Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!
Аз съм на този режим за втори път. Първият път беше преди няколко седмици за 7 дена с 5 дена захранване. Сега направих 10 дена и мисля да се захранвам също 10 дена. Обаче при захранването проблем ми е тази супа - безсолна, безвкусна и гадна. Опитвах да и оправя вкуса с малко лимонов сок и свеж магданоз, но  Sick . Та въпросът ми е мога ли вместо супа да ям пак само сварен картоф (той не ми е проблем без сол) или направо да изключа супата от захранването?

# 631
ГАЛКА - МАЛКА може без супата не е проблем - аз например само 2 пъти съм яла суров морков за захранване защото не обичам и го заменям с краставица,домат или задушено броколи. Яж вместо супа задушен картоф, броколи и пресен домат залети с лимонов сок - ммм  обожавам много е вкусно. Все пак ти сама си реши кое обичаш и кое не но винаги може  да се замени едно нещо с друго (е да е месо сирене и прочие разбира се  Grinning) !

# 632
Здравейте. Чета ви от няколко дни. Реших да се включа и аз в плодуването. Правя го с цел прочистване - искам да сваля и килограми и да изхвърля токсините. Висока съм 167см и в момента тежа 76.5кг. Целта ми е да сваля поне до 66кг. От две години качвах по 1-2кг  през определен период и резултата е налице. Надявам се с плодуването стресът и негативизмът да изчезнат, а с това и килограмите. Започвам от днес с диня. Чай не обичам и за това ще пия само вода. Много ми се иска да издържа 20дни и тръгвам с тази нагласа. Записвам се при вас защото сте ми още един стимул:) Хубав и успешен ден:)

# 633
Добър ден и от мен! От днес съм с вас като единствено ме крепи мисълта, че има разнообразие от плодове. Точно като новогодишно обещание през януари изкарах две седмици и малко, но се предадох пред липсата на разнообразни плодове. Сега обаче има, така че нямам право на отстъпление и разтакаване.

# 634
Здравейте и от мен Laughing!Включвам се и аз от днес ,че лятото дойде, а качих няколоко кг.отгоре си и ми е много некомфортно.Радвам се, че има и други момичета, които започват от днес ,така ще си правим компания и ще си следим резултатите.За информация тази сутрин кантара отсече 64.8кг. целта ми е 60.00 кг.Надявам се да успея и този път Laughing
veseladimitrova здравей отново, ние с теб сме едни от най редовните тук, което значи че грешим някъде май а  Laughing

# 635
Добро утро  Simple Smile! Първи ден приключен успешно с една купа кайсии и литър и нещо вода! За днес съм планувала портокали. Хубав ден от мен!

# 636
Добро утро:))) Първи ден мина успешно. Днес - череши:))) Цигарите ги спрях, но кафето не мога. Дано утре устискам да не го пия. Хубав и успешен плодов ден:))))

# 637
Вчера ми беше първия ден изцяло на плодове. Надявам се да продължа все така. Мисля обаче, вечерята да ми е салата от домати, знам, че се включват на по късен етап, но ми се отщява все сладко. Салата е силно казано, понеже ще се явяват нарязани домати без нищо друго/може би малко лимонов сок/. Много ми е кофти програмата, утре имам гости в четвъртък съм на барбекю.. ей такива едни трудни моменти се очертават. Дано устискам.

# 638
Здравейте, след вчерашния първи ден съм с -0.900 грама. Joy доволна съм .Днес съм само на кафе и вода, много работа, много горещо и време за плодове дори не остана.За вечеря поне ще хапна нещо бях си предвидила кайсий.
беба28 ,paula_pi , lunaticbaby Браво момичета !

# 639
Днешният ден клони към занник та може да се каже, че всичко е наред! Simple Smile Много вода и два банана до сега (знам, че не са препоръчителни). В  стара тема една дама споделяше, че доматите и краставиците са плод и могат да се включат. Запознатите може ли да коментират?  newsm78

# 640
с.м.н. здравей май си права че бъркаме или по скоро обичаме да си похапваме(поне аз де) Hug . Айде сега аз да споделя моя нещастен вчерашен ден- отидох да си правя изследвания за щитовидната жлеза и жената която ми вземаше кръв ми спука вената и като идиот започна да върти иглата в ръката ми - добре че накрая се съгласи да вземе кръв от другата ръка  ooooh! . Идеше ми  fight ей това да направя. Прилоша ми щях да припадна че ме слагаше да лягам и вода ми носеше ама то трябваше преди това да внимава. Както и да е наложи ми се да ям нещо да не припадна по пътя - тоест от утре пак от ден 1 започвам - добре че предния ден вечерта хапнах малко картофче. Дано вие да се справяте по -добре от мен. Успех!

# 641
да се включа и аз , режима не го спазвам стриктно, имам прегрешения. Карам на плодове и вечер салата с малко сол и лимонов сок. С много ниско кръвно съм и малко сол ми е нужна иначе умирам от главоболие. От два дена открих плод който много ме засища- ананас. Как седи въпроса с него ? Доста са сладки ананасите. Банан ям рядко , само по един, получавам колики от банани. За 12 -13 дена -3 кг.

# 642
  • Sofia
Ананасът е много подходящ при всички диети,сладък,засищащ и много полезен.Казват,че топи мазнините/съдържа бромелин/,добре действа на перисталтиката и  е вече на разумна цена.При едно от предишните ми плодувания около седмица бях основно на ананаси,е повече от 1 на ден не можех да изям,но ефекта беше поразителен...

# 643
Добро утро! Ей, го и третия ден Simple Smile За вчера никакви прегрешения, но то в тази жега няма и как да е иначе! Казаното от Doli за ананасите много ме радва защото са вариант за разнообразяване, още повече, че много ги обичам. Хубав ден от мен!

# 644
ден 3. Ден 2 мина успешно. Момичета  колко време мислите да спазвате режима? Като за начало всички се справяме. Надявам се така да сме и до края. Хубав ден от мен:)))

Общи условия

Активация на акаунт