Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 562
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Четох,четох и реших и аз да се включа. Трети ден съм на череши и чай. Чайчето, да си призная го пропускам, но пия много вода. Имам, обаче един проблем: Много се подувам и коремът ми е по-голям от преди да започна диетата. Знам,че с черешите е така, нооо се чудих дали не е по-добре  да сменя полода. Мисля,че не хапвам повече от 1,5кг. на ден. Избрах черешите,защото знам,че са много полезни и чистят организма, но вече започвам да се колебая.... толкова захар и калориии дали е за мен newsm78 . Аз, по принцип имам още само около 3 кг. за сваляне, но ми се искаше да постигна и този ефект с подмладяването на организма. Виждала съм ефекта от това гладуване и наистина е поразителен. Чудя се дали е същото като смесваш плодовете??? Гледам много от вас го правят????

# 601
Здравейте! Hug
И аз реших да се включа от понеделник,но по режима на Д-р Гайдурков и да го направя през целите Петрови пости.
Много надъхващи резултати имате.Страхотни сте! Hug

# 602
Здравейте! Hug
И аз реших да се включа от понеделник,но по режима на Д-р Гайдурков и да го направя през целите Петрови пости.
Много надъхващи резултати имате.Страхотни сте! Hug

Би ли споделила малко подробности за този режим  Thinking

Аз днес нещо не се чувствам добре...едно ми е сънлив,нямам сила,,главата ме боли,леко ми се завива свят...може и да ми е паднало кръвното,незнам  Tired Ако и утре съм така,ще започвам захранването...А пък другия месец ще направя още 10-тина дни.

# 603
Аз продължавам още  Grinning Резултатът дотук е 6,5 кг за 8 дни,днес ми е 9-ти.
Доста ми поомръзнаха вече тези плодове и ме блазнят миризмите,особено като готвя  Confused но засега се държа геройски и удържам положението,а по принцип ми е доста слаб ангела  Laughing
newsm78 e bravo super si Simple Smile

# 604
Здравейте и от мен.И на мен днес ми е трети ден на плодове.Чай не пия,но като почувствам силен глад изяждам 1-2 лъжички мед.Плодовете за деня са ми череши около 1,5кг.Днес си взех кайсии и много съжалявам.Не знам вие на какво мнение сте,но тази година плодовете въобще не ми харесват.Имам същия проблем с подутия корем,надявам се до няколко дни нещата да се нормализират.Преди 7 години правих 20-дневно гладуване дано и този път да издържа.Поздравления момичета много добри резултати имате!

# 605
ЛЪВИЦА,тук е описан.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1349090
А Ии Шунка мисля,че е на него.В по-старите теми също се писа за него.

# 606
Благодаря,ще разгледам  Simple Smile

# 607
  • Sofia
Sun sea,  wavey
И аз съм на него, да. Само че този път пропускам сока от моркови, нещо не ми се мели и мие сокоизстисквачка.  Tired

Гад Чевръста, да ти кажа, чууудничък козунак, още един бих хапнала.  Crazy

# 608
Аз от морковите имам невероятни здравословни резултати,но също ме мързи да се разправям със сокоизтисквачката.Но мина ли на лекарства или зацикля,веднага влизат в действие.

# 609
 Rolling Eyes  Здравейте момичета кокичета бързам да ви съобщя радостната новина днеска се изтеглих и гледам че съм още 2 кг. надолу Simple Smile При вас как върви? 14 дни и вече резултата е -7. Още 6 дни и дано да е още -3 кг или 4 по оптимистичната прогноза. Кажете при вас как е. Аз даве имах и прегрешения ако трябва да съм честна но съм доволна нали е минус Simple Smile

# 610
Аз от днес започнах захранването,защото неразположението ми се задържа.
9 дни изкарах,общо 7,200 минус.Прегрешения не съм правила.
Днес я карах на кафе,една краставица,една круша,малко черници и малко парче сирене и кашкавал/правех на мъжете гювечета и се поблазних/.
Ще изкарам 5 дни захранване,дано и през тях да мръднат още кило-две надолу.

# 611
  • Sofia
Избързала си много със сиренето и кашкавала,имат много сол...

# 612
Избързала си много със сиренето и кашкавала,имат много сол...

Да,знам,че не е по схемата изобщо,но говорим за 20 г общо най-много  Rolling Eyes

# 613
  • у дома
привет момичета Simple Smile
Повече от месец след захранването, все още си запазвам килцата (с лишения, разбира се).
Много ми се иска обаче пак да направя някой ден на плод и се чудя да не би да е твърде рано. Приключих плодуването около 15ти април, захранвах се доста дълго... Но сега ако направя няколко дни, дали ще е добре? Четох в книгата, че може да се повтаря след определен брой седмици, но се тревожа да не се повредя нещо  Laughing Как мислите вие?

# 614
  • Sofia
Няма да се повредиш,споко....Може да си правиш всяка седмица 1-2дни плодуване

Общи условия

Активация на акаунт