Къде в Пловдив??? - 30

• 85 026
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Къде мога да намеря перка за хлебопекарна? Търся безуспешно няколко месеца, но сервизите, които ми казаха , вече не работят. Хлебоперканата е тази, но марката е Team, та предполагам и някоя универсална перка може да стане.
http://zakuhniyata.tehnika.zora.bg/catalog/product_details/hlebo … a_finlux_fbm_950/

# 481
Погледни и в Мориц в Смирненски (малко преди Гребната база).
Лакарино ги обожавам, но за съжаление досега не съм виждала в Пловдив. Като ходим в Смолян, от там се зареждам - има един магазин само с техни дънки, често правят и разпродажба...

Мориц вече имат магазин и на бул."Вапцаров".

# 482
  • Пловдив
Погледни и в Мориц в Смирненски (малко преди Гребната база).
Лакарино ги обожавам, но за съжаление досега не съм виждала в Пловдив. Като ходим в Смолян, от там се зареждам - има един магазин само с техни дънки, често правят и разпродажба...

Мориц вече имат магазин и на бул."Вапцаров".
Къде по-точно?

# 483
Малко след Камела в къщите,до авто...(сервиз ли е?),в посока коматевския.

# 484
Малко след Камела в къщите,до авто...(сервиз ли е?),в посока коматевския.
Където сменят гуми ли? И продават велосипеди?

# 485
Май до гумите беше.Довечера ще обърна внимание,ако се прибирам от там.За велосипеди не се сещам.

# 486
Благодаря ти, достатъчно ми е това, сетих се къде е Hug

# 487
Няма защо,аз го виждам само минавайки от рейса,затова не съм обърнала много внимание Simple Smile

# 488
  • Пловдив
Мами,помагайте,спешно ми трябва мултимедиен проектор за понеделник и вторник  newsm45

# 489
Мами,помагайте,спешно ми трябва мултимедиен проектор за понеделник и вторник  newsm45
Училищата имат, ако имаш някой познат директор или учител  Whistling

# 490

От сайта на парк- хотел Пловдив( до Лаута),тук най-отдолу пише "техническо оборудване и услуги"- говори с тях,да го вземеш под наем за когато ти трябва  Peace

# 491
  • Пловдив

От сайта на парк- хотел Пловдив( до Лаута),тук най-отдолу пише "техническо оборудване и услуги"- говори с тях,да го вземеш под наем за когато ти трябва  Peace
Магазините Офис 1 даваха под наем.Обади се в този на Д.Николаев и питай.

# 492
само да кажа, че офис 1 не работи събота и неделя

# 493
Интересни и хубави стойки за саксийни цветя да сте виждали? /изключвам тези в Бриколаж/

# 494
Дано някой от вас знае как да пусна жалба срещу лекар - специалист.Преглед - предвидени 5мин., отказ да се даде направление за друг специалист и изследвания.Става дума за човек със левкемия, отказано му е да се търси причина за кашлицата/целия зимен сезон/ и му се изписва проспан.Според мен имаме основателна причина  да се оплачем!Имаше и някакъв "черен списък "на лекари...
Този път няма да преглътнем, ето така умират хора...От лекарска небрежност и непукизъм.Единственото което ги интересува е колко ще им отпусне здравната каса от този преглед.
Извинявам се , може и да не съм за тази тема.
Дайте идеи ако някой скоро се е сблъсквал с подобно отношение!
Благодаря предварително на всички отговорили.

Общи условия

Активация на акаунт