Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 557
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
Момиче от мен лека нощ  smile3524 утре пак ще ви догоня  running...

# 556
  • София
Ако Мустито остане жив Керим вече ще го догони с тежката артилерия:

newsm10 newsm10 newsm10

или пък така:

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 23:04 от evelin

# 557
Сладурки,нека да разсъждаваме логично-ако има поне малка отплата за страданията на Фати,нима ще я оставят да продължи все така Whistling Всички се убедихме в категоричния и избор-е,през какво още трябва да минат,за да изкупи Керим вината си Praynig Лошото е,че и тя страда и я боли заедно с него ooooh!
Убедена съм,че след тия две серии в затвора ще изгрее деня и за тях!

# 558
  • Разград

# 559
  • София
Добре де, аз пак питам, откъде сте толкова сигурни, че сладурчето ще ходи пак в затвора? Че цитирате и, че цели 2 серии ще е там? Няма трейлър, няма нищо ... Странна ми е сигурността ви.

# 560
  • В Града на липите
Добре де, аз пак питам, откъде сте толкова сигурни, че сладурчето ще ходи пак в затвора? Че цитирате и, че цели 2 серии ще е там? Няма трейлър, няма нищо ... Странна ми е сигурността ви.

Ами от подсказки и слухове.  Досега все излизат верни. Писахме доста пъти за това. Излизат нещо като спойлери за бъдещите серии, мисля че в официалния сайт.

п.п. Благодаря за поздравите   bouquet

ЗА ОБЛАКА:

Скрит текст:
Аз нали съм на преговор с Облака заради резюметата, и току що направих паралел - Сафие/Мукадес. Точно проточи лиги Сафието по доктора и като каза "машалла, машалла" подере му, така ми заприлича на Муки. Пък и също като нея не пропуща клюка - едната на балкона, другата на вратата. Сафието кривогледа, ама пък Муки върти очи доброволно.
А, и да не пропусна - Сафието и Мустафа имат страОтни сцени  rotfImbo

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 23:22 от hrissi_sz

# 561
  • София
[

Ами от подсказки и слухове.  Досега все излизат верни. Писахме доста пъти за това. Излизат нещо като спойлери за бъдещите серии, мисля че в официалния сайт.

Вие ме разстроихте  Sad, изобощо не очаквах такива емоции занапред...

# 562
  • София
Екшънът ще продължи и в 65 еп.Спокойно !!!!!На помощ на Керим идват Мукито и Рахмиии:

Тази вечер нещо ме е обхванала лиготията........ smile3534

# 563
Евелин,Разсъних се тотално от колажите ти Joy Joy Joy
Рахмито е голем Убавец Hug

# 564
  • Разград
mustafa bulut ► başımın belası

# 565

Другите слухчета са,че Асу ще умре при преждевременно раждане-казва се,че гаргата ще я нарани  #Cussing out
Гаргамел бяга в Бодрум,а Керим влиза за две серии в затвора,докато Яшарановите #Crazy не помогнат с нещо да бъде измъкнат от затвора Peace
И последно-рошавата гарга ще бъде хвърлен да гние в затвора Hug
П.п. А ние сме му приготвили страОтни посрещачи в килията-Али Железния и Мюмюн Голямата Паламарка Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 23:40 от dettodorowa

# 566
  • Пловдив

Татко Фахретин е до момчето. Не го върнаха току така. Чакам изненади от него.

# 567
Привет момичета,   smile3503

За   осъдителна присъда  на Мустафа  липсват :
1.По делото  за  смъртта Вурал :няма свидетели и доказателства  ,че Мустафа е убил Вурал
Има    само показания на жени …. ,че Мустафа  е споделил ,че е било ИНЦИДЕНТ.
2 По делото за опит за убийство  на Керим.
И Керим и Фатма  ще свидетелстват ,че Мустафа е желал САМО ДА РАНИ
Защото  Мустафа  иска жив Керим  ,за да го накаже ,като му отнеме Фатма. По това дело може и да  се размине с условна присъда / средна телесна повреда/
3.По делото за отвличане на Фатма
Тя може и да не подаде оплакване smile3521

# 568
Много ми харесаха предните постове в които разисквате изградените персонажи на Керим,Селим и Ердоан.А какво мислите за кака Мерием?Според мен тя е една от централните фигури в сериала.С какво ли?С умението да обича,да се раздава,да опрощава...Още в началото ме грабна с реакцията спрямо Фати.Тя я намери,тя и подаде ръка първа и съпреживя с нея кошмара.И през всички изгледани дотук серии не спирам да и се възхищавам за начина по който стои плътно зад Керим и Фати как ги напътства без да се натрапва като нахалната Муки.Тя е едновременно и майка и сестра,приятелка и съветница.Благодарение на нея Фатмагюл се оформи лека по лека  от наивно и беззащитно момиче в смела и борбена жена.Прекрасно е да имаш до себе си такъв човек принципно може би затова гледам сцените от филма с нея с особено възхищение.

# 569
Скрит текст:
Детелинко, джанъм беним, благодаря ти за откритието, което днес направих - този гръцки певец за първи път го чувам, обаче много ми хареса. Вече не знам коя песен поред слушам с него...
 smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001 hug Two Hearts

И този път ли Мустафа ще успее да избяга! Тоя психо направо супермен се оказа, бе! Close

DAMON, как ги измисляш...  doh newsm09 smile3502

Общи условия

Активация на акаунт