Къде в Пловдив??? - 30

• 85 058
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, благодаря!
Люба, на мястото, за което се сещам последно продаваха закуски. Отляво ти е училището, отдясно ти е стадиона, ако Каменица е зад гърба ти. Правилно ли се ориентирам?

# 421
Правилно си се сетила...само,че закуските са през един павилион.Няма начин да не го намериш.....

# 422
моля напишете пак името на докторката в тракия, която пробиваше уши

# 423
  • Пловдив
моля напишете пак името на докторката в тракия, която пробиваше уши

д-р Титова 0887-940006 -има подход към децата,не ни се възпалиха ушенцата в последствие.В момента на пробиването моята изобщо не плака.А аз очаквах друго
Съблюдавайте къде маркира дупките.Едната не беше симетрична и аз я коригирах.Може да се е разсеяла докторката,не знам.
Който ще ходи,първо да се обади,защото работното й време е много странно.И един ден от седмицата не работи.Май беше четвъртък

# 424
Благодаря за имената на кожните лекари   bouquet

Под честен имах предвид да не ме лъже, защото последния път една лекарка се изгаври с мен и ми продаде скъпи лекарства, които после видях, че са рекламни мостри, без право да се продават  #2gunfire Да не говорим, че друг лекар след нея ми каза истината, че просто няма лечение, а само поддържане  Peace

За ремонт на дрехи, зависи от самия ремонт-понякога е по-трудно да ремонтираш дреха, отколкото да я ушиеш наново  Peace
По принцип вземат минимум 4 лв за подгъв на панталон.

# 425
  • Пловдив
Момичета, здравейте.
Въпроса ми може би не е точно за тук, но да ви питам, ако имате информация може на лични да ми отговорите.
за център За децата - http://shkolazadecata.hit.bg/index_DA.htm. какво представлява тази академия, като занималня ли е? някой да е водил детето там?
Благодаря ви предварително.

# 426
  • Пловдив
От 2 месеца се каня да водя малкия на арт занимания, но все нещо се обърква - я изниква спешно пътуване, я аз се разболея... надявам се другия месец вече да се вредим, защото след рисуването мазането с боички вкъщи чистя по 2 часа Mr. Green

# 427
Момичета, чакаме бебе живот и здраве септември месец и искаме да изперем седалките на колата.
Можете ли да ми препоръчате къде и горе долу за колко време съхнат за да си направя сметка по кое време да го направим. Simple Smile

# 428
  • о`майна лунна нощ е
На първото ниво на паркинга в МОЛ Галерия има сухо измиване на автомобили и перат и тапицерии. Не съм се възползвала от услугите им за това, но приятел беше много доволен от резултата.

# 429
  • Пловдив
+1 за автомивката (прахме тапицерията там, преди година и нещо), обаче не се съгласявайте, да почистват тавана - тапицерията се отлепя Peace

# 430
Момичета,говореше се май преди време за добър фризьор (мъж) в Кючука.Някой може ли да ме ориентира за салон и телефон?Трябва ми за боядисване.

# 431
Здравейте, предстои ми да купувам ламиниран паркет за спалня и моля за съвет - къде да търся (мислех да ида до Практикер, Алати и Домко), като ми трябва нещо до 15лв/кв.м. Дали ще открия в тези магазини и някой има ли наблюдения относно качеството на предлаганите от тях паркети?
Балгодаря предварително за отговорите (може и на лични)!   bouquet

# 432
  • София
Здравейте, предстои ми да купувам ламиниран паркет за спалня и моля за съвет - къде да търся (мислех да ида до Практикер, Алати и Домко), като ми трябва нещо до 15лв/кв.м. Дали ще открия в тези магазини и някой има ли наблюдения относно качеството на предлаганите от тях паркети?

В брошурата на Баумакс от вчера има паркет на промоция 9,99/м2 пушен дъб, промоцията е по повод откриването на 2 им нови магазина, виждам, че пише, че е валидна от 20,03-01,04,2012.

# 433
  • Пловдив
Като тръгнеш от Бриколаж към моста на Марица, от страната на Бриколаж на около 150 м, ако не греша има малко магазинче за паркет. там можеш да намериш сносен паркет за 10-12 лв с включен монтаж. Продават немски и полски паркети, за разлика от изброените от теб магазини, в които обикновено "промоциите" са за нискокачествен китайски паркет.  Peace

# 434
sweet_maniche , `ТуиГ   благодаря ви, а знаете ли ориентировачна цена? Hug

Общи условия

Активация на акаунт