Къде в Пловдив??? - 30

• 85 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
и идея си нямам ooooh!
Утре, има вероятност да карам колата на мивка там, та ако `ТуиГ не знае, ще погледна Peace

# 436
  • о`майна лунна нощ е
За съжаление - не. Върти ми се нещо между 40 и 60 лева, но нека не съм голословна. Засичала съм по сайтовете за колективно пазаруване техни оферти, обаче утрепи ме - не помня цени, защото явно не ми е било на дневен ред такъв разход.

# 437
Цената на автомивката в Мола е 60 лв. за пране на тапицерия, +10 лв/бр  на колан.
Ние проверихме миналата седмица. Момчето обясни, че при горещо време, ако се остави колата за 4-5 часа отворена изсъхва. ОБАЧЕ това не е съвсем вярно. Миналата година, август при 35 градуса си прахме седалките и седя цял ден и цяла нощ отворена и пак имаше влага.

Така че, Evvaa, изчакайте август месец, големите жеги и си отделете поне 48 часа за съхнене, като най-добре е колата да стои с отворени всички врати и багажник.
Ние нямаме време до тогава, но към края на април, ще я перем нашите тапицерии. Има къде да оставим колата с отворени врати на сигурно място, така че се надявам за 2-3 дни да изсъхне.

# 438
ioli   благодаря ти   bouquet
Само още нещо последно да питам -как се казва автомивката?

# 439
  • Пловдив
След 5 годишно неуморно скачане върху дивана, тапицерията (изкуствена кожа) се порна покрай шева и отвора от ден на ден става по-голям. Не искам да претапицирам целия диван, по-скоро си мисля за нещо като кръпка или да се подшие по някакъв начин.  newsm78
Може ли да ми препоръчате някой, който би могъл да ми свърши работа? Съответно по възможност да не тътря целия диван за оглед, а да дойдат в къщи да видят за какво става въпрос.

# 440
Момичета, здравейте.
Въпроса ми може би не е точно за тук, но да ви питам, ако имате информация може на лични да ми отговорите.
за център За децата - http://shkolazadecata.hit.bg/index_DA.htm. какво представлява тази академия, като занималня ли е? някой да е водил детето там?
Благодаря ви предварително.
Водила съм сина си там и останах много доволна, но инфото ми е от преди 2 год. някъде, тогава го водех на едночасови занимания, предполагам обаче, че нивото е същото, защото останах с добри впечатления за собственичката/управителката, така че мисля, че си заслужава  bouquet

# 441
Evvaa, http://www.galeriaplovdiv.com/activity.php?id_shop=99&activi … D1%83%D0%B3%D0%B8

Автомивка - Glorias World
Услуги
Автомивка
На 1-во ниво на надземния паркинг в мол "Галерия Пловдив"
тел.:0888 64 74 90

Не сме прали там, мили са ни колата и бяхме доволни.
За пране още не сме решили къде, или в МОЛА или в тази, която препоръча Ерин преди няколко странички.

# 442
След 5 годишно неуморно скачане върху дивана, тапицерията (изкуствена кожа) се порна покрай шева и отвора от ден на ден става по-голям. Не искам да претапицирам целия диван, по-скоро си мисля за нещо като кръпка или да се подшие по някакъв начин.  newsm78
Може ли да ми препоръчате някой, който би могъл да ми свърши работа? Съответно по възможност да не тътря целия диван за оглед, а да дойдат в къщи да видят за какво става въпрос.

Точно преди дни правихме същата гимнастика.Извиках в къщи тапицера,свали само горната част и на другия ден беше готова за 120лв.с всичко.Тапицера е този в къщичката отстрани на Малкия принц на Граф Игнатиев и Благовест мисля беше тази улица.

# 443
  • Пловдив
Водила съм сина си там и останах много доволна, но инфото ми е от преди 2 год. някъде, тогава го водех на едночасови занимания, предполагам обаче, че нивото е същото, защото останах с добри впечатления за собственичката/управителката, така че мисля, че си заслужава  bouquet

Благодаря за отговора MilenaD.
На мен ми се иска да запиша дъщеря ми на тези модули, които са за 3- год. деца. Като занималня. Ако някой има инфо за тях ще съм благодарна.

# 444
  • Пловдив
Здравейте! Има едни маси и столчета от камъшит, които циганите ги продават така на улицата на различни места. Знаете ли, къде мога да потърся? Казвам циганите, защото предполагам, че ще са на доста по-ниски цени, отколкото в някой магазин. По принцип ми трябват столове и маса за тераса, но трябва да са по-малки, тъй като мястото е ограничено. В тази връзка се сетих за тези от камъшит.

# 445
Момичета,говореше се май преди време за добър фризьор (мъж) в Кючука.Някой може ли да ме ориентира за салон и телефон?Трябва ми за боядисване.

Аз ходя при фризьор мъж в Кичука,казва се Жоро,ако питаш за същия ще ти дам телефона на ЛС- наистина работи много добре  Peace
Но работи следобед от 13.30 часа докато има хора /но ако не ти е удобно следобед може да се разберете и за по ранен час/  Peace

# 446
  • Пловдив
Здравейте! Има едни маси и столчета от камъшит, които циганите ги продават така на улицата на различни места. Знаете ли, къде мога да потърся? Казвам циганите, защото предполагам, че ще са на доста по-ниски цени, отколкото в някой магазин. По принцип ми трябват столове и маса за тераса, но трябва да са по-малки, тъй като мястото е ограничено. В тази връзка се сетих за тези от камъшит.

Не съм сигурна, че си заслужава и 1 лев да дадеш. Миналият ден бяха на подлеза на Тримона - краката на масичките бяха прикачени към плота с тел и сезал. Ако намериш по-качествени добре, но тези който аз видях не струват................

# 447
  • Пловдив

Не съм сигурна, че си заслужава и 1 лев да дадеш. Миналият ден бяха на подлеза на Тримона - краката на масичките бяха прикачени към плота с тел и сезал. Ако намериш по-качествени добре, но тези който аз видях не струват................

О.К. Съгласи ме - не съм ги гледала отблизо. Дайте идеи тогава откъде да намеря такива "по-слабички" столчета, може да не са от камъшит, но да са на по-сносна цена.

# 448
Здравейте! Спешно ми трябва да купя мъжка пижама от памучен плат и с копчета отпред, някаква идея за магазин?

# 449
miss_74,би ли ми дала телефон на фризьорът на лични?И ако може да обясниш къде се намира.Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт