Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 833
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • при морето
Здравейте,мили мои!
Аз вчера не писах,че се поядосах малко от това задържане-по 3 дни.Само в неделя мръднах с -300грамчета и вчера,че и днес заковавам.Много се дразня така.Днес ми беше 14ден.Калкулация до тук:-5кг.Така като гледам ще отидат 2 месеца,докато ги сваля предвидените още 10кг.Моя вика:"Маце,не спирай ядките,хубава скорост си набрала,няма смисъл да изсилваш нещата."Ама аз почнах вече сериозно да се нервя.Иначе си карам на 3-4 плодчета за деня,не прекалявам с тях.Редувам портокали,круши,ябълки и грейпфрути..И вечер-по 50-60гр. орехи или индийско кашу.Засища ме.Иначе ще подивея от глад.Ох,не знам вече... ooooh!

# 256
  • у дома
Привет момичета!
След голямото задържане от събота насам, днес съм -1 кг. Много кеф Simple Smile

Слънчев ден на всички и воля и днес  Hug

п.с. Winter fairy, махай ядките Simple Smile Наливай се с чай с малко мед вечер, за да не те гони стръвнишкия глад! И не се тормози за задържанията - явно организмът си има причина.

# 257
А с какво преборвате глада за соленко? Някакво плодче с аромат на пържолка или сиренце да се сещате  Crazy
Вчера си взех сушени плодове, режимни са нали?

# 258
  • Sofia
Не са,но притъпяват добре глада за сладко...По-добре е накиснати или малко измити,з-то са много сладки...

# 259
Аз сушени ябълки си взех...марко на хартия бият, но ми се сториха удачен вариант за чоплене...не са никак сладки, но си е концентрирано всичко в тях наистина. Дали едни 50-100гр дневно ще объркат процеса  Thinking

# 260
  • Sofia
Не мисля,че ще навредят...аз съм си хапвала фурми,сливи,стафиди,което е замествало яденето на плод и мед

# 261
Благодаря за бързите отговори Doli   bouquet

# 262
  • Под люляка
Уфффффф и аз и двете вечер прегреших със орехи Confused, но днес ще си взема фурми по примера на
Doli

# 263
Zdraveiteeeee! Sled kup izdunki ,zaradi MC otnovo sum na rejim,predimno zelenchuci beli mesa i riba.
Uspqh da zapazq 4 ot svalenite si 5kg.
jedira :hug:radvam se che te vijdam,nadqvam se che momichetata nqma da imat protiv da pishesh tuk,zachtoto i az iskam da draskam po nqkoi red ot vreme na vreme.
Uspeh na vsichki v borbata s kilcata.Sujalqvam za latinicata ,no ne sum s moq komp.

# 264
аз бях днес само на киви.. ,но изядох около килограм и 200 грама.. ,затова пък мисля утре да изям 800 грама : )) .. и аз вечер се наливам с вода.. така притъпявам глада : ) .. свиква се.. : )хубава вечер!

# 265
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз от 2 дни не съм мърдала ни нагоре ни надолу, но съм доволна Simple Smile
Winter fairy не се предавай, на финалната права си Wink аз също задържах по 2-3 дни, но после свалях по 1 кг Wink то така май е по-добре отколкото по 100 -200 грама на ден
Успех на всички
аз мисля след Великден да направя тази диетка с житото , някой да има наблюдения в/у нея newsm78 ??

# 266
  • Sofia
Здравейте, аз съм днес -100 само. Малко съм отчаяна, но след месец пак с песен на уста.

Житната е по-неприятна, тук колкото и малък да е изборът, все пак го има, докато при житната диета се яде само и единствено жито. И дъвчеш като луд.  Tired

# 267
А какви резултати да очаквам от нея?
Преди да започна плодуването бях на диета на боряна/бояна не помня точно и за 5 дни смъкнах 4кг, доста добре, но после за 1 ден си върнах 1 като ядох ограничено и разделно .. както и да е ..въпроса е да има дълготраен ефект, знам че зависи и от мен, но все пак не като хапна една солета или нещо друго да кача 1 кг нали Simple Smile

# 268
  • Sofia
Не знам, аз издържах 2 дни на жито и това беше (преди 2 години). Не помня свалих ли нещо и колко.  Simple Smile След това отидох на доктор и той ми направи режима с плодовете и зеленчуците.

# 269
  • у дома
Аз също миналата година опитах да правя житната - издържах 1 ден, умрях от главоболие и спрях Simple Smile
Тази година накарах майка ми, поради здравословни причини, да се подложи на житната диета. Тя се нави, че дори я и направи 10 дни. Имаше безумно огромен ефект при нея като килограми (над 10 свалени), но предполагаме, че е от течностите, които организмът й е задържал. Тя я издържа, но въобще не успяваше накрая да си яде дажбичките жито Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт