Звездни компромати-133

• 66 332
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Мисля, че Ася от Ихтиман е способна на всичко, за да му върне тъпкано на Божинов!
От това си поведение - само губи! Никак не е приятно да те зарежат заради друга жена, но има и по - достойно поведение.
Едно нормално мнение да срещна.Доста е глупаво това,"един познат ми каза,че тя обиждала детето ми".

# 512
Мария не е участвала. Тя откак ѝ мина промоцията имаше само едно участие в заведение, едно участие в предаване Комиците) и нищо друго. Рязко спря изявите и май е с 'милото' по Венеция и кой знае къде другаде.

Точно щях да питам за Мара.Как е пропуснала събитието newsm78

# 513
От всички най- трагична е Емилия - има хубави крака, но на чак толкова слаби, за да се изтипоса така, плюс това не е на плаж, а на концерт.По - старомодно, изтъркано и неподходящо облекло НЯМА.
А Галена , ако ще и с двама стилисти да работи, за мен си остава със " селско излъчване ", никога няма да я забравя как изглеждаше в зората на кариерата си, особено една снимка с Преслава, с фибичките на бритона и т.н.Цветелина Янева ми харесва и поне е прилично облечена, за другтите няма какво да кажа - чалгата никога няма да ги напусне

# 514
  • София
Мария не е участвала. Тя откак ѝ мина промоцията имаше само едно участие в заведение, едно участие в предаване Комиците) и нищо друго. Рязко спря изявите и май е с 'милото' по Венеция и кой знае къде другаде.

Точно щях да питам за Мара.Как е пропуснала събитието newsm78
може и да е сърдита нещо - миналата година се счупи да издава песни, клипове в тайланд, сен тропе, албум, а единствено  я номинираха за най - прогресиращ изпълнител заедно с разни новоизгряващи звезди като ани хоанг и другите не ги знам. и даже не взе тази награда.

# 515
  • Варна
Мисля, че на Мара новия я откупи от Пайнер и тя сега им натрива носа.

П.П. Всъщност  май бъркам с Цветелина Янева.

# 516
  • София
А пък Вини Джоунс се бил забавлявал на афтър партито на "звездитИ" на Планета  Mr. Green.

# 517
П.П. Всъщност  май бъркам с Цветелина Янева.

В какъв смисъл откупи?
Иначе Мария от край време си казва, че е недооценена от продуцентите си. И на предишни награди пак го раздаваше сърдита. Ако трябва да съм напълно обективна е и права да е такава. Къде къде по-непознати певици са печелили награди, а тя...

# 518
  • Варна
П.П. Всъщност  май бъркам с Цветелина Янева.

В какъв смисъл откупи?
Иначе Мария от край време си казва, че е недооценена от продуцентите си. И на предишни награди пак го раздаваше сърдита. Ако трябва да съм напълно обективна е и права да е такава. Къде къде по-непознати певици са печелили награди, а тя...

Като се говори певиците на Пайнер са с железни договори, получават не много големи проценти от това, което са заработили. Малко са тези, които са на по-свободен режим. Една от тях със сигурност е Глория. След това четох , че и Цветелина Янева е платила неустойката по така обвързващия я договор и май съм се объркала за Мария.  Embarassed Embarassed

# 519
ЗлаВещица,благодаря ти бе написа името на филма,все се чудех от къд еми е позната Шеридън.

# 520
  • Пловдив
Радвам се, че ви харесват снимките. Много отдавна издирвам нейни стари снимки и от филма и все не мога да намеря, днес просто се заинатих Simple Smile Много ми харесваше когато излъчваха "Лъки". Тогава дори я бяха обявили за актрисата с най-хубаво тяло в Холивуд и наистина изглеждаше зашеметяващо. И на мен ми харесва повече брюнетка, но нека все пак не забравяме, че разликата между тогава и сега е доста годинки Simple Smile
Тук има още кадри от филма. Сандра Бълок също участва (майка е на Николет  Mr. Green )

http://jackiecollins.com/movie/lucky-chances-miniseries/#!lightbox[2059]/41/

# 521
Мисля, че Ася от Ихтиман е способна на всичко, за да му върне тъпкано на Божинов!
От това си поведение - само губи! Никак не е приятно да те зарежат заради друга жена, но има и по - достойно поведение.
Едно нормално мнение да срещна.Доста е глупаво това,"един познат ми каза,че тя обиждала детето ми".
Сигурно същия общ познат ще каже на Николета , че и Алисия обижда нероденото и дете и интригата е готова .

# 522
  • София

http://www.dnes.bg/muzika-drugi/2012/03/07/alisiia-nikoleta-e-ob … la-sina-mi.153268

Тук пък се  изказва че не е искала банкови сметки и т.н. Outta Joint

# 523
Въпреки че много харесвам Преслава, не смятам, че заслужава наградата "Певица на годината".

Би трябвало тази титла да е пряко обвързана с една от останалите категории, а Преслава не спечели нито Хит, нито албум, нито клип.... и изведнъж "Певица на годината". Малко не ми се връзва.
Или може би "Певица на годината" е тази, която е вкарала най-много пари в касата на Пайнер?  Mr. Green

# 524
Въпреки че много харесвам Преслава, не смятам, че заслужава наградата "Певица на годината".

Би трябвало тази титла да е пряко обвързана с една от останалите категории, а Преслава не спечели нито Хит, нито албум, нито клип.... и изведнъж "Певица на годината". Малко не ми се връзва.
Или може би "Певица на годината" е тази, която е вкарала най-много пари в касата на Пайнер?  Mr. Green
И най-търсената ,явно Мария прави хитове ,но не я канят много и не носи приходи на Пайнер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт