Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Извинявам се, ако е публикувано вече.

http://www.viewsofia.com/article/12291/Ivan-shte-gotvi-na-ogan-ot-liubov  Mr. Green

# 136
Нужно ли е Глория  да си е махала  ребра ,при положение ,че е отславнала поне с 25кг. Тя мисля е доста висока над 1.75 .

Изобщо не е толкова висока. Да е около 1,70м - виждала съм я с ниски обувки на живо.

Глория е висока 172 см и към момента е около 56-57 кг Peace

# 137
  • Burgas
И аз много харесвам Софито  Peace

# 138
Толкова много позьорство ми е неприятно, чак противно! Репетирала е преди това! За мен ефектът се  превръща в афект( като зрител).

Много и се радвам на Софи Маринова, има невероятен глас и е толкова по детски естествена.....
Да, приятна,естествена и непосредствена е в разговори и предавания, но песента и...струва ми се няма да има в силна позиция в Баку...

# 139
# 140
  • в Tara
сигурно ще бъда обвинена в завистничество, но този крак не бих нарекла  красив  или още по-малко, секси.

# 141
Иван явно много държи да харесват новата му изгора и да я лансира........не миряса тоз глупав младеж........ех, заключиха темичката за тримата юнаци.

# 142
  • Варна
сигурно ще бъда обвинена в завистничество, но този крак не бих нарекла  красив  или още по-малко, секси.
Напълно подкрепям Simple Smile.

# 143
  • София
сигурно ще бъда обвинена в завистничество, но този крак не бих нарекла  красив  или още по-малко, секси.
1 джезве кокали и 1 канче кръв.... мнооого слаба. сигурно му убива на брад в кревата Joy

# 144
Нужно ли е Глория  да си е махала  ребра ,при положение ,че е отславнала поне с 25кг. Тя мисля е доста висока над 1.75 .

Изобщо не е толкова висока. Да е около 1,70м - виждала съм я с ниски обувки на живо.
Вярвам ти ,аз не съм я виждала на живо,асоциацията ,която правя - когато е била редом до Слави Трифонов,изглежда висока,но то пък един 10см.ток и е страхотна. За мен тя е добър пример за успешни корекции и много по-добър вид отколкото в началото на кариерата и.

# 145
# 146
сигурно ще бъда обвинена в завистничество, но този крак не бих нарекла  красив  или още по-малко, секси.
1 джезве кокали и 1 канче кръв.... мнооого слаба. сигурно му убива на брад в кревата Joy
Не е само слабост, просто няма хубави форми. Крачето е отпуснато освен това.

# 147
  • София
какви форми, като тя е само кокали, сухожилия и не знам си какво, без да има никакво месце да заглади отгоре тоя материал Whistling

# 148
  • Русе/София

Не е само слабост, просто няма хубави форми. Крачето е отпуснато освен това.
а само преди известно време тялото и беше стегнато и сексапилно

# 149
Е, хайде глупости.
Виктория Бекъм е даже по-слаба, но краката й съвсем не са такива.
Да не говоря за 95% от известните манекенки, които показват убийствено карсиви, пък макар и кльощави крака.

Общи условия

Активация на акаунт