Къде в Пловдив??? - 30

• 84 913
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
jul,  ресторант-градина Филипополис  (аз лично не съм ходила)
доста го предпочитат за пред чужденци.

# 601
  • Пловдив
Дами, на ул. "Райко Даскалов" (преди "Вега") имаше магазин за чаши, чинии, сервизи. Съществува ли още? Доста често минавам от там, но не съм обърнала внимание.
Можете ли да ми препоръчате магазин с разнообразие на чаши Luminarc? Трябват ми за кафе, чай, мляко. Не е задължително да са комплект, може и единични бройки.

# 602
  • Майничка
...Можете ли да ми препоръчате магазин с разнообразие на чаши Luminarc? Трябват ми за кафе, чай, мляко. Не е задължително да са комплект, може и единични бройки.

В магазинчето на вносителя има избор. Намира се на ул."Осъм", като завиеш от "Мария Луиза" по "Родопи", втората пресечка отдясно (има нещо като площадче) и пак вдясно. Магазинчето е на самия ъгъл, след него има кафене.

# 603
  • Пловдив
Благодаря!

# 604
Къде мога да намеря този крем?
http://delarom.bg/skin-care/skincare-creams/

# 605

Пловдив

Аптека „Авеню“
Пловдив, бул. „Мария Луиза“ №12
Аптека „Авеню“
Пловдив, ул. „Отец Паисий“ №24
Аптека „Аргентум“
Пловдив, „Капитан Райчо“ №56, Grand Mall
Аптека „Дара 1″
Пловдив, ул. „Солунска“ №1а и 1б
Аптека „Дара 3″
Пловдив, ул. „Славеви гори“ №49
Аптека „Дара 5″
Пловдив, жк. Тракия, бул.“Съединение“,  Търговски център „Аримаг“
Денонощен Аптечен Комплекс
Пловдив, бул. България №130
Аптека „Джумаята“
Пловдив, ул. „Христо Г. Данов“ № 4
Аптека „Мальовица“
Пловдив, ул. „Васил Априлов“ №68
Аптека 36,6
Пловдив, бул. „Цар Борис Освободител“ №62

# 606
  • Пловдив
Имам и едно питане- търся дамски халат за баня, с качулка, свеж цвят, до прасеца, номер S/M. Ориентирала съм се към фирми Esprit,Mexx, Benetton.

Бях вече в @Home на Пазарджишко шосе и в Домко. Кажете къде другаде да търся.
Виж и Тач в МОЛ-а, има хубави неща там също. Плажна хавлия на Бенетон съм купувала от един магазин на Отец Паисий, имаше и халати тогава,  намира се след химическото на Джумаята, посока Пощата на ъгъл, точно преди музикалния магазин и срещу едновремешното Верди / зле съм с обясненията по принцип /.

Сещам се за магазина на Бенетон, но съществува ли още? Минавала съм прди месеци от там и все си мисля, че на негово място имаше магазин за музикални неща.
Тач съм ги отписала.

# 607
  • Пловдив
Доста чаши и чинии на Луминарк има и в м-н Рино в Мол Галерия.
Стана ми интересно, че имат и фирмен магазин в П-в. Ще намина, в търсене съм на чаши за капучино.

# 608
Имам и едно питане- търся дамски халат за баня, с качулка, свеж цвят, до прасеца, номер S/M. Ориентирала съм се към фирми Esprit,Mexx, Benetton.

Виж и Тач в МОЛ-а, има хубави неща там също. Плажна хавлия на Бенетон съм купувала от един магазин на Отец Паисий, имаше и халати тогава,  намира се след химическото на Джумаята, посока Пощата на ъгъл, точно преди музикалния магазин и срещу едновремешното Верди / зле съм с обясненията по принцип /.

Сещам се за магазина на Бенетон, но съществува ли още? Минавала съм прди месеци от там и все си мисля, че на негово място имаше магазин за музикални неща.
Тач съм ги отписала.
Всеки ден минавам от там с колата, но като нищо може и да го няма магазина, даже не съм се замисляла. Ами нека някой по наблюдателен от мен да каже, аз не съм сигурна Embarassed
Защо си отписала Тач, аз есента от МОЛа взех на мъжа ми страхотен халат, и като материя и като цвят, имаха невероятна промоция, към 60 лв. беше халата, а Тач като цяло и от Турция са ми носили много неща, кърпи, халати, чаршафи, качеството им винаги е на ниво.
...Има ли някое заведение в Стария град, което изпускам?...

Сетих се и за "Алафрангите", но току-що прочетох, че градината им е с 80 места. Ама ако стоте не са баш 100...
Водих чужденци в Алафрангите миналото лято, градината на влизане е прекрасна, но самата площадка горе, където са масите не е залесена и е празен плочник с асма. Като цяло заведението е ултра соц, червени покривки с петна и дупки от цигари, сервитьорките, симпатични лелки на около 50, любезни по онзи стар и позабравен начин от едно време, храната не ме очарова. Ианче има една особена атмосфера, старото раздрънкано пиано и жена свиреше на цигулка шлагери, аз не се разчувствах, но по-възрастните роднини направо се разтопиха. Ако обаче трябва да водя партньори и мероприятието е една идея по-официално от неформална сбирка, не става, твърдо.

# 609

Тач съм ги отписала.
И аз имам спомен, че го няма вече магазина на Отец Паисий.....

# 610
А магазинът на "Отец Паисий " наистина го няма отдавна - днес минах .
В магазинът на Бенетон в МОЛ-а  има хавлии , само не съм сигурна дали са халати или плажни кърпи   newsm78

# 611
  • Пловдив
Не ми се искаше да пиша за магазин "Елитна мода" срещу халите. Познавам собственичката и тя от едно време със замах слага едни безобразни цени, но тогава стоката поне си заслужаваше. По едно време внасяше китайска стока, ужасна беше. Сега не знам какво е положението, отдавна не съм ходила, но тя продава Бенетон и Есприт, поне за спално бельо съм сигурна, за халати не знам дали има от същите марки. ТАС са добър вариант, имат страхотни хавлии. И магазинчето на "Железарска" не знам още ли съществува, но и там асортиментът беше обран, имам чувството, че изобщо не зареждат стока. Мъка си е пазаруването в нашия град  Tired

# 612
Теолино Пласт ти препоръчвам. Цените им, струва ми се, в момента (и от дълго време насам) са най-добри...и качеството също.
Благодаря   bouquet

# 613
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добра маникюриста, която работи с Gelish ?

# 614
  • Пловдив
Да си подновя въпроса :

Къде да намеря хубав картон, от тези гланцираните и релефни, за картички ?
Искам да има избор на видове и цветове, да взема няколко различни.

Общи условия

Активация на акаунт