Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 561
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте
и аз да се запиша Simple Smile
3 дена ... -3.000 кг.
днес ми е четвърти
пожелавам успех на всички  Grinning

# 616
Момичета, аз все още не успявам да стартирам както трябва. През деня ям плодове, но вечер си хапвам салата домати и краставици ooooh!  Вече се чудя, като седнат да вечерят вкъщи, аз да се изнасям някъде, че все ми идва да си боцна. Но пък добре става, че някак по плавно ще мина на плодове, надявам се това да стане днес, и предвид, че няколко дни вече съм на сурова храна да нямам главоболие.

# 617
отчета за четвърти ден - 0.600

хубав, усмихнат плодов ден на всички  Hug

# 618
айде и аз от днес с Вас, дано изкарам поне 10 дни , че към момента имам 10 да свалям и е голяма мъка

# 619
беба28 и аз съм така, цял ден на плодове и вечер все хапвам нещо друго, вече 3,4 дена така. Дано днес успея да се справя и да не се изкуша вечерта,че имам доста килца да свалям   baby_neutral

# 620
  • София
беба мисля че това което правиш е страхотно. Така ще подготвиш организма си за гладуването и той няма да е в шок.
Мисля че това което правите всички- ядете каквото искате /извинете ме че ще кажа- тъпчете се с каквото искате/ и хоп от другият ден "дай да гладуваме 10 дена че искам да сваля 10 кила" е абсолютно нездравословно че и дори опасно за вашият оргонизъм. Може би и затова после не задържате килата особено пък ако се върнете към старият си начин на храненене.

Надявам се никой да не са обиди от поста ми.

# 621
Къде сте:) дайте малко стимул , че на мен нещо ми е много тежко. и ми идва да се  #2gunfireАи постоянно ме боли главата.

# 622
Здравейте и от мен! Пак съм на линия с вас! Добре дошли на всички нови плодчета!   bouquet  Айде и да дам отчета макар че имам малки прегрешения  Embarassed днес е 3-ти ден и дотук - 2,400 кг  newsm44 супер -този път целта е - 10кг за около 20- 25 дни дано я постигна. Виждам че някои от вас доста ги боли главата и искам да попитам дали хапвате мед? На мен понякога ми става лошо когато не консумирам много плодове или по специално когато съм си позволявала да съм само на домати един два дни (мисля че ми пада кръвната захар),а веднъж дори бях на работа и нямах под ръка мед затова изсмуках една бучка захар и  ми мина- не е препоръчително но щях да припадна. Сега обаче съм си решила проблема и си нося винаги с мен мед и ако ме заболи главата си хапвам около лъжичка. Надявам се да постигнем всички желаните резултати. Успех! Пишете повече че да се подкрепяме.  Hug

# 623
  • Русе, у дома
И аз тук с намерение за лечебно гладуване. Нямам кг. за сваляне, е може би 1,2, но искам да погладувам за здраве, за да махна някои образувания (кисти и възли) от тялото си (според гладолечението, нали първо организма 'изяжда' тях). Мисля да започна с 5 дни и 5 захранване, а после по веднъж седмично пЛодов  (може и полов  hahaha) ден. Някои ако има съвети с радост ще ги прочета...  Hug

# 624
Здравейте,

И аз се присъединявам към вас. Темата е много подкрепяща и приятна. Досега само ви четях.
Днес ми е 4ти ден на плодове. Свалила съм около 3 килограма. Не мога да спра кафето. Но с кафе се чувствам бодра, иначе е трудно.
Всеки ден ям различни плодове, за да ми е разнообразно.
Успех на всички със свалянето на излишните килограми!  Peace

# 625
  • Русе, у дома
И на мен кафето ми е болна тема, някои ако е успял да го откаже - моля да сподели как?

# 626
  • на североизток
barfly, мисля, че 5дни ще са ти малко, щом гладуваш с лечебна цел. Пробвай поне с 10 първия път и 10 захранване, а следващия път направи 15-20дни и така увеличавай по малко. На организма му трябва повече време, за да премине в процес на дълбоко чистене(каквото ти целиш), през първите 3-4 дни се изхвърлят задържаните течности, после токсините в кръвта, изчиства се кожата, т.е. по-повърхностните слоеве и едва след 5тия ден започва сериозното чистене. И не става с един курс на гладуване, ще трябват поне 3-4 серии от по 15-25 дни.
Задължително спри кафето, най-вероятно то е една от причините за проблемите ти(погледни го по този начин и ще ти е по-лесно Wink). Когато организма му се даде шанс да започне "на чисто" ще се изненадате, че се случват "чудеса"!

Успех в начинанието и не се плаши, не е толкова трудно да гладуваш повече дни, след третия ден ти е все тая Mr. Green Laughing

# 627
  • Русе, у дома
Благодаря, iv4i_79. Единственото ми притеснение е, че по-продължителното гладуване е добре да е под лекарско наблюдение. А за кафето знам, че ще успея, но толкова обичам аромата му, че все си казвам, че едно кафе на ден е по-скоро полезно отколкото вредно. Отказвала съм го 2 пъти до сега. Мисля, че не е трудно.

# 628
barfly здравей искам и аз да изкажа мнение относно притеснението ти- че по дълго гладуване под лекарски контрол. Лично аз първия път направих 18-19 дни , след това още 2 пъти по 20 дни , няколко по 3-4-5 дни и сега пак искам 20-25 дни да направя. Според мен проблем няма да имаш ако спазваш правилата от първа страница. Единствения път когато съм имала проблем беше след 3 дни глад като се нахраних порядъчно без никакво захранване. Повече такива експерименти не съм си правила. А ако наистина е с лечебна цел абсолютно забравяш за кафето и както iv4i_79 е казала един курс няма да е достатъчен. Ако пък толкова много те е страх да не ти стане нещо почваш от  4-5 дни с 5 захранване след 2-3 седмици 10 глад с 5 захранване и така увеличаваш постепенно. А отчета за днес е -0,700 гр и се радвам много. Успех момичета.  Hug

# 629
Здравейте
да се отчета и аз за 5 и 6 ден
малко позадържах тези 2 дни та общо за 2-та дена е около  -600
днес е 7 ден ще видим как ще е утре

хубав и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт