Къде в Пловдив??? - 30

• 84 860
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Захир,благодаря.Но имам спомен,че там търсих преди 1 година и нямаше за пръстени и обеци метални части,само елементи за гердани и мъниста.Освен да съм ги пропуснала...
На моста със сигурност има - сложили са ги в гондолите точно като влезеш  Peace

# 76
Drozi,благодаря  Simple Smile

# 77
Колко много сте изписали!  Hug

# 78
както и детската ваксина преванал как й е името в българия? има ли я тук въобще?

Ерин, Превенар ли имаш предвид (пневмококова ваксина)?

ще проверя отново и ще пиша, защото наистина на това име превенал нищо не излиза като резултати
Поля, ако не сте намерили вече ваксината, ще проверя и ще ти звънна утре.

# 79
  • в колонките
    Ерин Брокович,ако има проблем с ваксината в Бг-то пиши ми на лични да я търся в Атина. Hug

# 80
Момичета, това с купуването и изпращането на ваксини  е рисково.
Те трябва да се съхраняват на студено, рисково е, защото не се знае при транспортирането дали ще се спазят условията. Внимавайте.

# 81
  • в колонките
Момичета, това с купуването и изпращането на ваксини  е рисково.
Те трябва да се съхраняват на студено, рисково е, защото не се знае при транспортирането дали ще се спазят условията. Внимавайте.

Споко,Атина не е в другият край на света. Naughty.А и ние знаем по нещо за ваксините. Peace

# 82
  • Пловдив
А сигурни ли сте дали тук се съхраняват правилно?!

..............................

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:16 от *Бенджи*

# 83
Не съм сигурна, в нищо вече.
И ми е странно, че всичко се приема така спокойно, а от това зависи животът на децата ни.

# 84
  • Пловдив
При цялото ми уважение, но не се ли обработват с приоритет лекарства със специални изисквания за съхранение. Предполагам е заложен някакъв толеранс, ама защото пътувало не в хладилен камион, дайте сега и два дни да си стоят...... #Crazy

Кога ще започнем да работим със съзнание и отговорност....., така че не не съм спокойна.  Tired

# 85
  • Пловдив
Това е практика.

............
И аз бях така  #Crazy в началото, но това е положението.....
.........
Това беше преди години, надявам се нещата вече не са същите, но едва ли... Thinking
............

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:20 от *Бенджи*

# 86
благодаря много на отзовалите се
да, и аз съм го чувала това за ваксините от хора от първа ръка, но дали е така не знам
аз не съм майката да решавам или не, просто върша работа
разбира се, че ще направя сигурно, че е от проверено място

# 87
  • Пловдив
Знаете ли къде в Пловдив правят питки по поръчка? Най-близо ми е в Кършияка или Гагарин, но и другаде мога да отида

# 88
На Сточна гара

# 89
В Лекси мисля ,че правят питки по поръчка

Общи условия

Активация на акаунт