Звездни компромати-133

• 66 313
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Оле, тази ли е Shocked
Изненадвам се тогава, че Алисия не е спечелила.
В какви ситуации съм виждала това създание.... ooooh!

Гъделичкаш ми клюкарското любопитство!  Wink  Simple Smile
Не сериозно! newsm78 Що за адвокат!

# 571
Сега - признавам си, че чалга не слушам. Но ми се е случвало да мерна някъде и да запомня песен на Преслава, Ивана, Глория дори. В смисъл разбирам защо могат да са хитове. Докато наистина нито една песен на Мария или Алисия не съм чула, която да отлича от друга чалгарска ужасия. Според мен и 5000 пъти да врътнат едно парче в дискотека, това не го прави хит, ако си е незапомнящо се и безлично.

# 572
Е как що за адвокат - с опит в делата от подземния свят  Crossing Arms

# 573
Миро е при Гала! Джвака дъвка с отворена уста насреща и.  Sick
Маха и слага слънчевите си очила. Явно не може да реши дали му пече достатъчно в студиото или не ... ooooh!

====
Упс, сети се да я извади и се извини на зрителите! Малка червена точка! Simple Smile

# 574
# 575
Този път Галена си е ушила, цял гардероб от  Balmain  Laughing
 Цвети Янева пък си е направила нещо подобно на това Живанши , за тази дългата рокля не се сещам, но прилича на нещо на  Reem Acra, Monique Lhuiller, а и на поне още 3-4 рокли , но сигурно има и точно такава рокля, те по принцип техните шивачи са известни с това, че са доста "креативни" и шият едно към едно, а не си играят да мислят.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:10 от меркантилница

# 576
  • София
меркантилница, страшна си!   bouquet
Мярнах по ТВ 7, че довечера ще дават биографичен филм за Джиа, с участието на Анджелина Джоли, която е много секси във филма. Споделям, защото си имаме почитателка тук.  Wink

# 577
Ей тая Емилия ви извади очите.
Тия не ви пречат, че са по гащи

Риана http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/rihanna-c … to-03-530x742.jpg

Мадона http://www.virginmedia.com/images/arms-madonna-concert-gal-30.jpg

Бионсе http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Beyonce+Concert+Madison+Squar … +JFn7FRy9_Mpl.jpg

Или някак като е " чужбинско" и по-вип стои.  newsm57

Ама тия поне са само по гащи. Демек има идея някаква. А на Емилия не я схващам - хем по гащи, хам пък със сако...

# 578
# 579
# 580
# 581
  • Варна и...духом на Босфора
След като видях снимката на голата бременна Джесика Симпсън, стигнах до извода, че само съм си въобразявала, че коремът ми като бременна е бил голям.  Laughing
още една хубава снимка на бременната Джесика и бъдещия татко

Холи  Бери
Деми  Ловато
Кейт Хъдсън с Голди Хоун  страхотни майка и дъщеря  Heart Eyes  и с мъжа на Кейт  
Ванеса Хъджинс  явно на снимката от преди няколко дни е била с руса перука
Дебра  Месинг  за списание  Gotham
Лили  Колинс  за сп. Fashion
Кристен Стюарт
Брад Пит с мотора  Кийра Седжуик  за REDBOOK
Кати  Прайс би предизвикала завист у всяка чалгаджийка
Джесика  Алба
Сиена Милър  с гаджето си
Ирина  Шайк
Бен Афлек разхожда кучето си
Кати Пери  на ревюто на Miu Miu
Миранда Кер
От премиерата на 'American Reunion' (много се забавлявах с всички части на Американски пай) 1  2  3  4  5  много са готини  Laughing
Сиена  Милър  за Воуг
Сара Джесика  Паркър  седмица на модата/Париж  аууу, аууу, безмълвна съм

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart EyesМоже с Цесекарчо да бъде по-голям! Peace Wink Mr. Green Mr. Green Laughing Crazy
Честит Празник!

# 582
  • София
Цвети Янева пък си е направила нещо подобно на това Живанши , за тази дългата рокля не се сещам, но прилича на нещо на  Reem Acra, Monique Lhuiller, а и на поне още 3-4 рокли , но сигурно има и точно такава рокля, те по принцип техните шивачи са известни с това, че са доста "креативни" и шият едно към едно, а не си играят да мислят.

Сравниха Цветелина Янева с Адел

# 583
# 584
Ирина винаги много ми е напомняла на Michaela McManus

Общи условия

Активация на акаунт