ама ММ не ми дава LaughingА под наклон 45 градуса Алина я слагах от 4-тия месец PeaceМерси за предложенията за заглавие. Hug

Тони,аз от вчерашната ви случка съм така  Shocked Shocked ShockedХубаво е поне,че мъжа ти те подкрепя.

Ай,Цвети,благородно завидях LaughingНашата тераса не е остъклена и ми е студено да се пльокна сутрин там,че да пия кафе LaughingАма иначе лятото това ми е любимия момент LaughingЕ,имаме и остъклена тераса,ама там няма как да си сложа столче и масичка,пък много харесвам големите тераси,на които даже можеш и да си вечеряш и да си обядваш Mr. Green

Рени,не се ядосвай за милинките. HugСледващия път ще станат WinkЯвно трябва повече опит,нали знаеш,че понякога нещата не стават от първия път.

MadamX,много се радвам,че писа!Пиши по-честичко.Радвам се,че сте добре!

Цеца,честита ви количка.Много е хубава. Peace

# 652
Благодаря ви момичета дано наистина скоро се каца на нова кола иначе като гледам ММ хем го боли хем го сърби  hahaha колкото и да не му се иска в тая криза да купува кола няма начин трябва ми  Crossing Arms

Съни да нашата тераса не е кой знае колко голяма но има масичка със столчета сушилня и един излишен шкаф от кухненското обзавеждане за него просто нямаше място в бокса и отиде там да събира инструментите на мъжа , та вечер лятото там си пием ракийката и се вечеряме а и като сме на високо панорамата е супер особено вечер като светнат светлините на колите и уличните лампи  Heart Eyes екстра

Барболинда и аз карам едно ренде ама то е набор 96  Mr. Green и също е с две врати  ooooh!

Клеопатра  Hug Hug Hug чудесна новина браво на вас

Рени не се ядосвай другия път ще станат по принцип маята е доста капризна и може би е превтасала и за това не се е получило аз много меся та за това знам  Hug

И ние днес цял ден сме по улиците на обяд се прибрахме само да се нахраним и айде пак запалих колелетата на количката  hahaha

# 653
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
Днес се видяхме с Пепи и Калиопа и беше мнооого хубаво  Heart Eyes До момента, в който Благовест не ревна и ние прекратихме разходката...  ooooh! Уж смених с летния кош  Rolling Eyes Ама какво стана, дрехите ли му бяха неудобни,какво беше, не зна... И вкъщи помрънка,даже и след като се наяде. Дано другия път да не се излагаме така  Crazy
Клеопатра, радвам се за хубавите новини  Hug
Цеца, честита ви количка   bouquet
Ох, пак се размрънкахме,ставам, ще допиша после...

# 654
  • Някъде там
 Здравейте момичета и ние днес бяхме на разходка малката през цялото време си спинка пу пу.Само дето този вятър край няма.
 Тони 77 За нищо  Hug Ами с доста високи стойности бяхме някъде към 30, като най високата е 10.5.
 Зелда Педиатърката е .....лоша работа
 Хайде аз ще ставам че съм при свекито на гости и ще пием ракийка. Лека вечер от мен Hug

# 655
Зелда, педиатъра ви ме кефи:) Сигурно е роднина на моята: Аз: Дани вдигна 39,6 темп, Тя: емии, нормално, какво???? Joy
Shocked Shocked Shocked
Аз бих сменила този педиатър при първа възможност, а пък на мястото на Зелда ако не знаеш дали е права и се съмняваш, бих отишла на частно при друг лекар и ако той ми каже, че всичко е нормално щях да се успокоя, а ако не е нормално...  ooooh! оххх кви са тия лекари днешните, поне на децата да обръщат внимание  ooooh!

На Яна ръчичката заздравява бързо. Като свалих превръзката беше засъхнала кожата отгоре и беше станала една тънка кафява коричка. Още същия ден се обели и стана едно гладко червено петно на ръката (голямо  Sad), но мисля че ще се оправи  Praynig
BLackKisSs™ тя и нашата количка е с 3 коша, ама заема целия багажник, аз затова отворих темата за летните колички  Laughing Вече съм набелязала предполагаемите жертви, но ще купим само ако наистина се наложи, то ако си пътуваме тримата, два сака може да метнем и на предната седалка  Wink

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 20:11 от anbibian

# 656
Elita- най-високата допустима ли е 10,5? Знае6 ли какви са нормите по принцип?
Ох като ви 4ета за кафенца, тераси, салаткиииии-толкова много ми липсват салатките и с такова нетърпение ги 4акам, приготвила съм голямата купа Grinning
А Зелда, Ми6а-педиатърките ви са.......... Shockedда се чуди човек да се смее ли, да плаче ли.

# 657
МОмичета, преди малко сглобихме столчето. Християн толкова много му се радва - като невидял.  Laughing Обаче наистина е много тесен стола и не можа да се събере Християн на горната калъфка и я махнахме. Като гледам и долната е малко тясна, има по 3 см от двете страни докато я изпълни и не знам до кога ще се събира на това столче. Но като му омалее ще му взема онова на Бертони, поне е широчко.

АНбибиан, хубаво че ръчичката на Яна вече е добре.  Simple Smile Ще се оправи петното, спокойно.

# 658
Човек е или не е алергичен към дадена храна в даден момент от жовота си. При мен се отключиха на 30 години, винаги съм яла ябълки ама ето изведнъж съм алергична. Мога да опитам да обясня и по-подробно как се получава, доколкото съм разбрала, ама не виждам смисъл Simple Smile Знам, че си умна и любопитна и щом имаш желание ще прочетеш и може би ще разбереш.  Peace
аз сега се връщам назад, че нямах време да чета днес и гледам нищите алегриите
Зелда ако може ми го обясни това, дето тук си го премълча, че ме интересува  Grinning
По повод на захранването да питам, че не ми стана ясно - късното захранване модна тенденция ли се води  newsm78 Ахилея нещо спомена за децата захранени преди 20-30 години и не ми стана ясно какво има в предвид? Аз когото и да съм питала кога и как са го захранвали преди 20-30, че и преди 5 години, всичките ми познати, приятели и децата им са захранени след 6я месец, ами да ви кажа - не познавам никой с алергии.
Аз имам алергии, но не са хранителни и са придобити - към някои лекарства, в резултата на честата им употреба като дете (нали знаете едно време като кихнеш - антибиотик). Другата ми по-сериозна алергия е към слънцето, тя пък се получи след като изгорях стабилно като бях на 8-9 години и с всяка година се влошава все повече, което го отдавам на все по-силното слънце  Sad
Флучия Линеа негра (ако е тая линия по средата на пъпа  Mr. Green) май изчезна, поне не я виждам, ама съм малко кьорава напоследък, трябва утре на светло да погледна  Mr. Green
Капки отдавна не даваме за колики. Единственото, което даваме е Вигантола, не знам той до кога се дава. Косата ми продължава да капе имам чувството, че скоро ще остана без коса. Само че не съм сигурна, че при мен това е от бременността. Тя винаги ми капе толкова много по това време на годината, направо е някакъв ад  ooooh! Все се каня да си купя Мерц и все не хваща ред  Tired
Ух, сега докато тати цъка Империя в хола, а Яна спи - мама може да си изгледа сериалите  Party
Съни за анкетата мога да предложа да бъде насочена към слънцезащитните кремове - какви ползвате или какви ще купувате, че мен това ми е в главата тези дни. Днес беше толкова слънчево, а нашто бяло като пуканка, достраша ме да не се изпече милото  Crazy
Знам, че ти препоръча Клоран, но ми се иска да чуя и други мнения, аз лично не съм търсила информация за бебешките слънцезащитни и на този етап нямам нищо в предвид, само искам да е крем, подходящ за лице и тяло, да е с висок фактор и да няма парабени, мисля че Нивеа или Гарние имаха парабени в детските слънцезащитни продукти (не се сещам коя от двете марки, а може и двете да са били)

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 21:18 от anbibian

# 659
  • Варна
Зелда, твоята педиатърката направо ме разстеля  #Crazy. Но кой знае, може би е права. Понякога си мисля, че твърде много се вторачваме, аз по принцип съм хипохондричка  Embarassed, за което отнасям много шеги от приятелите си. Да не говорим за ММ, за когото всичко винаги е "цветя и рози". Чак почвам да си мисля, че аз нещо не съм твърде в час и се "втелявам" прекалено..... Та в този ред на мисли, може би подобно /като на педиатърката ти/ отношение е правилно, но-о-о, може би не  newsm78

Линея негра нямам и аз не зная от кога - сега са загледах, ами няма я. Но като се замисля, не съм я виждала доста отдавна и не съм обръщала внимание. Поста ти, Флучия, ме накара да я потърся. Косата ми... ох... косата ми - пада в промишлени количества. Мога да оплета зимна шапка /Зелда Wink/ на Кико ако я събирам.

Клеопатра, радвам се, че нещата при вас се развиват по-добре от очакванията!   bouquet

Да попитам за изследванията на урина- тъй като сме за следващия месец сме на консултация след обед, дали урината събирана долу горе по това време ще е е ОК. Или трябва да е първа урина за деня? Има ли такова значение при бебетата?

Ох, кое време е ....ЛЕКА НОЩ!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт