Дано уцели Гаргата право в десетката
Аз цял ден се подвизавам из аудиториите и чак сега Ви настигнах... голямо четене падна
Както винаги сте страхотни !
Evelin , благодаря за колажа
Аз снощи бях в шок, предполагам се личеше от коментарите ми. Крюела и Хриси благодаря за преведените диалози. Благодаря и за слухчетата
Снощи Фърат направо ме разби... страхотно игра според мен. Берен си беше на ниво, героят, който играе Рахми игра великолепно, на неговата болка повярвах най-много. Енгин беше добър при сцената с психоложката, но после ме разочарова. Много го харесвам, но с ръка на сърцето признавам,че очаквах повече. Самият актьор в сравнение с Облака и първите серии на Фатмагюл се е запуснал. Имаше и няколко нереалистични за мен сцени, които вече посочихте (с облеклото на Фатмагюл при минусови температури и биещият се така здраво Керим след такава операция). Да не говорим за мятането на брадвата..
а после по Фърат и дръскотина нямаше,даже и по-здраво от Керим се биеше. Като изключим тези неща (и като се старая да не издребнявам) серията беше супер. Много напрежение и екшън. 100 % съм сигурна,че Фатмагюл стреля по Мустафа. А като се сетя за погледите на Ергоан и Селим, когато казаха,че колата е паднала в морето бях
Доповръща ми се, честно

. То и аз не ги знам наизуст, ползвам си резюметата. 

....и постоянно ще вика охраната,че нещо я е уплашило.......че е видяла сянка ,крак зад гардероба и т.н

Въобще обичам го този филм,и двата де!!! 

Препоръчани теми