Къде в Пловдив??? - 30

• 84 831
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате добра агенция за наеми

Миналата година търсихме с доста агенции и останахме много доволни от Римекс имоти. Агентката ни се казваше Галя Френкева. Ставаше въпрос за жилище. Не знам дали са разделени на жилища и бизнес имоти...

# 61
да, благодаря, за жилищни става въпрос
търся нещо в близост до братската могила или направи си сам
ако някой се сети за нещо, да ми драсне едно лс

# 62
  • Пловдив
както и детската ваксина преванал как й е името в българия? има ли я тук въобще?

Ерин, Превенар ли имаш предвид (пневмококова ваксина)?

ще проверя отново и ще пиша, защото наистина на това име превенал нищо не излиза като резултати

Ваксината със сигурност е превенар- върви по касата и се правят 4 приема. На 2,3 и 4 месеца и после на 1 годинка.
За наемите- драсни ми ЛС или на скайп да ти дам координатите на кръстницата на Любчо- работи в агенция за недвижими имоти Wink

# 63
както и детската ваксина преванал как й е името в българия? има ли я тук въобще?

Ерин, Превенар ли имаш предвид (пневмококова ваксина)?

ще проверя отново и ще пиша, защото наистина на това име превенал нищо не излиза като резултати

Ваксината със сигурност е превенар- върви по касата и се правят 4 приема. На 2,3 и 4 месеца и после на 1 годинка.
За наемите- драсни ми ЛС или на скайп да ти дам координатите на кръстницата на Любчо- работи в агенция за недвижими имоти Wink
Да нямаш предвид ваксината Пентаксим, която вече се поема от касата http://www.vaksini.bg/11/view.html? Превенар, доколкото аз знам, не се поема все още от касата, но може и да бъркам...

# 64
  • Точно където трябва
Привет! Имам принципен въпрос. Тъй като ми предстои да пазарувам за неродената си бебка, моля мамите с опит да съдействат. Кои са добрите магазини в Пловдив за пазаруване-като качество, цени. Влизам в най-различни, но нищо не разбирам. Примерно във Вис Виталис дрешките са на прилични цени, но качествени ли са. За другите неща нямам база за сравнение. Не държа да е най-скъпото /даже никак Wink/, но да не са и парцали. Също и за спално бельо, матраци, шишета, биберони, помпи и т.н. всичко необходимо за бебето.
Благодаря!

# 65
да, точно така, ваксината е от имунизационен календар на друга държава и се пада да се прави май месец, когато бебето ще е на почти годинка
има ли откъде да я купим /не по здравна каса/

# 66
  • Пловдив
Ако ваксината наистина се поставя по ЗК няма начин да не можеш да си я купиш от аптека.
Питай в Марешки.

# 67
  • Майничка

Много доволна бях от бебешките неща на Фокс (въпреки че за дребната идваха малко уголемени), също на Елипе, от българските. В интерес на истината, най-читавите и трайни бебешки бодита, впоследствие и друго бельо, съм купувала на Маркс и Спенсър. Спално бельо имам комплекти с ластичен чаршаф на "Вис Виталис", не са лоши.
Бих те посъветвала да купиш само санитарния минимум дрешки, като се роди бебенцето, може да се окаже, че масовите продукти за новородени не са подходящи за него - малката ми дъщеря до 6м. влизаше почти единствено в дрешки за недоносени, без да е такава, останалите й бяха като харизани, а за братовчед й, който е на нейната възраст и със сходни размери при раждането, още първия месец се вместваше спокойно в дрешки за 6-8 месеца.

А и "персонализираното" пазаруване, като си представиш конкретното мъниче в дрешката, е несравнимо по-сладко. Laughing

# 68
  • Пловдив
да, точно така, ваксината е от имунизационен календар на друга държава и се пада да се прави май месец, когато бебето ще е на почти годинка
има ли откъде да я купим /не по здравна каса/

Момичета,вие сериозно ли  Shocked Защо са ви още отрови в организма,недейте така...Прочетохти ли страничните ефекти Confused

Сори,ама...

# 69
Привет дами, да сте вижали някъде в търговската мрежа, този шампоан:
Garnier Neutralia

Erin, ние сме много доволни от Инвеста, брокер-собственик Весела. Чрез нея си купихме жилище, много коректна дама. http://www.investa.bg/rentindex.php

# 70
  • Пловдив

Да нямаш предвид ваксината Пентаксим, която вече се поема от касата http://www.vaksini.bg/11/view.html? Превенар, доколкото аз знам, не се поема все още от касата, но може и да бъркам...

Превенар и Синфлорикс се поемат от касата вече

# 71
Момичета,от къде мога да купя метални елементи за бижута (пръстени,обеци,...)?

# 72
Момичета,от къде мога да купя метални елементи за бижута (пръстени,обеци,...)?

От Бижуленд - имат магазини в Капана и на пеш.мост.

# 73
Захир,благодаря.Но имам спомен,че там търсих преди 1 година и нямаше за пръстени и обеци метални части,само елементи за гердани и мъниста.Освен да съм ги пропуснала...

# 74
Здравейте, знаете ли от къде може да се купи шапка от памук и ликра? Благодаря Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт