ИзклЪОчен комЪОтър в прЪвУписТно ШекмеЧе промУтиран от Политко Месаря - 67

• 31 947
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
шарфантия

# 256
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
пандишпанов плат
  Joy

Цитат
Трудно бих дала отценка

# 257
  • София
пончУ - от продавалника

заведЪт - от новина в дир.бг  ooooh!

# 258
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат
мусколите; иследвания; порциики; ззбравих да; да идеме под наем
кон тракции; от Софиа; розаво; пациенти те; кобинирах; бях постонно, всякъква; минерлна вода; с коро ...по скоро; баребекюта 
Цитат
  пъпната врър
Цитат
днес бяхме на ЖК и бабка е пораснала- станала е 652гр. 
Цитат
до ддругата седмица или а отида при дуг лекар
закакво би ми полсужил
Цитат
ще ве направи изненада
памучни тарлъчки
еденици
преличат на стрии

# 259
  • София
Цитат
Ходих на ендокринолог тя ме парти на ренген на главата защото пък ако имало тумор може пак да секретират гърдите е казвам ти едвам оцелях в какви филми ме вкараха не е изтина незнам вярно ли беше това некомпетентност ли.
Но един много къдърен хирург ми каза че имам мастопатия и да не стискам зърната дори и да има секрет защото така още повече се пердизвиквал и ми изписа Геритамин да пия поне 2 опаковки една след друга.
Запетайките ги няма за нищо. Мисълта - тече непрекъсната, всичко в две изречения.

# 260
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
счетоводен софтуеър

# 261
  • София
Цитат
торелила

Цитат
послучей

# 262
  • София
Цитат
днес бяхме на ЖК и бабка е пораснала- станала е 652гр. 

rotfImao Голям смях! Много голяма тази "бабка", цели 652 грама!  Joy

# 263
  • София
И в този дух:
Цитат
дедегледачка
Laughing
Така е - възрастните хора трябва да бъдат добре обгрижвани  Peace

# 264
Цитат
пратмоне
- от коментар на новини в -spam082-

# 265
Лично творчество:

кокво

# 266
Разглеждах принтирани рецепти още от времето , когато нямах регистрация.
имот-иконки  Старо , но златно.

# 267
Гатанка!!

Цитат
отнсе главта

Цитат
и наи вече на Бали беи.

Цитат
тези манжети и за врата. щото се перат и гладят на наколко дни и се шиеха

Цитат
гореха я, опитаха да я зашлеви

Цитат
племенечка с счупен крак

Цитат
не залязноло и няма как да залезне

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:36 от Dartanian

# 268
Цитат
Олеле....... и пак всяко чудо за 3 дни ще е ..... Името е смешно и тъпо, аз не разбирам защо не си кажат пенис и това е. Като водиш детето до тоалетната какво казва- Кънтата ще я изпишка ме ли? Или 14-15 / а те правят секс поне от 2г вече!!!!!/ девойки ще му направя една къна на този...... леле.... на децата трябва да им се говори с истинските имена............
Но най-важното е да знаят за какво става въпрос..............

Учудвам се, че все още никой не го е споделил този...хм, текст.

# 269
  • София
Цитат
ЗДРАВЕИТЕ НА ВСИЧКИ ДАМИ  И МАМИ АЗ СЪМ НОВА ТУК  И ЕТО МОЯТА ИЗТОРИИКА - трябва6е да ми доиде на 1.03 правих си два теста но и на двата ми се появява 2 чертичка но мн бледа едвам се вижда и то ми се появява чак на 8-9 мин. ходих и вчера на гениколог но за жалост ни6то не видя и е нормално де мн е рано каза 4е матката ми е оголемена изписа ми  НО6ПА и ми каза да си следя това кафяво течение което е от вчера но е мн слабо а днес дано не предизвиквам съдбата но мисля че ми спря и незнам какжо се случва с мен нямам никакжи симптоми освен 4е от 1 седмица имам мн 4увствителни зърна и ме болят но слабо а относно закъснението ми  винаги съм била като  по часовник мн редовен ми е бил  цикълаи  ми е  25-27дена    някакво съветче :Д  

Прецених,че е добре цялото да постна...просто толкова неграмотно написано...и фрашкано с грешки...и още от същата...:
Цитат
здраевеите и аз мн се тревожа закъсна ми 8дена ноот вчера имам малко кафеникажо течениено днес вече мисля че е спряломн се надявам да сум бременна                                                                                                                                                                     

Общи условия

Активация на акаунт