Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 566
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
намерих ги Simple Smile

# 586
  • Sofia
Здравейте, днес съм -100 гр само. Confused Общо за седмица -3,200 кг. По-бавно върви тоя път, по-важно е в дългосрочен план движението да е категорично надолу...

Ина, благодаря, аз също освен отслабващо, го правя и лечебно, че на няколко фронта са зле нещата.

# 587
И аз започвам. Мислех да съм на кленов сироп но не издържам и реших на плодове. ще ми се 20 дена  даизкарам/толкова до сега не съм/ . Ако мога да се отърва от 10 кила които мис е влачат от много време ще е идеално.

До тук 1 ябълка и 4-5 ягоди
За вечеря имам пъпеш

Няма да се тегля но мисля че стратирам някъде от 65-66 ще се претегля след 10 дена. и тогава се надявам да вида 60.

# 588
Здравейте момичета
 изчетох доста и реших и аз да се включа..започвам от днес, мисля да изкарам 20 дни (дано успея) стартирам от 68 кг.

# 589
Аз продължавам още  Grinning Резултатът дотук е 6,5 кг за 8 дни,днес ми е 9-ти.
Доста ми поомръзнаха вече тези плодове и ме блазнят миризмите,особено като готвя  Confused но засега се държа геройски и удържам положението,а по принцип ми е доста слаб ангела  Laughing

# 590
Снощи се изложих  Embarassed просто ужасно главоболие ме подхвана още от следобеда, и се оказа че няма нищо обезболяващо а направо не се стоеше, рядко ме боли така глава. Явно, токсините са ми дошли в повечко изтраях до към 22,00 и после похапнал малко салата,  просветна ми де, но днес съм се запасила с нурофен.

За обяд кайсии и ябълка
вечеря череши или пъпеш

# 591
Здравейте на всички, днес ми е втори ден от диетата и съм с ужасно главоболие. Мислех да я карам по дългичко 15 дни, но незная как да се справя с главоболието. Кафе по принцип не пия. Понеже съм с ниско кръвно реших че е от това и се стреснах дали за 15 дни няма да има лоши последици понеже на доста места прочетох че се прави под лекарски контрол. Основно правя диетата по здравословни причини и за пречистване, но 2-3 кг няма да са ми излишни. Ако има някои по вещ или в подобна ситуация нека сподели
Много успехи на всички плодуващи, дано постигнете желаните резултати Laughing

# 592
  • Sofia
Почти винаги първите 2-3 дни са съпроводени с главоболие,неприятно е ,но отминава...повече си почивайте,повече течности и плодове

# 593
Наистина отминава главоболието  Peace
Потърпи още ден и ще видиш  Wink

# 594
Благодаря за бързите отзиви, щом е нормално продължавам напред.
 Днес ще съм на черешки, че толкова вкуснички ми изглеждат, ама то с тоя глад всичко бих хапнала Joy

# 595
Здравейте момичета. Днес ми е 3 ден захранване и с изненада установих сутринта, като се претеглих, че съм - 1.000 кг. след последния ден на плодове. Това много ме мотивира, а дано мотивира и вас.
Успешен и хубав ден на всички.   bouquet

# 596
За мен е пети ден-минус 3 кила. Нищо не е ,но пък ми е леко и продължавам.

# 597
Днес ми е 8ми ден от захранването, вече ям почти всичко и съм адски щастлива, защото не съм качила и грам. Започнах да спортувам всеки ден и се чувствам страхотно. Вече го няма това огромно желание за храна, което имах преди да започна плодуването. Давайте девойки, вие също можете!!!  Hug

# 598
  • Sofia
Лъвица, страхотен резултат! И аз съм на твоите дни и съм -3.8 кг. Днес се изненадах, че съм свалила за ден 600 гр, а вчера честно казано попрегреших с един козунак, но нервите ми дойдоха в повече и едва се спрях.
Ще гледам да не правя повече тази грешка, вечерта ме хванаха малко киселини...

Успех на всички и не се давайте на главоболието, минава за ден!

# 599
Браво Лъвица, невероятен резултат!
Шунка, как беше козунака, ти бухна ли след това  Laughing? не  се тормози толкова ...

Аз запазвам минус 5.5 след 4 дневно захранване. Ден 6-ти отново ще е само сок.

Радвам се, че всички са щастливи и доволни.
Кога ще си направим галерия Преди и След?

Общи условия

Активация на акаунт