Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 531
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
Екшънът ще продължи и в 65 еп.Спокойно !!!!!На помощ на Керим идват Мукито и Рахмиии:

Тази вечер нещо ме е обхванала лиготията........ smile3534

Ахаа знаи Муки стреля не само с език Grinning smile3501Дано уцели Гаргата право в десетката #2gunfire

# 571
Момичета пиша профил на Вурал, но спешно ми трябва някой да ме просветли в коя серия той говори с бившата си приятелка. Това ми е много важен този разговор, търсих го, но явно съм пропуснала момента и са не мога да го намеря.

# 572
Привет !  Hug Аз цял ден се подвизавам из аудиториите и чак сега Ви настигнах... голямо четене падна  Hug Както винаги сте страхотни !   love001 Evelin , благодаря за колажа  hug Аз снощи бях в шок, предполагам се личеше от коментарите ми. Крюела и Хриси благодаря за преведените диалози. Благодаря и за слухчетата  Hug Снощи Фърат направо ме разби... страхотно игра според мен. Берен си беше на ниво, героят, който играе Рахми игра великолепно, на неговата болка повярвах най-много. Енгин беше добър при сцената с психоложката, но после ме разочарова. Много го харесвам, но с ръка на сърцето признавам,че очаквах повече. Самият актьор в сравнение с Облака и първите серии на Фатмагюл се е запуснал. Имаше и няколко нереалистични за мен сцени, които вече посочихте (с облеклото на Фатмагюл при минусови температури и биещият се така здраво Керим след такава операция). Да не говорим за мятането на брадвата..  Joy а после по Фърат и дръскотина нямаше,даже и по-здраво от Керим се биеше. Като изключим тези неща (и като се старая да не издребнявам) серията беше супер. Много напрежение и екшън. 100 % съм сигурна,че Фатмагюл стреля по Мустафа. А като се сетя за погледите на Ергоан и Селим, когато казаха,че колата е паднала в морето бях  #Crazy Доповръща ми се, честно   smile3505
Какво ли са ни подготвили сценаристите... Епизодите до края ще са всички напрегнати според мен. А и накрая щях да забравя : Damon ходи се снимай  smile3532

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 00:21 от Zorni44ka

# 573
Момичета пиша профил на Вурал, но спешно ми трябва някой да ме просветли в коя серия той говори с бившата си приятелка. Това ми е много важен този разговор, търсих го, но явно съм пропуснала момента и са не мога да го намеря.

Когато се срещна с нея в бара и каза "Ти си моята невинност"- беше в серията,когато за пръв път видя Асу и тръгна с нея Peace

# 574
ladychar86 на стр. 1 има резюмета, погледни.
Скрит текст:
Аз гладам Облака като хипнотизирана

# 575
ladychar86 на стр. 1 има резюмета, погледни.
Скрит текст:
Аз гладам Облака като хипнотизирана
Скрит текст:
И аз съм така. Имам чувството,че времето спира. И някаква непрестанна обреченост ми навява. На моменти ме побиват тръпки. Невероятен е.  Hug

# 576
  • В Града на липите

Епизод 11, малко след средата  Peace . То и аз не ги знам наизуст, ползвам си резюметата.

# 577
  • Пловдив
Лека вечер момичета.

# 578
Сетих се нещо-като отпуснат охрана на Фати да я пази от гаргата,най-доволна ще е Мукито-хем ще плакне очото,хем няма да се страхува от тъмното  newsm62

# 579
  • В Града на липите
Сетих се нещо-като отпуснат охрана на Фати да я пази от гаргата,най-доволна ще е Мукито-хем ще плакне очото,хем няма да се страхува от тъмното  newsm62

Хаха, зависи. Може да изглеждат така:

Скрит текст:

Зорничка:

Скрит текст:
Не се чуди за брадвата. Керим, специално е минал обучение при моя приятел Съли.

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 00:41 от hrissi_sz

# 580
Детелинка, не се бях сетила колко би се облажила нашата Мукадеса.  Laughing  Hug

Зорничка, не мога да спра да се смея, бе! Голяма си сладурана, ей!  Hug

Хриси, от сутринта се каня да те питам твоят мъж отслабна ли откакто жена му се "разболя"?  Hug

# 581
  • В Града на липите
Хриси, от сутринта се каня да те питам твоят мъж отслабна ли откакто жена му се "разболя"?  Hug

Последно, като го позагледах преди два дни, все си беше същия загладен
Сключили сме пакт, до юни да ме изтърпи, после аз ще търпя него.  Joy  Joy  Joy

# 582
  • София

Joy Joy Joy....и постоянно ще вика охраната,че нещо я е уплашило.......че е видяла сянка ,крак зад гардероба и т.н Joy Joy Joy

За Облака:Момичета и аз съм така с този филм,толкова съм завладяна,че си мисля повечко за него!Даже в спойлер не искам да крия нищо за този филм,защото той за мен е по-силен от Фатмагюл...това е мое мнение Rolling EyesИзключителна игра на всички,сюжет магнетичен,обстановка-супер интересна,непозната,ориенталска,и аз като го гледам съм като хипнотизирана,Мелиса и тя е страхотна,аз преди не й обръщах внимание на тази артистка,нооо сега тук е чудна,играе  newsm10Въобще обичам го този филм,и двата де!!!

# 583
А,Хриси,може и да са такива-стига е зяпала Керимчо Wink

Скрит текст:

# 584

Последно, като го позагледах преди два дни, все си беше същия загладен
Сключили сме пакт, до юни да ме изтърпи, после аз ще търпя него.  Joy  Joy  Joy

Случил на жена, аферим! Laughing Hug

И първите, и вторите, нали са чужди, все ще свършат работа. Моят мъж вчера реши, че флиртува с Кадир бей като я видя как чисти при него.  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт