Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 478
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Ех тия сценаристки 'голям подарък"ще ни подарят за 8 март...

# 481
от Мечхул:
Екшънът не спира, а продължава и в 65 еп. Нещо се случва с К., което много ще ни нарани. Мислите ли, че Ф. стреля по М-фа?

еее, стига де! #Crazy Момичета, защо да го вкарват в пандиза? Нали Асу разказа всичко; дори и Фатма да е стреляла и Керим да поеме вината, то е при самозащита. Може нещо друго да е? newsm78 #Crazy

# 482
bunco , мерси!  Hug
Айдаааааааа! Пак сме у гъбите! Тези ще ни вземат здравето!  ooooh! ooooh! ooooh!

Мдаааа, ще ни пекат на бавен огън до последно  ooooh!

# 483
Привет момичета Flutter

Бих искала да ви питам ,аз гледам тук   http://www.youtube.com/watch?v=ma-Re7GPBg0&feature=endscreen&NR=1    сериите ,но стигнах до 55 епизод ,но се оказа ,че няма превод...досега всички серии до тук бяха с превод...какво става ? все още не са качени субтитрите или ? ако може някой да ми разясни как стоят нещата newsm78

Благодаря   bouquet

# 484
ЕЕЕЕЕ ,ако ще я караме така следващите серии ,ще имам нужда от успокоителни #Crazy
Ако са верни подсказките от преди ще влиза в затвора ,дано да не е за дълго и дано не нещо още по-гадно.Ще чакаме трейлъра

# 485
  • Пловдив
Привет момичета Flutter

Бих искала да ви питам ,аз гледам тук   http://www.youtube.com/watch?v=ma-Re7GPBg0&feature=endscreen&NR=1    сериите ,но стигнах до 55 епизод ,но се оказа ,че няма превод...досега всички серии до тук бяха с превод...какво става ? все още не са качени субтитрите или ? ако може някой да ми разясни как стоят нещата newsm78

Благодаря   bouquet

На 1 стр. на темата става ясно. Просто погледнете там. До 63 серия вкл. всички са преведени.

# 486
# 487
Победител в боя снощи беше Мустафа!Бати Керим яко се изложи,добре че бее фатмето :Ю)

Блеки,той прекалено бързо оздравя от емболията-това беше недоглеждане според мен Peace
В подобен двубой дори и дотам не беше нормално да стигнат силите му newsm78

E това са подробности,които се забравят имайки предвид борбата за рейтинг.
100 процента е ясно ,че  Мустафа няма да умре .......

# 488
  • Разград
Kerim & Fatmagul I belong to you

# 489
от Мечхул:

Екшънът не спира, а продължава и в 65 еп. Нещо се случва с К., което много ще ни нарани. Мислите ли, че Ф. стреля по М-фа?

Бунчок,благодаря Hug
Е,все имах тайна надеждица,че някое от слухчетата ще излезе партенка,ама нейсе.Пак добре,че се подготвих психически,че иначе ooooh!Ще издържим две серии-и без това на Фатма и трябва още време за роклята.А и психическата травма от отвличането трябва да преодолее ooooh!Пак изпитание за двамата сладури...

# 490
  • Разград

# 491
ladychar86,постът ти ми допадна PeaceИзляла си моите мисли в твоето изказване PeaceПрочетох го с удоволствие! Hug

# 492
  • Стара Загора/Бургас
от Мечхул:

Да не искате да кажете , че Ф. стреля по К.? #Crazy

# 493
Поздрав от мен-силно се надявам,че ще ви хареса

http://www.youtube.com/watch?v=fiL0ZpYRUhI&feature=channel_video_title

# 494

Общи условия

Активация на акаунт