Звездни компромати-133

• 66 237
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • където ми харесва
Сега видях тази снимка на Джей Ло с близнаците и много ми хареса Wink (може и да е стара де, но е много мила снимка)

# 647
  • Балчик
hahaha ей това е гарга да ти кацне на главата , та и цяяял филм така да изкарш  Peace

# 648
На Джей Ло толкова са и фотошопнали лицето, че не прилича на себе си. Tired Не ми харесва снимката, уж с децата, пък гледа все едно снима реклама за парфюм или нещо такова. Naughty
Обачее от снимките на Лени Кравиц направо ми се разтуптя сърцето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Джони е жесток, както винаги! hahaha

# 649

Много готин! Heart Eyes Отива му, пък и той нали е полу-чероки.
Колкото и да е смешно, това си е реален индиански дрес код-
http://i30.fastpic.ru/big/2012/0309/ec/76cec7f6fc0742de33fc3a86bbeb3bec.jpg

# 650
# 651
  • ...край Дунава
На Джей Ло толкова са и фотошопнали лицето, че не прилича на себе си. Tired Не ми харесва снимката, уж с децата, пък гледа все едно снима реклама за парфюм или нещо такова. Naughty

Именно, снимката е стара от реклама на Gucci за деца, дано не бъркам.

# 652
Аз колкото пъти гледам рекламата, и все си мислех, че е точно тя Rolling Eyes

Може ли линк към рекламата?
Гласът на жената от рекламата и на мен ми е много познат и не можах да се сетя от къде

# 653
  • София
Именно, снимката е стара от реклама на Gucci за деца, дано не бъркам.
Не бъркаш - снимката е за Gucci Kids.  Peace
Нормално си изглежда Дженката като за реклама.
Ето още една снимка от поредицата:

# 654
Жълтите издания твърдят, че мъжът на Ани Салич я сменил с Виктория Петрова:
http://marica.bg/show.php?id=77580

# 655
Ако е за реклама снимката, става. Аз мислех, че е просто някаква фотосесия с децата. Laughing

# 656
Аз колкото пъти гледам рекламата, и все си мислех, че е точно тя Rolling Eyes

Може ли линк към рекламата?
Гласът на жената от рекламата и на мен ми е много познат и не можах да се сетя от къде

Преди няколко дни в "Здравей, България" казаха, че гласовете им са обработени.

# 657
Ако е за реклама снимката, става. Аз мислех, че е просто някаква фотосесия с децата. Laughing
Да, но наистина е неузнаваема. Ако не бяхте написали, че е тя.....

# 658
  • София
на страницата на мария, където е сложила снимка от виена ( нали била там от два дни - пишеше го по - напред в темата), ме изненада следния коментар -
Iskra Ortseva Поздравления,бъдете живи и здрави,щастливи и много се пазете!Коремчето Ви отива много!Очаквате най-хубавото нещо,което може да се случи между двама души,които се обичат безкрайно ,като Вас!
мара да не е бременна? аз лично не мога да преценя дали има корем или не. newsm78
ето я и снимката -
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=337211076316338&set=a … ype=1&theater

# 659
  • Бургас
Да, но наистина е неузнаваема. Ако не бяхте написали, че е тя.....
Тази сутрин в "На Кафе" даваха кадри от снимачната площадка и имаше едно място,където се чу гласа ѝ без да е обработен,та веднага се сетих за нея. А за партньора ѝ има ли някакви предположения кой ще е?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт