Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви плодове са в сезон в България през март?
Какво представлява диета със зелева супа и какви са нейните ефекти?
Как мога да преодолея изкушенията по време на почивните дни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви плодове са в сезон в България през март?
-
Какво представлява диета със зелева супа и какви са нейните ефекти?
Диета със зелева супа е седемдневна диета, която включва консумация на зелева супа и определени плодове и зеленчуци. Ефектът от тази диета е бързо отслабване, но поради ниския прием на калории не се препоръчва за продължителна употреба. От съществено значение е да се консултирате със здравен специалист, преди да започнете такава диета.
-
Как мога да преодолея изкушенията по време на почивните дни?
За да се справите с изкушенията по време на почивните дни, опитайте се да запасите здравословни опции като плодове и зеленчуци. Освен това ангажирайте се с дейности като масажи, спорт или хобита, за да отклоните вниманието си от преяждането. Поддържането на положителна умствена нагласа и изборът на по-здравословни алтернативи също може да помогне.
-
Какви са преживяванията на хората във форума с диети, базирани на плодове и зеленчуци?
-
Какви са мненията за вендюзите и масажите с отслабващи гелове?

Вече се чудя, като седнат да вечерят вкъщи, аз да се изнасям някъде, че все ми идва да си боцна. Но пък добре става, че някак по плавно ще мина на плодове, надявам се това да стане днес, и предвид, че няколко дни вече съм на сурова храна да нямам главоболие.
Аи постоянно ме боли главата.
Айде и да дам отчета макар че имам малки прегрешения
супер -този път целта е - 10кг за около 20- 25 дни дано я постигна. Виждам че някои от вас доста ги боли главата и искам да попитам дали хапвате мед? На мен понякога ми става лошо когато не консумирам много плодове или по специално когато съм си позволявала да съм само на домати един два дни (мисля че ми пада кръвната захар),а веднъж дори бях на работа и нямах под ръка мед затова изсмуках една бучка захар и ми мина- не е препоръчително но щях да припадна. Сега обаче съм си решила проблема и си нося винаги с мен мед и ако ме заболи главата си хапвам около лъжичка. Надявам се да постигнем всички желаните резултати. Успех! Пишете повече че да се подкрепяме.
) ден. Някои ако има съвети с радост ще ги прочета...
). Когато организма му се даде шанс да започне "на чисто" ще се изненадате, че се случват "чудеса"!