Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен Simple Smile
След вчерашния 6-ти ден вече имам очакваното задържане, нито грам по-малко от вчера, но след 2-3 дни предполагам, че ще има някаква промяна, радвам се че поне се поотдалечих от ужасяващите за мен килограми   newsm44 . Вчера отново бях на около 150гр сушени смокини, фреш от ягоди, 2 ябълки, 2 чая и около 1.5л вода.

Pinkito това с бадемчетата и меда звучи много вкусно и вече планирам да го опитам след захранването  Laughing

stasianka37 режима със сигурност ще ти помогне за този проблем  Peace , преди доста време преборих много сериозно заболяване с плодолечение и здравословно хранене след това, от тогава силно вярвам в него.

# 376
  • у дома
Привет и от мен. За 10 дни захранване имам 1 бутнато килце, но и на него съм доволна Simple Smile, щото имах някои малки прегрешения (напр, слагах малко зехтин на зелена салата, че иначе не мога..., а вкарах и малко ядки...)
Иначе всичко ок. Успех на всички и приятен неделен следобед Simple Smile

# 377
  • Sofia
Пинкито,къде тези екстри...предполагам,че се получава нещо като марципан,който  обожавам...аз ще си ги накисна за 1 нощ и дано успея да ги смеля в блендера и с малко мед или фруктова захар дано се получи

# 378
Доли , само с мед миличка, никакви фруктови захари... аз не знам дали фруктовата захар се продава в някакви опаковки, но ако е така, то при всички случай има стабилизатори и един Бог знае още какво вътре.. Аз днес се премерих, ами както ви казах , очакваше се.. Имам да боря 6 кг...Да видим до кога и как ще стане работата...

# 379
  • Sofia
Доли, в кафемелачка се смилат чудесно ядки. (аз специално си купих само за това Blush)

# 380
Доли, в кафемелачка се смилат чудесно ядки. (аз специално си купих само за това Blush)
Мели и неща като ленено семе, сусам. И аз само за такива неща я ползвам!

# 381
  • София
Мели и неща като ленено семе, сусам. И аз само за такива неща я ползвам!
и аз, и аз:)

# 382
# 383
Здравейте, дами!
Включвам се за втори път и се надявам да е по-успешен!
При първото плодуване бях -4,5 кг за 7 дни! Уникален резултат, ноооо волята ми избяга и не го запазих. Пожелавам си успех този път, и на всички вас!  newsm51

# 384
И аз така след 6 успешни дни и -3 кг.се изложих и сега съм пак 63,8 #Cussing out
Е ,продължавам,без повече издънки ,надявам се Embarassed

# 385
Привет и от мен!
Днес ми е 9-ти плодуващ ден, не чувствам глад и мисля че без проблеми ще изкарам и този път, малко ме е яд - снощи към 10 изядох 2 парчета диня, знам че не трябваше, но...
Та от вчерашната радост при 60.9, днес си показа твърдо 61 ама днес цял ден ще си карам само на киви, чай и вода! Поръчах си и витамини, не знам някой пил ли е по време на плодуването и кога трябва да се пият? Забелязах че косата се опитва да капе малко по интезивно от обичайното и малко сухота на кожата, та реших да се опитам да подсиля малко организма, не знам само как това би се отразило на диетата? newsm78
Моля ако някой е пил да сподели, засега мисля да ги приемам сутрин по едно да кажем след закуската в 10... Thinking

# 386
Здравейте момичета, днес отново плодувам на фреш портокал, сливи и липов чай. До сега не съм яла мед, но преди да легна вероятно ще взема една лъжичка за през нощта. Днес съм свободна и използвах хубавото време, за да се движа из парковете и по улиците цял ден. Мисля сега и да се пораздвижа допълнително у дома. После може и масаж с виброколана. Надявам се комбинацията от всичко това да даде желания ефект!
Миналата седмица си хапнах след постите. Може да се пробвам да плодувам и утре, може да съм понасъбрала сили.

tndr според мен динята си е режимна, да не говорим че няма никакви калории, особено пък такава пролетна диня, едва ли е от най-сладките. Тя е само вода. Възможно е да си задържала вода, но не мисля че това е повод за притеснение! Браво че си издържала 9 дни!
Simony , резултатът ти е бил невероятен! Пожелавам ти такъв и сега?
junia-eli, избягвай издънки, защото ако не се захраниш, не само ще си навакваш килограмите, но може да си навредиш на здравето!

Усоех на всички плодуващи!

# 387
ехо къде се загубихте момичета newsm78
как върви диетката

# 388
12 ти режимен за мен, на обичайното киви с банан, чай и вода.
От 2-3 дни цикля на 60.3-60.6 и днес пак беше на 60.3, но мисля че е нормално! Охлабих размера и това е супер! Чувствам се добре и ми е леко и хубаво! Поне за малко да се харесаме в огледалото!  Blush Надявам се този път да е за по-дълго! Mr. Green Дано удържа още 8 дни, не чувствам някакъв особен глад по-скоро малко ми омръзва но ми се ще да ги направя 20-то дни!
Поздрави на всички и успех!

# 389
tndr - браво!
Аз след издънката просто се захраних и приключих диетата след 1 седмица режим.Резултата ми беше - 3 кг.
В началото на следващата седмица - 30.04. ,започвам втора серия като междувременно се старая да задържа постигнотото.
Успех на всички и ще докладвам отново от понеделник.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт