Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 594
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Страхотен. След това раняване което преживя от Мустафа - много издържа.
Скрит текст:
Като излезе превода на 64 серия, много неща ще станат по-ясни. Само търпение.

# 541
  • Пловдив
Привет момичета Flutter

Бих искала да ви питам ,аз гледам тук   http://www.youtube.com/watch?v=ma-Re7GPBg0&feature=endscreen&NR=1    сериите ,но стигнах до 55 епизод ,но се оказа ,че няма превод...досега всички серии до тук бяха с превод...какво става ? все още не са качени субтитрите или ? ако може някой да ми разясни как стоят нещата newsm78

Благодаря   bouquet

На 1 стр. на темата става ясно. Просто погледнете там. До 63 серия вкл. всички са преведени.

Ами погледнах ,но не намирам сериите след 55 с превода newsm78  ...и затова реших да питам тук
ако може линк от 55 натам с превод..моля ви

Как не виждаш. Не са в You Tube. Има линк към  Dailymotion.

# 542
  • Разград
Ами погледнах ,но не намирам сериите след 55 с превода newsm78  ...и затова реших да питам тук
ако може линк от 55 натам с превод..моля ви

От 56 епизод сериите с превод са в дейлито.

http://www.dailymotion.com/user/tiigar4ii/1

# 543

Е не е ли сладур, а? Heart Eyes

Коя от вас му лепна целувката ,да си признае бързо! Kissing Heart

# 544
Порочната традицията в Турция  да се женят насилник  + насилена   неминуемо  е  провокирала   РЕАЛНО  предумишлени изнасилвания от мъже/ без шансове за  брак/  с  желана  девойка

На никой ли не му е хрумвало ,че Керим  може да е бил влюбен във Фатма  от деца /живеят в малко село/,но тя е била невъзможна  и недостъпна  любов за него ,защото е чужда годеница. Като я е видял в нощта да е решил  подсъзнателно   да я ПОКАЖЕ на приятелите си и ХВАНЕ  за да я „обезчестят”,  защото САМО и ЕДИНСТВЕНО ТОГАВА  той може да  има  някакъв шанс  за любовта си. Тази мисъл ми дойде като се сетих ,колко  много Керим  мразеше Мустафа ,още от самото начало, в което няма никаква логика .. А и като го знаем какъв бик е/безстрашен и див / , когато поиска, защо тогава не се намеси,нямаше да му е проблем да я освободи  ……
ТЕСТ
Каква е била ЦЕЛТА на Керим  да покаже Фатма в нощта….. и да я хване  за  пияните  си и дрогирани  „приятели” :
1.За да поиграят партия шах с Ф
2 За да обсъдят политиката на Турция с  Ф
3.За да си поговорят за времето с Ф
4.Друго

Така е....Дори си мислих дали Керим не е решил да предизвика световната икономическа  криза.Така Турция ще стане световна сила и той ще е  известен на цял свят... smile3506

# 545
  • В Града на липите

Поздрав за всички: Точно тук усетих болката му, наистина.

">#![/video]

# 546
  • Разград
♥♥♥ fatmagul kerim ♥♥♥ reem khaney

# 547
Благодаря за клипчето,Хриси Hug
Толкова пъти гледах серията и пак ми се подкосиха краката ooooh!
Ванче, Hug

# 548
  • София
За Zorni44ka  

колаж от фейса

# 549
    Добър вечер  Hug 
   Надявам се това, което ще се случи с Керим и ще ни натъжи да е  нещо, което вече знаем от слухчетата и ще сме подготвени. Дори затвор да е, ще се преживее... Нали е за 2 серии.  Но вече е време да започнат и с хубавите неща. До кога и още колко могат да понасят Керим и Фатмагюл.  Много силно впечатление ми направи, когато К и каза на 14.02 че иска просто да изкарат един ден като млади хора, защото това не им се е случвало. Както и Фатма, когато каза, че вече е свикнала след хубавото винаги да им се случва нещо лошо. Тези им думи, нз за вас, но на мен ми скъсаха душата.  Време е вече и на тяхната улица да започне да  изгрява Слънцето   Nature Sun With Face

# 550
# 551
Искам още един път да кажа Огромно Благодаря на момичетата, които превежаха части от диалога, постваха от руски форуми и превеждаха каквото можеше да се превежда! Няма да ви изброявам поименно /Вие си се знаете/, да не пропусна някой, но Благодаря! Внесохте повече яснота за такива като мен, които макар и да чувстват не разбират част от детайлите.
Аз още съм в емоционално торнадо. Чета ви днес, пуснах и серията още един път и пак не ми идват думите, много емоции в мен, а думи ЙОК!
Казах вече за страхотната игра на Фърат, съгласна съм и с mariana51 - за силната игра на Керим при терапевтката /и не само/, гледам снощната серия пак и потъвам - така умело ни развиват действието сценаристките, режисура и монтаж на ниво, а актьорите - без думи, те ли не излизат от роля, аз ли от филма, но на много моменти трябваше да си повтарям : това е филм, филм, не са истински, това са актьори, свършва снимачния ден и се прибират в къщите си, говорят с приятелите си, вечерят със семействата си...

# 552

Може ли  и аз да се чувствам поздравена  Rolling Eyes, обожавам Михалис Хаджиянис  Hug

# 553
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме и мен.
Ще се постарая да бъда кратка, защото гледам, че тъпите въпроси започват да напират.
Аз пак ще помоля - Първо четете, после пишете!!!
Не помня, в кой пост беше написано, съвсем сериозно- цитирам по памет
- цяла нощ не спах и сънувах ...!? Голям майтап!!!  
Аз направо си признавам, че сънувам на яве, а не на сън, защото сън не ме хваща!!!
Няма да се хваля и аз с боба, но до края, не ни чака, нито един спокоен епизод. Все ще е шок и ужас ,
за да можем да оценим хубавия финал.
Иначе, аз обичам да благодаря, ама истински, а не протоколно на всички, които сте писали смислено!!!
 Споделям вашите оценки и емоции.
БЛАГОДАРЯБЛАГОДАРЯБЛАГОДАРЯ
специално на Asha и ladichar86 за анализите!!!
на Slawena за сценариите. И аз се хванах в началото и помислих, че е наистина.
на Cruela и на  Hristy за преводите на диалозите както и не само за това!!!
на Sofi_a за преводите!!!
на Марианка и Campanula, за края на 64 еп.
на Марта за клипа,
на ValentinaP и KStew за точните думи,
на dettodorowa за хубавите и с настроение постове
на ...!!!
ПП: Малко било участието на Муки в последния епизод!? Да бе да. Тя изигра най-главния момент - каза на журналистката и от там на медиите, че ФГ е отвлечена, пък после се плесна през устата.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 23:03 от di...va

# 554
nianta,и на мен ми е на сърце PeaceРазбира се,че ще те поздравя и теб Hug
Дива,  love001  love001  love001

http://www.youtube.com/watch?v=V2k73MM_mhM&feature=BFa&l … KigQbniOhTAQIDNk9

Общи условия

Активация на акаунт