Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
http://www.youtube.com/watch?v=AFHeu3FAD5o&feature=related

Само на мен ли ми се струва или Синди е леко закръглена за модел? И забележете какви широки рамена има.

Неповторими са моделките от 90-тте - 100 пъти са ми по сеХси от пилешките краченца на Анджито или другите анорексични моделки.

Eто това е жена

Ами за някой това било едра жена  Joy
Разбира се , че е едра жена , не е ниска нито кльощава , ти да не си мислиш , че едра е равна на дебела .Страхотна е  Heart Eyes

# 211
силно фотошопнато , коремът е глътнат  Simple Smile ,
Синди е прекалено обикновено редом до другите с ярка индивидуалност

# 212
И на мен Синди ми стои едра, в смисъл грубовата фигура и наистина корема ѝ стои като глътнат.
Сегашните манекенки къде ги видя някой преди 2 страници, че били по 1.70см?  Simple Smile Има едно- две изключения по 175см, всичко друго е между 176- 180см.

# 213
  • На брега на реката
Jessica Alba пак
Dita
Tilda Swinton Бррр, тръпки ме побиват  newsm43
Mila Kunis пак
Olivia Wilde интересна фотосесия

# 214
  • Варна
И на мен Синди ми стои едра, в смисъл грубовата фигура и наистина корема ѝ стои като глътнат.
Сегашните манекенки къде ги видя някой преди 2 страници, че били по 1.70см?  Simple Smile Има едно- две изключения по 175см, всичко друго е между 176- 180см.
Написано -да, написаните им мерки са едно, реално е друго.За чуждите не зная.Зная за българските модели които съм виждала.Аз съм 176 см. и виждам кога една жена е по-ниска от мен.Или кога е с високи токчета.Цеци Красимирова например съм виждала няколко пъти.Навсякъде пише че е 177 см., а е по-ниска от мен  Laughing, също и е много, много слаба , направо изпита.На снимки не изглежда така.И други има няма да пиша за всички сега, просто са ми такива впечатленията от повечето които съм виждала.

# 215
Българските манекенки защо изобщо ги коментираш, със Синди ли ще ги сравняваш? За световна мода става въпрос, то у нас изобщо няма такъв бранш.

# 216
  • Варна
Българските манекенки защо изобщо ги коментираш, със Синди ли ще ги сравняваш? За световна мода става въпрос, то у нас изобщо няма такъв бранш.
Не съм ги виждала световните реал, мога да съдя по снимки само.Това което пишат за мерките не винаги отговаря на истината обаче навсякъде, предполагам от инфо правиш изводи.А и от снимки си личи въпреки фотошопа какви са анорексички някои.Моделите от преди 15 години ми харесват повече на мен.Сегашните представи за красота не ми допадат.

# 217
  • Варна
Сегашните представи за красота не ми допадат.

Манекенките не са символ на красотата. Те представят дрехи, и трябва да го правят по най-добрия начин. Колкото по-лишени от индивидуалност са, толкова по-добре. Мисля че моделките от 90 -те бяха единственото изключение, те не бяха просто топмодели, те бяха супермодели. Всяка със собствена индивидуалност, докато модната индустрия се усети и те вече започнаха да диктуват условията. Не бяха послушните момиченца, бяха харесвани и боготворени имаха интереси извън модата. Не мисля, че втори път модната индустрия ще допусне такова своеволие.  Laughing

# 218
Съгласна съм с Хексе. Самите модели се радваха на повече популярност от дизайнерите.

# 219
http://www.youtube.com/watch?v=AFHeu3FAD5o&feature=related

Само на мен ли ми се струва или Синди е леко закръглена за модел? И забележете какви широки рамена има.

Неповторими са моделките от 90-тте - 100 пъти са ми по сеХси от пилешките краченца на Анджито или другите анорексични моделки.

Eто това е жена

Ами за някой това било едра жена  Joy
Разбира се , че е едра жена , не е ниска нито кльощава , ти да не си мислиш , че едра е равна на дебела .Страхотна е  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=1JcmRslMnY0&feature=related ето това най-добрите модели за мен!

# 220
Какви манекенки има в България? Онзи ден видях Виктория Джумпарова, е да ви кажа като и гледах облеклото последното, което ще ми дойде на ум е, че това е манекенка.  Whistling По-скоро в една друга сфера се беше ориентирала и то по обедно време.

# 221
  • София
Честит празник!!! bg

Ето в този клип се вижда талийката на Глория

# 222
Nikoleta Lozanova
Утре ставам майкаааа (party)(party) ♥ !!!!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002665776116
Нали щеше да ражда април?
Интересна дата са избрали, особено за момиче...
За хонорара, вярно трябва да си го поискам, какво е това преписване нахално......

# 223
  • Варна
Честит празник!!! bg

Ето в този клип се вижда талийката на Глория

От коя година е този клип, изглежда ми след интервенциите. Thinking

# 224
  • където ми харесва
Nikoleta Lozanova
Утре ставам майкаааа (party)(party) ♥ !!!!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002665776116
Нали щеше да ражда април?
Интересна дата са избрали, особено за момиче...
За хонорара, вярно трябва да си го поискам, какво е това преписване нахално......

Въпрос-какво значи това "особено за момиче"?

Общи условия

Активация на акаунт