Къде в Пловдив??? - 30

• 85 079
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Знаете ли къде в Пловдив правят питки по поръчка? Най-близо ми е в Кършияка или Гагарин, но и другаде мога да отида

Unchita, поръчвала съм от няколко места, но най-хубавите питки ми ги направиха срещу у-ще Алеко Константинов (училището до пожарната), има една сладкарница и до нея пекарна, продават хляб и бейгъли. Много вкусни пити правят по поръчка - имат и солени и сладки.

# 91
  • до Пловдив
знаете ли къде се намира в Пловдив детски магазин mим mим?

# 92
Знаете ли къде в Пловдив правят питки по поръчка? Най-близо ми е в Кършияка или Гагарин, но и другаде мога да отида

Unchita, поръчвала съм от няколко места, но най-хубавите питки ми ги направиха срещу у-ще Алеко Константинов (училището до пожарната), има една сладкарница и до нея пекарна, продават хляб и бейгъли. Много вкусни пити правят по поръчка - имат и солени и сладки.
Питки, много вкусни си поръчвам и в Коматево. Правят ги с козуначено тесто, красиви са и пресни. Пекат ги срещу църквата, на ъгъл едно заведение. За сватбата ми и за малката като ми трябва от там поръчвам.

# 93
Момичета,къде са най-вкусните торти с по-прилични цени?

# 94
Трябва ми добър хомеопат, за предпочитане жена.  Peace

# 95
Здравейте, знаете ли от къде може да се купи шапка от памук и ликра? Благодаря Peace  bouquet
Praynig

# 96
  • Пловдив

Питай в темата за хомеопатия Peace

# 97
  • Пловдив

И там никой не дава координати, дори и на ЛС. 

# 98

И там никой не дава координати, дори и на ЛС. 
Аз ходя при Недева....ако някой го интересува  пращам кординати.Само,че тя не работи с деца под 8 години.

# 99
  • Пловдив
did_tag добрите хомеопатки в Пловдив са по-малко от пръстите на едната ти ръка.

Чувала съм за Юрукова, която е лекар и хомеопат. В общи линии всичките ми познати, които са ходили при нея са доволни.

Ние ходим при Джокова. Тя е класически хомеопат. Няма медицинско образование, но е завършила колеж по хомеопатия в Англия. Не изписва от хомеопатичните продукти, които се продават в аптечната мрежа, а тя сама изготвя лекарствата.

Координати и повече подробности на лични.

# 100
  • Пловдив

http://homeohelp.eu/bg/component/sobi2/?catid=7

# 101
Здравейте, нека ако някой знае къде продават дамски обувки на  Diesel или Miss Sixty да пише? Всъщност може и на друга марка стига да са качествени и не прекалено скъпи. Благодаря  Peace  bouquet

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 13:53 от kori_1

# 102
Само да уточня, че не съм запозната много с хомеопатията. Сестра ми е много притеснителна и неуверена, наскоро в училище им изнасяли лекция за хомеопатични препарати, сега ще я придружавам. Не знам какви са видовете хомеопатия, така че се надявам да ме ориентирате. Търсих в сайтове, ама един няма, който да е хубаво структуриран.  ooooh! А за тези неща (притеснителност, страх и т.н.), може ли сами да назначаваме хомеопатичните лекарства и къде да търсим кое за какво се използва?

# 103
  • Пловдив
Само да уточня, че не съм запозната много с хомеопатията. Сестра ми е много притеснителна и неуверена, наскоро в училище им изнасяли лекция за хомеопатични препарати, сега ще я придружавам. Не знам какви са видовете хомеопатия, така че се надявам да ме ориентирате. Търсих в сайтове, ама един няма, който да е хубаво структуриран.  ooooh! А за тези неща (притеснителност, страх и т.н.), може ли сами да назначаваме хомеопатичните лекарства и къде да търсим кое за какво се използва?

Не,не Naughty В никакъв случай самопредписание!Опасно е дори и да не звучи точно така.За да се ограмотиш,моля прочети тук...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

# 104
знаете ли къде се намира в Пловдив детски магазин mим mим?

Мисля, че е в пресечка на Железарска. Като вървиш от Джумаята към тунела по Железарска, отляво.
В началото на пресечката е и се вижда от Железарска.
Е, обяснението си го бива, но все пак става дума за Капана Grinning.

Чайник откъде? Гледам в сайта на Рино и не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт