Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Katy Perry си е същата сладурана и сега. Много ми прилича на Маца от "Аламинут" Simple Smile

# 151
# 152

Не е само слабост, просто няма хубави форми. Крачето е отпуснато освен това.
а само преди известно време тялото и беше стегнато и сексапилно
Колко ръбесто коляно

# 153

Не е само слабост, просто няма хубави форми. Крачето е отпуснато освен това.
а само преди известно време тялото и беше стегнато и сексапилно
Стига и ядохте крачето на Джолито, екстра си е..някои и глезен не биха посмели да покажат, защото не става.... Mr. Green

# 154
Антония Петрова в "На кафе" - гледайте, заслужава си.  Mr. Green Mr. Green
С две думи - с рижава коса и оправдавания по въпроса с кожите с думите, че и другите носели кожи.  ooooh!
Много ми е интересно вашите обувки от плат ли са,или чантите или на децата ,какви купувате?Или кожени якета- какви?В монента цвета на косата и е мног актувален-момичето си е ок.
Боже.. явно доста бързаш да я защитиш, едвам ти разчетох. Tired
Аз просто казвам, че оправданията й бяха меко казано смешни.. все едно ни мисли за глупаци.
А цвета - никой нищо не е казал за него.
Аз не я защитавам,но се дразня за спора за кожени изделия.Да си носи каквото иска,но да я нападат някави ,който също носят кожени неща,малко смешно ми се вижда!Има тема кой какво си е купил-гледам доста кожени неща!

ЩО се правиш на разсеяна???За диви животнииде реч!
Правиш ли разлика между телешка кожа и леопардова такава например ?

Аз пък съм ходила (и ходя в музея) на Естествената история в Париж и там  има зала посветена на изчезналите животни и изчезващите видове?Знаеш ли,че има хора,които плачат, когато излизат от там????
Знаеш ли ,че тези красавци изчезват -има само 500 от тях?

ТИ -искаш ли тази куха лейка да носи такова палто?Съгласна ли си този вид да изчезне,за да ушият палтенце на някоя простакеса, дето няма с какво друго да се похвали, освен с коженото си палто??
Най-лесно се живее със затворени очи  ooooh!

# 155
В горният пост леко си изпуснах нервите,за което се извинявам...Много мразя хората,които мразят да мислят...и много им се ядосвам -темперамент,какво да правя

Не видях да споменавате Доли Партън.За нея се говори,че си е махнала плаващите ребра.

# 156
# 157
# 158
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Амчи пак е отпуснато, само дето не е кокалесто hahaha

# 159
Анджелина ми харесва в този филм и в този

Принципно я харесвам,но не и в последно време.
Кокошото й краче изобщо не искам и да коментирам  Mr. Green

# 160
  • София
На мен ми изглежда като анорексичка.Може да се счупи като съчка.

# 161
Антония Петрова в "На кафе" - гледайте, заслужава си.  Mr. Green Mr. Green
С две думи - с рижава коса и оправдавания по въпроса с кожите с думите, че и другите носели кожи.  ooooh!
Много ми е интересно вашите обувки от плат ли са,или чантите или на децата ,какви купувате?Или кожени якета- какви?В монента цвета на косата и е мног актувален-момичето си е ок.
Боже.. явно доста бързаш да я защитиш, едвам ти разчетох. Tired
Аз просто казвам, че оправданията й бяха меко казано смешни.. все едно ни мисли за глупаци.
А цвета - никой нищо не е казал за него.
Аз не я защитавам,но се дразня за спора за кожени изделия.Да си носи каквото иска,но да я нападат някави ,който също носят кожени неща,малко смешно ми се вижда!Има тема кой какво си е купил-гледам доста кожени неща!

ЩО се правиш на разсеяна???За диви животнииде реч!
Правиш ли разлика между телешка кожа и леопардова такава например ?

Аз пък съм ходила (и ходя в музея) на Естествената история в Париж и там  има зала посветена на изчезналите животни и изчезващите видове?Знаеш ли,че има хора,които плачат, когато излизат от там????
Знаеш ли ,че тези красавци изчезват -има само 500 от тях?

ТИ -искаш ли тази куха лейка да носи такова палто?Съгласна ли си този вид да изчезне,за да ушият палтенце на някоя простакеса, дето няма с какво друго да се похвали, освен с коженото си палто??
Най-лесно се живее със затворени очи  ooooh!

Съгласна съм,но Тонито едва ли има такива палта,който струват много скъпо.А хората ,който ги правят тези палта ,от изчезващи видове ,трябва да влязат в затвора!Спирам да пиша повече по тази непрятна тема!

# 162
  • където ми харесва
Така като я гледам е някъде между 15 и 18 годишна на тези снимки.
Джой, как ще е отпуснато-виж колко е стегната и младичка.

# 163
# 164
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, как ще е отпуснато-виж колко е стегната и младичка.
Виж как е виснало на втората и липсата на мускул на третата. Ето ти стегнато бедро за сравнение http://www.ize-stuff.com/picture/magazine/gisele_bundchen-ipanem … hen-ipanema-2.jpg

Общи условия

Активация на акаунт