Къде в Пловдив??? - 30

• 84 916
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Като сме тръгнали да питаме за заведения, ме интересуват впечатленията ви за "Ескада" ("Смирненски") като бар.  Peace

# 586
Като стана дума за ресторанти и аз да питам за мнение. С колегите се колебаем между Мегдана и Чардака(Гладиатор) за довечера. Кое е по-добре и изобщо къде се очаква да има хора и съответно жива музика в средата на седмицата?

Аз бих предпочела Мегдана,то за хората е много относително,понякога през седмицата е пълно,друг път не е,но мисля,че жива музика има всяка вечер  Peace

# 587
Като сме тръгнали да питаме за заведения, ме интересуват впечатленията ви за "Ескада" ("Смирненски") като бар.  Peace
Аз имам впечатления, но са само дневни Blush

# 588
  • Пловдив
Къде да намеря хубав картон, от тези гланцираните и релефни, за картички ?
Искам да има избор на видове и цветове, да взема няколко различни.

# 589
за това събиране с чужденците:

както се спомена джия бийч - 120 човека не са никакъв проблем там, градината е хубава и поддържана и другото което е, там всичко си е на място - нито излишно, нито недостатъчно. Украсявала съм за много събития там, ама много - всякакви срещи на чужденци, браншови организации и тн т. Така че там имат огромен опит със събитията. Сещам се за едно събиране с много чужденци където трябваше да се наблегне на българското. Бях направила много рози с различни размери. Хубавото на организацията там е, че всяко нещо се прави с личен подход и се изпипва.

беркут - също ми е любимо място, обичам градината му и управители, персонал, всички са много ангажирани и си вършат работата добре

също, ако бюджетът позволява - добро предложение е градината на ресторант Четири Сезона в Новотела - бялото, камъкът, зеленото - същото са много добра комбинация

Триумф, въпреки че ми е слабост, там беше моята сватба, го изключвам за случая

Не знам какво мислиш за Стария Град - Пълдин - там съм била в организацията на няколко интернационални сватби и трябва да кажа, че си е съвсем на ниво за добро впечатление пред чужденци
Също и вариант ти е Петър Първи /там вече нямам лични наблюдения/

# 590
Ох, за Петър Първи - бяхме там на празничен обяд, преди 2-3 седмици, обстановката е впечатляваща, но обслужването не беше никак на ниво - почти всеки гост беше с объркана поръчка, а съпруга ми оставиха без обяд Confused За ценителите на руската кухня обаче, храната беше пълно разочарование. Аз лично я намерих за вкусна.

# 591
  • Пловдив
Дайте ми идея за ресторант с хубава градина, подходящ за официално събитие около 100 човека (предимно чужденци, което значи и подходящо за транспортиране с такси от/до хотел)?

Ресторант "Арбанаси" в Тракия  Peace
Уникална,голяма градина и много вкусна храна. Има и програма.

# 592
Имам и едно питане- търся дамски халат за баня, с качулка, свеж цвят, до прасеца, номер S/M. Ориентирала съм се към фирми Esprit,Mexx, Benetton.

Бях вече в @Home на Пазарджишко шосе и в Домко. Кажете къде другаде да търся.
Виж и Тач в МОЛ-а, има хубави неща там също. Плажна хавлия на Бенетон съм купувала от един магазин на Отец Паисий, имаше и халати тогава,  намира се след химическото на Джумаята, посока Пощата на ъгъл, точно преди музикалния магазин и срещу едновремешното Верди / зле съм с обясненията по принцип /.

# 593
  • Пловдив
Благодаря на всички за предложенията  Hug

За сега набелязвам:
1. 4 сезона (макар че малко се разминава с концепцията за градинско парти), но е качествено
2. Пълдин (същото като горното), но е в Стария град
3. Джия - с опасения да не ни отнесат глутниците комари  Laughing

Петър Първи изключвам, мястото е много красиво, но мениджмънта  smile3555....
Беркут не става за отвън за толкова хора.

Има ли някое заведение в Стария град, което изпускам?

Ресторантите в Тракия пропускам поради околността от панелни блокове.

# 594
Вчера си купих дамски халат, не марков, страхотен бананов цвят - подобен на това за 44 лв, и детски халат с принцесите на Дисни за 28 лв, от магазинчето на ф-ма Свежен, до Хирургиите.
Много съм доволна, халата е много мек и пухкав и е обточен с гръцки мотиви . Имаше и зелени, жълти, много приятни цветове, и пъстри разбира се.
http://www.svejen-tex.com/towels.html
Купих и комплект обиколници + чарашфи + олекотено за около 45-6 лв.
Има комплекти с принцесите на Дисни и Уйнкс, на отлични цени ( чарашф, плик, лаъвка) 35-40 лв.

# 595
Това на снимката чанта ли е?

# 596
  • Майничка
...Има ли някое заведение в Стария град, което изпускам?...

Сетих се и за "Алафрангите", но току-що прочетох, че градината им е с 80 места. Ама ако стоте не са баш 100...

# 597
Да, чанта е, исках нагледно да покажа "гръцките мотиви". Чанти там няма  Laughing

# 598
Их, жалко Blush Влюбих се в чантата...
Аз затова попитах - зачудих се, как в магазин за спално бельо може да има чанти Crazy

# 599
Момичета, счупи ми се на фотоапарата -капачето за батериите  Sad
Дали знаете къде да го занеса- някои ако може да го поправи или да сложи ново?

Общи условия

Активация на акаунт