Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 833
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
То не е много за споделяне, че предните 2 дни малко излязох от строя. Embarassed Но днес пак почнах да се взимам в ръце. Продължавам със сок от грейпфрут сутрин, евентуално сок от морков, чай, ядки, плодове, днес на обяд ядох зелена салата и ориз с моркови и тиквички и вечерта боб. Гледам да е без сол и където може без мазнина, макс. малко зехтин/масло. Вместо хляб си правих царевични питки, само трябва да измисля как да стои слепено брашното, че много се трошат.
В момента си правя разни веган експерименти да налучкам някакви вкусни манджички.

Адиба, какви са билките, които пиеш?

# 286
Адиба, какви са билките, които пиеш?

Пия билковата смес, която правят в билковата аптека на ул. Поп Богомил (непосредствено преди Лъвов мост). В нея сладкия корен и горчивината на гръмотръна потискат апетита. Редувам я през ден със сместта им за затлъстял черен дроб, за която също може да се каже, че действа отслабващо, защото здравият черен дроб води до отслабване. И тя е горчивичка и ми потиска апетита. Всъщност искам да отслабна, но основният ми мотиватор да съм на режима на Др. Ковачева е желанието ми да си подобря здравето на черния дроб и жлъчката. Редувам двата вида билки, защото първата смес съдържа зърнастец, а не искам да се пристрастявам. Ще се похваля, че като за първи ден коремът ми беше учудващо редовен. Дано да продължи все така. Друга билкова смес, която пия когато й дойде реда (понеже все ги редувам) е тази от темата Отслабване с букет от 17 билки. Тя също има лек слабителен ефект. На много хора също им намалява апетита.

# 287
  • Sofia
Ще взема да отида най-накрая и аз до тази билкова аптека, да видя сместа за черния дроб. Точно такова нещо ми трябва и на мен, дано не се припокрива с билките, които имам - от тях има някои, които влияят на черия дроб. Досега все от ул. Три уши съм пазарувала, но там май не продават смеси.

# 288
Ще взема да отида най-накрая и аз до тази билкова аптека, да видя сместа за черния дроб. Точно такова нещо ми трябва и на мен, дано не се припокрива с билките, които имам - от тях има някои, които влияят на черия дроб. Досега все от ул. Три уши съм пазарувала, но там май не продават смеси.
Тази аптека има три смеси за черен дроб - затлъстял (стеатоза), хепатит и третото май беше цироза.
Моята смес за стеатоза е направена от: кисел трън, мента, червен кантарион, невен, цикория, хвощ, глухарче, шипка. Телефонът на аптеката е 02/9836003 и 9839916. Можеш да се обадиш да ги питаш каквото те интересува преди да решиш дали да ходиш.
Да добавя, че цената е 6,60 лв. за 380 г.

# 289
  • по пътя на светлината
Добро утро плодчета!
Чета ви редовно,но не пиша за да не взема да направя някоя изцепка.... Simple Smile
Вече 32 ден съм на плодове и се чувствам добре.
Смених режима на хранене поради здравословни причини и има ефект,доволна съм за сега....
Желая ви успешна седмица! Hug

# 290
k.a.l.i. браво, това е доста дълъг период и колко кг.свали за периода ако не е тайна Laughing

# 291
  • по пътя на светлината
Казах че не е за сваляне на килограми,така че на кантар не съм се качвала... Simple Smile,да определено съм и отслабнала .
Това с кантарите отдавна не го практикувам.
След раждането(преди 9 години) се бях вманиачила да се меря на кантара-по всяко време на деня.
В момента в който спрях да мисля за това,нещата се подредиха....всичко е психика...-начин на живот и здравословно хранене.

# 292
  • Sofia
Поздравления за волята,а би ли споделила какви здравословни проблеми си имала и какъв е ефекта до сега

# 293
  • по пътя на светлината
Сърдечна недостатъчност -предписаха ми бета блокери (ако правилно го пиша),които пих съвсем малко и се отказах.
Прочистването на организма за мен е единственото лечение от което се чувствам добре,но това не го препоръчвам да го правите сами у дома Simple Smile,само за ветерани Simple Smile

# 294
  • Sofia
Аз съм от ветераните  Laughing,Желая ти успех и справяне с здр.проблеми   bouquet

# 295
  • по пътя на светлината
Благодаря.
На всички плодчета, пожелавам да не се измъчват ,колкото издържат толкова...
Всеки следващ опит на плодове ще е повече дни-гаранция  Wink

# 296
  • София
здравейте и от мене
приемате ли нови попълнения:)
чакам още малко да се  постопли времето и да излезнат сезонните плодове и така ми се е догладувало на плодчета и чайче.
Така, че сега се връщам да прочета темичката от началото и после започвам да ви следя редовно:)

# 297
k.a.l.i.  Peaceжелая ти успех и дано всичко лошо е останало за гърба ти.

# 298
Да се отчета за днес - тази сутрин бях -1 кг. Отдавам го най-вече на изхвърляне на вода, поради махането на солта. Издържах на режима без проблем. Но за сега хапвам и зеленчуци. Не мога да погълна повече от 2 лъжици мед за деня, нито да мина само на плодове, без никакъв зеленчук. Не обичам сладко в прекалени количества.  Embarassed

# 299
  • при морето
Аз малко поизлязох от строя,но тия дни ще се хвана в ръце и...опят сначале!Има една йога-диета,много ефикасна,чудя се дали да не я вмъкна за леко разнообразие,хем да наваксам.Тя е 1-ви ден-на вода,2-ри ден -на ябълков /или друг/сок,3-ти ден-на зеленчуци,4-ти ден-на плодове.Някой правил ли я е? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт