Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Нина Добрев ако това е тя, то никак не ми харесва в ханша, малко като амфора е.

такава талия според мен се постига само с махане на ребра
Наистина ли не си виждала момичета с ясно изразен ханш?
На първо четене се сещам за Меган Фокс, която има сходна на Нина фигура: 1 2
Някой беше пуснал и реклама на чипс с нея. Там особено си личи, че има широк ханш и доста голям луфт между краката. Нина е по-хубава според мен.
С подобна фигура е и Роузи Хънингтън-Уайтли.

# 106
Антония Петрова в "На кафе" - гледайте, заслужава си.  Mr. Green Mr. Green
С две думи - с рижава коса и оправдавания по въпроса с кожите с думите, че и другите носели кожи.  ooooh!
Много ми е интересно вашите обувки от плат ли са,или чантите или на децата ,какви купувате?Или кожени якета- какви?В монента цвета на косата и е мног актувален-момичето си е ок.
Боже.. явно доста бързаш да я защитиш, едвам ти разчетох. Tired
Аз просто казвам, че оправданията й бяха меко казано смешни.. все едно ни мисли за глупаци.
А цвета - никой нищо не е казал за него.
Аз не я защитавам,но се дразня за спора за кожени изделия.Да си носи каквото иска,но да я нападат някави ,който също носят кожени неща,малко смешно ми се вижда!Има тема кой какво си е купил-гледам доста кожени неща!

# 107
Не я познавам лично, но Глория си е махала ребра.
Видяла си епикризата, така ли?

Не, тя си прави операциите в Щатите. Mr. Green
Всъщност беше толкова отдавна, че не помня подробности, тя не го ли беше споделила сама?
Беше казала ,че това с махането на ребра и удължаването на краката и  /както се говореше  Joy/,е голяма измислица

# 108
  • Варна

Беше казала ,че това с махането на ребра и удължаването на краката и  /както се говореше  Joy/,е голяма измислица

За удължаването на краката със сигурност, но за ребрата не съм убедена. Тя си е снажна жена с едър кокал, не ми се връзва много тази прекалено тънка талия. Но ще се опитам да намеря снимки "преди" и "след това" .
Когато ми остане време , де, оказа се че да се намерят снимки "преди" не е толкова лесна работа.

# 109
това за ребрата е информация от майката на Глория ,
аз си мислех , че знам някаква голяма тайна , а то имало 600000 резултата на Глория +ребра  Simple Smile

# 110
  • Варна
Относно Глория - нямам епикриза, но от източници в нейната среда по него време -  наистина си е правила такава интервенция за премахване на ребра. Беше видимо за всички, които се интересуват от нея как изглежда. Та тя промени коренно външността си. Сега изглежда някакси лека и ефирна, но тя си знае какво е преживяла за да постигне този ефект.
А относно Нина Добрев - познавам не една или две девойки със същата натурална структура. Не ми допада особено, но това е природата. И аз не си харесвам много работи, но какво да правиш - ген!

# 111
И на мен ми стана любопитно за Глория и ето какво намерих

http://storage4.album.bg/192/18_b35c9_22586258.jpg това е 1994г.

# 112
  • в Tara
винаги съм смятала това за глория и ребра+крака за прекалено въображение, ама сега четейки ви почвам да се усещам как съм на път да повярвам. какво нещо, сещам се за приказката -XXX пъти лъжа, която се превръща в истина.

# 113
http://www.vbox7.com/play:9e9f953b9f
Софи Маринова
нали,нали,нали,...вика,вика,тВа онова  Joy Joy Joy
толкова е натурална,че ми стана симпатична

# 114
  • София
И на мен ми стана любопитно за Глория и ето какво намерих
http://storage4.album.bg/192/18_b35c9_22586258.jpg това е 1994г.
Глория тук си е овална, така че под паласките няма как да сме сигурни, че не се крие природно тънка талийка.  Peace
Преди сто години, в зората на кабелната телевизия, на канала на нашата кабеларка въртяха нон стоп клипове (клипове е малко силна дума) на Глория. Беше пухкавка, но определено си имаше талия момичето. Тази жена е упорита, и с невероятна воля и инат, за да успее да се вкара в тялото, което има сега. Няма как да ме убедите, че са й махани ребра.

Бай дъ уей, това с махането на ребра, посочено ли е като интервенция в някоя клиника?

# 115
Погледнах при д-р Енчев. Няма newsm12

# 116
лицето й е овално заради възрастта , с годините се изпива , иначе фигурата й е същата , като изключим кройките на роклите , които винаги подчертават една част ...
например

# 117
  • Варна

Бай дъ уей, това с махането на ребра, посочено ли е като интервенция в някоя клиника?

Въпрос: искам да попитам - цената за премахване на плаващи ребра
Отговор: Цената на тази интервенция е 3800 евро.
С уважение,
Д-р Ангел Енчев
Специалист по
Пластична хирургия и
Хирургия при наднормено тегло
GSM: 0878 656 685
www.DoctorEnchev.bg

http://www.medline.bg/index.php?p=qan&page=10

# 118
Нина Добрев ако това е тя, то никак не ми харесва в ханша, малко като амфора е.

Нормална женска фигура. Но са ни изкривени представите покрай модата с мъжкия ханш Laughing

# 119
  • София
Хексе, мерси!
Въпреки че не бих се учудила Енчев и глави да присажда.

Общи условия

Активация на акаунт