Къде в Пловдив??? - 30

• 85 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Търся свестен кожен лекар в Пловдив-първо да е честен, после да е добър професионалист  Wink

Може странно да ви звучи, но аз вече по този критерий ги отсявам  Peace
Кливия, при Теодосиева ходила ли си?
А между другото един мой познат имаше зверска алергия и го оправи една хомеопатка.

# 406
  • Пловдив
Търся свестен кожен лекар в Пловдив-първо да е честен, после да е добър професионалист  Wink

Може странно да ви звучи, но аз вече по този критерий ги отсявам  Peace
Кливия, при Теодосиева ходила ли си?
А между другото един мой познат имаше зверска алергия и го оправи една хомеопатка.

По добре звучи хомеопатичка Mr. Green

# 407
бях ви изгубила Blush

# 408
Момичета, случайно да знаете кога ще откриват магазина на H&M в Мола?

Септември, ако не се лъжа.

# 409
  • No Line On The Horizon
Момичета, помагайте - развали ми се телефона! Моля, препоръчайте ми добър сервиз за GSM-и в Пловдив. Телефонът ми е Sony Ericson Walkman.

Мога да препоръчам Игор. Намира се срещу Икономическия техникум, на Руски, първия магазин за телефони до спирката.

# 410
Момичета, помагайте - развали ми се телефона! Моля, препоръчайте ми добър сервиз за GSM-и в Пловдив. Телефонът ми е Sony Ericson Walkman.

Мога да препоръчам Игор. Намира се срещу Икономическия техникум, на Руски, първия магазин за телефони до спирката.
Аз съм доволна от едно момче, много добре работи. Магазинчето му е в началото на бул. Руски, от гарата като тръгнеш се пада в ляво, под първия блок. С една лилаво-жълта табела е, на знам име, или друг ориентир...

# 411
Много ви благодаря! Още сутринта отивам!  Hug

# 412
Има ли други момичета в Пловдив, които да правят торти като Пепи?

като пепи у тях ли? или хубаво като нея?
щото и от двете има, но и двете заедно няма.
тези, които правят у тях си имат много хляб да ядат докато я стигнат
тези които си правят в сладкарниците си са добри

Да са вкусни като на Пепи, да ги направи с каквито блатове и крем искам аз и да изглеждат добре- със Снежанка е поръчката Simple Smile
Трябва ми за 3-ти април. Тази Анастасия значи отпада щом се чака 3 месеца. Тези Захрано петлевкусни ли са? И някакви отзиви за Сам дам дам, ако има някой Simple Smile Сертификат не ми е нужен.

http://arabela-bg.com/ вкусни са

# 413
но на вид някои са потресаващи, нищо лично
адресът в този сайт не е верен, на мястото в момента се прави някаква бърза закуска за гофрети/катми, сладкарницата не е на този адрес вече
дай актуален ако имаш

# 414
Момичета, дайте ми шивачка в близост до Бирената, моля ви!
Държа да работи евтино. Искам да ми направи някои подгъви на ръкави и рокли примерно. Не е философия, за това ми е важно да не ми одере кожата.
Някой ако знае цени на тези услуги (подгъв на ръкав, на дънки, на рокля) ще се радвам да сподели, да знам как да се подготвя финансово Simple Smile  Благодаря предварително!

# 415
  • Пловдив
На дънки скоро за подгъв, така че да се запази оригиналният, ми взеха 4 лв.

За другите не знам....

# 416
Някой да знае къде подстригват с гореща ножица?

# 417
На "Богомил",с/у у-ще "Васил Левски" има шивачка/зад стадион "Ботев",след пресечката има заведение и до него в нещо като павилион е/,досега ни е правила малки поправки и не ни е взимала скъпо/не мога да цитирам цени,но щом не съм ги запомнила,значи е било нещо съвсем прилично/,даже миналата седмица и занесох един панталон с развален цип,не ми взе парички/чак неудобно ми стана/....и е винаги много отзивчива....

# 418
за подгъв между 2 и 4 лв взимат

# 419
  • близо под тепетата
Пак се обръщам към вас.... Simple Smile търся магазин, където продават магнити... Thinking намерих сайт за поръчване, но ме съмнява по магазините да не се продават...в някоя железария ли трябва да търся? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт