Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 833
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Уфффффф и аз и двете вечер прегреших със орехи Confused, но днес ще си взема фурми по примера на
Doli
          Аз предпочитам тези,които са в картонена кутия,700гр.за 3-4лв.,меки и сочни,като мармалад

# 271
  • Sofia
Здравейте! Simple Smile

Приключих! Simple Smile За 1 месец съм 8 кг по-малко, -9,5 см от талията, -5 от ханша и -4,5 от бедро.
Ще продължавам да следя тук и да се радвам на вашите успехи, а на 7ми май (след Гергьовското агне  Laughing) пак съм на линия.

Тези иранските фурми и на мен са ми любими!
А има и петмез от фурми, с който стават чудни сурови бонбони, като се смеси с натрошени ядки.  Wink

# 272
Здравейте.
От много време искам да започна точно този курс, но все още не съм се решила на 100%.
Записвам се да следя темата, дано ми дойде стимул.

Успех на всички! Simple Smile

# 273
Браво Шунка, аз приключвам 2 дни преди Великден, но мисля след 7 май, тъй като на 6 имаме кръщане да почна и аз, така че може заедно ако искаш Simple Smile

# 274
  • Sofia
Ами хайде, на 7ми Simple Smile Аз задължително почвам тогава, да сваля нещо за последния учебен ден, после да мине захранването до юни, че тогава ни почват рождените дни. Simple Smile

# 275
Супер Simple Smile Аз ще съм на линия и на нас през лятото ни почват рождените дни.. Ти колко имаш още за сваляне?

# 276
  • Sofia
10тина още. Simple Smile

# 277
Е днес никой не пише, къде сте ??
Аз днес съм - 400 още  Heart Eyes
Шунка аз имам още 15 някъде  #2gunfire, но съм твърдо решена да си върна кг преди бременността Simple Smile

# 278
  • Под люляка
Аз не се тегля ,обаче определено имам прибиране на корема.В понеделник ще пробвам една пола която този понеделник ми беше доста препъната  Confused Защо не може да е на зеленчуци този режим  newsm78 никак не ми вървят тези плодове. Днес цял ден ми се върти в глава голяма чаша с доматен сок  ooooh!

# 279
  • Sofia
Може фреш от зеленчуци,доматен сок също може,но без сол

# 280
  • Под люляка
Лелелелеееееее как съм го пропуснала това doh Благодаря ти Doli, утре ще съм на доматен сок / той е домашно приготвен , мисля че е без сол/

# 281
Здравейте момичета, реших да се присъединя към вас. Една моя приятелка беше при Д-р Емилова и още след първата седмица и се стопили камъните в жлъчката и изхвърлила и камъни от бъбреците. Освен това постя до Великден и мисля да съчетая нещата.
До скоро!

# 282
Днес никой не пише тук, но да се отчета.

Тъй като имам останали някои неща, днес към плодовете включих и краставица и чушки, да не отидат зян. Все пак чисто технически са плодове.

Билките, които пия са за отслабване. Имат и ефект на подтискане на апетита, което в случая помага.

За сега се чувствам добре. По едно време почувствах дискомфорт и изпих две чаши топла вода и това спря. Към чая ми харесва да добавям и малко канела и ябълков оцет от био магазина... Интересно че след закуската с краставица и чушки на обяд много ми се доядоха плодове. Ядох портокали. Сега на вечеря, обаче, пак ми се ядат зеленчуци. Така че май ще ползвам краставици, домати и чушки с режима. В сутрешния чай добавих лъжичка куркума за разхлабване. Иска ми се да изкарам поне една седмица на този режим, а може и 10 дни, после захранване.

Засега съм много доволна от този режим. Преди пробвах сиропуването с Мадал Бал, което направо не се издържа.

Чакам с нетърпение да се включат и други.

# 283
Adiba добре дошла и успех Simple Smile Напоследък никой не пише - момичета да не се отказахте?? На мен ми остават още 9 дни захранване .. това е лесно, а после накъде? Шунка ти сега какво си хапваш би ли споделила

# 284
Стига говорихте за ядене, де, Колеги! Simple Smile)))

Аз малко задържам с гладуването, затова не пиша - но днес съм на режима с грепфрутов сок и вода! Издържах цял ден, горе-долу сутрин, обед и вечер по един грепфрут, изстискан на сок, с вода към него - става около 500 мл на порция. А следобяд си направих пак сок и вода от два портокала. Да видя утре дали ще издържа на същото. За жалост - не се измерих предварително.

Общи условия

Активация на акаунт