Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и на мен днес ми е 10 ден и резултата е -5 кг. Mila Mila ти като завърши сега с кой ще плодувам ? Аз ще изкарам още най- малко 10 дена, че може и повече... много има за сваляне 10 -тина кг още. Simple Smile

# 571
infinity_gold ,аз съм с теб Simple Smile Ще се подкрепяме  Hug
Аз съм 6-ти ден днес,мисля поне 14 да изкарам,а може и 20  Grinning

# 572
  bouquet Супер радвам се че има някой с мен Simple Smile Мисля че втората десятка няма да е толкова трудна като първата понеже организма вече е свикнал Simple Smile

# 573
  • Sofia
И аз до края на другата седмица ще карам, после ни почват семейните празници и няма да изпускам манджата.  Laughing

Не знам колко ще ти е лесно, почва да става досадно да ядеш само плодове от един момент нататък, но пък ако са разнообразни...  Simple Smile

# 574
Аз гледам да ги разнообразявам,защото омръзва наистина...днес примерно ядох череши,кайсии,круша,ябълка.Иначе ще откача ако е едно и също.

# 575
Здравейте и на мен днес ми е 10 ден и резултата е -5 кг. Mila Mila ти като завърши сега с кой ще плодувам ? Аз ще изкарам още най- малко 10 дена, че може и повече... много има за сваляне 10 -тина кг още. Simple Smile
С мен, как с кого?  GrinningТрети ден ми е, всичко върви нормално. Скоро не се очертава да спирам.

# 576
infinity_gold , значи си получи обещания килограм от мен  Party

Лъвица, успех и на теб.
*Emia*, колко дни ще направиш?

Втори ден захранване карам, още половин кг надолу.
Аз се страхувах да направя повече от 10 дни заради йойо ефекта. Ще съм доволна ако задържа и това което смъкнах. Всъщност доста ще се постарая, захранването ми, освен 10-те дни по схема ще включи и два дни на сок, плюс два дни само на морков и сок - общо 14 дни.
Малко се озадачих с този картоф днес - установих, че не съм яла картофи много, ама много дълго време.

# 577
Искам поне 20 дни, но никога не се заричам. Зависи от това, как ще се чувствам.

# 578
Добро утро плодоранки. Свършиха 10 - те дни на плодове и резултатът е -4.500 кг. Май са малко, но какво да се прави. Имам да свалям още няколко килограма, но за тях ще чакам кайсиите и прасковите. От днес започвам захранването.  Дано да успея да задържа постигнатото. Няма да плодувам, но ще се захранвам, така, че ще ви чета редовно и ще ви подкрепям.
P.S. Една голяма  Hug от мен. Хубава и спокойна неделя, изпълнена само с положителни емоции и мисли. 

# 579
Момичета, мисля да направя плодово-чаеният режим на Лидия Ковачева, но никъде не намерих как стои въпроса с приема на вода. Дали е ограничен с приема на 4 чаши чай на ден или може да се пие, колкото имам нужда?
  8 часа - чай с мед
10 часа - плод
12 часа - чай с мед
14 часа - плод
16 часа - чай с мед
18 часа - плод
20 часа - чай с мед
Това е режима, който мисля да спазвам, но за водата ....... newsm78 ?

МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ИМА ОПИТ ДА СПОДЕЛИ !!!

# 580
Ina за водата няма никакви ограничения. Трябва да пиеш много, ама много вода,  наред с чая и плодовете. Изпивай поне по 2-3 литра вода на ден. Успех в плодуването.

# 581
Mila Mila, много ти благодаря. Мисля да започвам от утре и ми беше важно.

# 582
  • Sofia
Днес съм още -300 гр. Simple Smile

Ина, а на мен диетологът ми каза, че няма нужда да пия допълнително вода, ако не ми се пие.
А то с толкова плодове и чай, няма и да ти се пие особено. Та според мен въпросът е в баланса - не да се наливаш по цял ден, но и да не се въздържаш, ако си жадна.

# 583
Благодаря ти за съвета Шунка, аз ще "плодувам" с цел пречистване и лечение. Дори се надявам да не отслабна с повече от един килограм, но на теб ти желая постигане на желаната фигура.

# 584
Здравейте Simple Smile
и аз влизам във вашите редици от днес 04.06
сега съм 78 кг целта ми е поне 60
така че ..... Simple Smile 

някой може ли да ми каже къде беше сайта с линийките  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт