Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте и от мен!!!  Hug Hug Hug
Чудих се аз,чудих се, и реших да взема и аз да се запиша в темата.
Днес ми е втори ден плодуване и да ви кажа не се чувствам кой знае колко добре,но се надявам това да премине-по-опитните ще кажат...
Пробвала съм и други начини за отслабване-къде успешно ,къде не чак толкова,но проблема ми е,че съм малко непостоянна и трудно мога да издържа на някакви режими на хранене,при които за 6 мес се свалят по 10 кила,щото нямам толкова нерви да обмислям какво точно ям и по колко или пък да карам по някакви строго определени схеми.
Затова реших,че ще опитам да плодувам възможно най-дълго и след това да се захраня като хората, и после отново да направя една серия,защото кг ми в повече са доста и няма да стане на един път.
Стискайте ми палци а аз ще стискам за вас!!!
Дано този път успия най-найкрая да се отърва от тая досада нищо да не ми става и да не мога да ида  дискотека,камо ли на плажа.... Sad Sad Sad

# 466
Привет отново и от мен! Аз приключих с захранването, сега ден-два гледам да карам на салатки като си продължавам, чая и меда и плодовете сутринта. Вчера/снощи бях на рожден ден пила съм не повече от 20гр уиски и малко марулена салта, е беше подправена ама...
Позакъсняхме като се върнах може би от алкохола ми се прияде чудих се дали чай с мед, хапнах си малко зелева салата и може би около 30-40гр сирене... и днес сутринта позеленях от яд. вчера беше 58.7 а днес 59.5 - 0,800 това не е възможно за количеството което съм изяла та те бяха няколко хапки, но още съм и в МЦ та знам ли, а отгоре на това кажи речи от няколко дни не съм посещавала едното място та тази вечер ще пия хапчета и утре да видим какъв ще е резулата! Борбата за мен тепърва започва за да задържа постигнатото, че стесних всички възможни поли и панталони!
 newsm78

# 467
tndr, по най-голяма вероятност задържаш вода. За да качиш реално един килограм е необходимо да имаш в излишък 7000 калории... което няма как да стане за един ден. Започни утре с една/две чаши зелен чай, грозде или някакъв друг натурален диуретик и ако ползваш сирене просто си го слагай за няколко часа във вода. Алкохола също има влияние, но там всеки индивидуално си подхожда. Wink

Хубави почивни дни на всички! Simple Smile

# 468
Исках да ви питам дали спазвате часовете с точност и дали ядете по по-малко плодове повече пъти. Днес ядох черешки в 8 вечерта след като от 2 не бях яла или пила нищо освен вода

# 469
Малко попрекалих с черешите тази вечер, ама 4 часа правих дегустация и то точно до топлата витрина с кебапчета и то едно такова приятно ухание се носи, през цялото време ми бяха в главата #2gunfire  НО издържах геройски и с гордост обявявам 10тия си ден за успешно издържан. Половината мина, хайде остава още толкова.  Peace

# 470
cvetteto браво! Продължавай в същия дух! Надявам се и аз като теб да остискам и ти пожелавам да си постигнеш целта.
днес и на мен денят ми беше труден за изкарване, а съм само на 4-тия ден. За тези, които не са яли ябълки досега съветвам да не го правят, защото коремът стърже постоянно и гладът е изострен. Целият ден съм си мечтала за всичко, което може да ти мине през ума, дори месо, въпреки че съм вегетариянка от близо 6 месеца.

# 471
 Lilinor, благодаря много за милите думи и на теб успех с начинанието. А ябълките си имат и добрите и лошите страни: вярно коремчето много стърже от тях, но пък правят чудеса със стомашно-чревния тракт. А btw за часовете- аз също не ги спазвам, защото ходя и на лекции и просто не мога в определен час да си извадя ябълката и да почна да хрупам Grinning

# 472
cvetteto знам Grinning, но досега ги бях яла половин час преди ядене в продължение на години (те са ми любимия плод) и явно съм си изградила навик. 

# 473
За съжаление от зеления и черния чай не ми става добре, явно имат нещо което не ми понася затова ще карам на билков отново, не само че не е надолу ами закова 60.4 и сега докато не ги върна тези 2 кила назад ще карам на плодове!  #Cussing out #2gunfire Бяс ме гони! Дано за 2-3 дни се нормализират нещата. Ягодите до колкото знам също действат доста диуретично? Както и да е, днес съм на ябълки, може би утре ще си взема ягоди!
 Confused

# 474
tndr спокойно. Всичко ще се нормализира. Аз пък два дни вече свалям по много малко. 0.300 първия и 0.100 втория. Тялото ти е стресирано и сигурно задържа много течности да компенсира

# 475
  • у дома
За съжаление от зеления и черния чай не ми става добре, явно имат нещо което не ми понася затова ще карам на билков отново, не само че не е надолу ами закова 60.4 и сега докато не ги върна тези 2 кила назад ще карам на плодове!  #Cussing out #2gunfire Бяс ме гони! Дано за 2-3 дни се нормализират нещата. Ягодите до колкото знам също действат доста диуретично? Както и да е, днес съм на ябълки, може би утре ще си взема ягоди!
 Confused
и моят съвет е да се успокоиш. Аз показвам с 1,5 кг. отгоре, от няколко дни направо като задръстена се чувствам. Затова днес ще опитам само на ябълки и така Simple Smile Все пак и организмът си има своите капризи, така че не е толкоз голям проблем, че позадържаш и повишаваш. Ще паднат скоро задържаните, ще видиш Simple Smile

# 476
  • Пловдив
Да ви попитам само: Разрешени ли са сушените плодове или не е желателно?

# 477
  • Sofia
Може по малко/до 50гр./ и изкиснати или измити

# 478
  • Пловдив
Благодаря!  bouquet

# 479
Здравейте момичета   bouquet Искам да се присъединя към вас, но няма да карам диетата само на плодове и чай с мед. Мисля от време на време да хапвам и по малко риба и зеленчуци. По принцип ям много плодове, и мисля че тази група е за мен. А и както наближава лятото, наистина ще наблягам много на плодовете  Wink Надявам се да не ви пречи това   bouquet

От скоро почнах да тренирам. С приятеля ми си купихме книга за йога, и ви препоръчвам на всички да опитате. Гледам сутрин и вечер да правя йога, а през деня тичам и правя упражнения за корем. Последните няколко седмици съм много ядосана на себе си защото изведнъж качих 3 килограма, и си нямам и на представа от какво.. Само знам че яко убиват самочувствието  Mr. Green Както и да е.. гледам да съм позитивна. Поръчах си снощи страхотен бански и искам като пристигне в края на другата седмица, вече да има някакъв резултат  Grinning

Успех на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт