Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 549
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Paula pi, аз съм с нагласа за 21 - 28 дни. Единственото ми притеснение е, че само на плодове бързо ми омръзва, но пък от др. страна сега има разнообразие Simple Smile

# 646
Привет на всички плодуващи, днес ми е 10 ден и мисля да е последен, имах желение да направя повечко, но снощи ми беше доста лошо. С много ниско кръвно съм и вече може бе съм под нормалните кг 48 за ръст 167. Другото което ме притеснява е че ми избиха едни много дребни пъпчици по лицето и шията(може и от слънцето да са) но вече 3 ден не минават.
Ако някои даде съвети ще съм му благодарна. Чесно казано не изпитвам голям глад и нямам проблеми да хапвам плодове, но като за първи път може би малко прибързвам

# 647
Здравейте
отчета и от мен
днес 10-ти ден без никакви прегрешения  като изключим кафето сутрин
 та за 8 дена -5.000 кг. теглих се вчера сутринта
днес не съм се теглила че нещо отказа кантара  може и днес да е имало минусче но ще видя след ден два като му намеря батерии
продължавам натам докато изкарам

успех на всички започващи Simple Smile 

# 648
Здравейте, и от мен във този мнооого горещ ден  LaughingСлед вчерашния втори ден съм само -0.200 гр. което е много малко при условие, че цял ден не бях слагала нищо в устата ,но снощи си похапнах доста късно няколко кайсии и може би е заради това.Днес също минава успешно, засега отново няколко кайсии и вода.Момичета в това топлото време пиете ли чай ,че аз напълно съм го изключила.
veseladimitrova  Hug
sun4e много добър резултат

# 649
След три дни се чувствам екстра! Започвам четвъртия с надежда, че по-хладното време ще помогне Wink Успешен ден!

# 650
Здравейте плодчета, Laughing край трудното мина.Първите три дни са в историята, сега вече ще е по лесно. GrinningСлед вчерашния втори съм -0.700 гр. или общо за първата тридневка -1.800 кг.Днес ми е малко отпаднало, но е сигурно от времето вчера ще изгориш днес е хладно.Та така момичета, пожелавам ви и аз един много прохладен и успешен ден!

# 651
Добър вечер, днес ми беше трети плодов ден, но преди малко се провалих, хапнах си не много, но си хапнах.Затова избягвам да пиша, защото често се провалям, но като се стегна нищо не ме спира.Утре отново съм на плодове, вече не мога да се трая имам много, много за сваляне, дано успея.Искам да съм слаба, писна ми да съм вечно дебела, какво ни става на нас младите не знам-дебели, наркомани все зависими от нещо.Отслабвам но не успявам да задържа сваленото, след това полудявам и нямам спиране.Това е от мен за сега ще пиша по-често.Повтарям си: ще си купувам най-готините дрехи, обувки само да отслабна, ще видим пак каква ще я свърша.

# 652
Добро утро! Изтърколи се и четвъртия ден! IcAnka, не се тормози! Хора сме! Все пак се налага и да готвим и не сме от камък! Просто забрави и давай напред. Няма страшно, че си хапнала нещо извън плодовете и водата Simple Smile Днес ще се поправиш! Simple Smile Hug

# 653
Здравейте, дами!
Още от сега ви се извинявам, ако ви дразня с въпрос като този, предполагам, че е коментирано някъде, но е изписано толкова много... не успях да прочета всичко  Embarassed

С гладуване и всякакви изкушения бих се справила... само с едно не мога - кафето. Знам, че е противопоказно да се пие докато се гладува, но едно кафе сутрин фатално ли е? Проваля ли режима? Или пък следобедно? Как мислите?   bouquet

# 654
  • Sofia
Не е желателно,но не е и противопоказно....след него като си пийнеш и едно билково чайче и ще балансираш нещата....а по нататък може и сама да го откажеш кафето

# 655
Страхотно, благодаря  Hug
От известно време се опитвам да го ограничавам и имам известен напредък, но има още какво да се желае  Simple Smile Предполагам, че това ще е още един плюс Peace

# 656
Здравейте, и днес продължавам.Менюто ми е ябълки  Laughing

# 657
Здравейте
отчета и от мен 11 дни общо -6 кг
за 3  дена от предишния ми отчет съм -1 кг

хубава вечер на всички
и успешни плодови дни   bouquet

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 18:17 от sun4e

# 658
Това е добър резултат!

# 659
Добър ден в събота! При мен 1/5 от времето мина и за сега нямам проблеми. Надявам се и при всички останали да е така Wink
Sun4e, много ми харесва твоя резултат  Grinning, но се вълнувам в мерките и обиколките как е положението? За мен е важно да намаля обемите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт